0 oy
514 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

16 ayın sonunda şükür çarşamba günü ameliyat oldum .inş daha iyi olurum;)

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ay geçmiş olsun aynı sorun bendede varr:(
tarafından
Ben alttan dikiş ten korkuyorum normal doğum yaptım dikişlerim fazlaydı zor iyileşti bide çatlak her wc de acı çekmek Vala çok zor aynı dediğin gibi cam kesiyo sanki o derece
tarafından
Bise diyimmi iki gün acitti dikiş bugün hic ağrım yok Allaha şükür. Antibiyotik ve ağrı kesici veriyolar oh hiç ağrın kalmiyo ama oğlumu sütten kesmek zorunda kaldim 16 aylık. Çünkü ilaç alıyorum
(20 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım .Bende ameliyat olmayı dusuorum ama bebegim 9 aylık ve emio diye olmak istememiştim doktor bana beş dakika sonra emzirebilirsin dedi özel de mi oldun devlet hastanesinde mi acaba
tarafından
Devlette oldum ama özel gibiydi beylikdüzü devlet hastanesinde. Spinal anestezi aldım belden aşağı uyuşuk ameliyat oldum. Antibiyotik Iyiki vermiş doktor ağrım yok .emziremiuorum o yüzden. Senin doktor ilaç vermicek ozaman yada hafif ilaçlar vercek o yüzden öyle demiştir o da ağrını almaz
tarafından
Benim kızım 8 aylık emiyo mamada içmiyo ben olamam ki zaten uyurkende hep memede uyuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım 
tarafından
Sağol cnm illet şeyden kurtuldum sonunda
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canim sıvı tüket bi süre 
tarafından
Aynen çorba içiyom hep
tarafından
Afiyet olsun kabız olmamaya dikkat etmek lazim
tarafından
Şurup verdi zatende kabız olmamak için de yinede çorba içiyorum.
0 oy
(30,259 puan) tarafından

Geçmiş  olsun.....

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Geçmis olsun cnm Allah şifa versin
0 oy
(163,546 puan) tarafından
Gecmis olsun makat catlagi nedir
tarafından
Popoda yırtık demek bilmemen en güzeli bilenlerin başı belada
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun doğumda mi olmuştu 
tarafından
Evet doğum da oldu sonrası iyileşmedi bir türlü
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Zor mu canım amilayati  bendede o sorun var 10 aydır geçmedi  affedersin dün tuvaletteydim dedim belki adet oluyorum kan makatimdan geliyormuş 
tarafından
Ameliyat spinal anestezi oldum hicbise hissetmedim iki gün ağrım oldu oda dayanilmicak gibi değil dayaniyosun yani bugün 3.gun hiç ağrım olmadi dikiş var ama
0 oy
tarafından
Nasıl anlasiliyo o bende yere falan comelemiyorum bişey batıyı gibi oluyo yaaa afedersin sanki açiliıyor gibi doğumdan sona du
tarafından
Doktora git muaneye etsin o söyler zaten ben basur sanmistim oysa ki çatlak varmış .
0 oy
tarafından
Haziranda post açmışsınız ameliyat olalı baya olmuş şu an durumunuz nasıl acaba ameliyatı tavsiye ediyo musunuz
tarafından
Tuvalet yumuşatıcı hap kullaniuorum her gece halen tam iyilesene kadar 2 ayda tam iyileşme olur dedi doktor şuan tuvalette az acım var Tuvalet e sonrası sıfır acı. Tavsiye ediyorum ameliyat olun. Benim yırtık derin olduğundan geç iyileşme olcak sizin daha hafife daha erken iyileşir. Benim ameliayt lis ameliyatı
tarafından
Doğum yapalı 9 ay olcak hala wc sorunlu doktora gitsem iyi olcak
tarafından
Aynen genel cerrahi bakıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 686 göst.
15 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
3 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy