Eşim eniştemin iş arkadasiydi belediyede çalışıyorlardı yazın hava çok sıcak olduğu için bizde yazlık yaylamiza gitmiştik ablamgilde vardı onlarda kalıyordu bizde eşim de eniştemi ziyarete gelmek istemiş aradı geldi beni görmüş ama ben hiç dikkat etmemiştim o bana aşk olmuş enişteme baldizinla görüşmek istiyorum niyetim ciddi demiş eniştem bana söyledi ben kabul etmedim ondan sonra bir kaç kez daha geldi öyle cabaladigini görünce bende tamam bir konuşayım bari dedim numarası istemişti verdim öyle başladık
Ben başta paltontil aşıktım sonradan facebooktan ekledim öyle başladı
Canım aşkım çok özledim yaa
Bizkmkisi gorucu usulu bi ay icinde gorduk yaptk ettik evlendik
Biz eşimle sosyal medya üzerinden tanıştık eşimin kuzeni arkadaşımdı o ilk beni ekledi yazdı tanıştık bir ay konuştuk öyle tanıştık sonra yıl başı gecesi ilk aradı beni konuştuk 6 yıl boyunca ben üniversite okuyordum o zaman altıncı yılda söz bir ay sonra Nişan 5 ay sonra düğün oldu şuan 1 yıl 3 aylık evliyiz çok şükür 27 +4 günlük hamileyim prensesim olacak inşallah bizim aşk maceramız da böyle kuzum çok şükür ve çok seviyorum kocişimi ❤️❤️❤️
Ben esimi annemin kuzeninin düğününde gormustum dayimla arkadastilar boyle takim elbiseli falan tabii o zaman 17 yasindayim cok hoslanmistim sonra evlere dagilirken dayimnda onunda arabasi vardi dayim annemleri birakmaya gitti sonra gelip beni ve teyzemi alacakti onu kapının onunde bekliyoduk esimin hallari yengesi de esimi bekliyomus sonra geldi bagaja bisey koyuyodu benimde tlf caldi yan durdum konusurken hani karsi tarafa bakarsın ama yan tarafndaki kisi sana bakar gorursun ya ayni o sekil bana baktgni gordum ona ters ters bakip arkami döndüm :D bi ksc ay sonra halasi aramasin mi normal konustuk tlf kapatirken bana wpden fotoğraflarını at dedi niye dedim oyle herkesin var bi senin yok dedi bende attim ayni saniye esiminkileri atti ben sok tabii nasil falan dedi iyi Allah sahibine bagislasin dedim o da Allah sana bagislasin dedi :D sonra aradı evlenin falan diye bende yok falan dedim esim turizm rehberi ya kiz musterisi oluyo bende ben cok kiskancim.hayatta yapamam yok dedim oyle bi kac ay aradi yok dedim hoslandgm halde sonra sesleri kesildi 18 yasima girmistim yine aradılar yegenim ariyo surekli soruyo diye bende yok dedim en son tamam dedim israrlarin ardindan esimle konustuk o iskenderunda ben d.bakirda 6subatta tanistik 12 subatta nisanlandik o derece hizli oldu :D su an 17 aylik evliyiz Elhamdülillah esimi cok seviyorum ❣❣❣❣ 4 aylik da oglusumuz var ❤❤❤❤
Bizim ki de görücü usulü oldu ama onu çok seviyorum yaşam sebebim gördükçe göresim görmedikçe ölesin geliyor onunla ilk tanistigimdan beri rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın yani sıra da bizim ağzımızın tadını bozmasın insallah bi de eşim gibi evlat verirse bana rabbimden ne isterim ki başka
Facebookta bi grup vardi orda tanistik ama yanlis anlasilmasin oyle evlilik arkadaslik vs grubu degil tamamen girgirina bi gruptu ben ordan biriyle tanisipta evlencegime ruyamda gorsem anca gulup gecerdim ama iste hayat kader kismet buna denio hatirliorumda ilk bulusmaya gitmemistim ) ama sonradan nasil olduysa bulusuverdik simdi cok sukur rabbime bitane evladim var sevdigim adamdan
Biz kuzenizzz eşimle O yüzden hep birbirimizi tanıyorduk zaten
1,508,671 soru
24,621,682 cevap
364,638 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın