Olmadigi icin korkutmuyor camasir ve bulasik makineme dokunmasinlar ama
Tabiki hatta beynimizi de şuan sen hackledin ne diyon anlamıyoruz shsjsjsjaj anlamak istemiyor da olabilir sksjsj
Her an her sey olabilir. Bu illet dünyadan her seyi bekliyorum valla sonumuz ne olcak böyle
Ön soruşturma evresinde savcılık emriyle kullanıcının ağa erişim sağladığı aracı teslim aldirip ve loglamayı yapan ağ aracından loğları takip ettiririm. Bazı özel yöntemlerle kimlikler tespit ediliyor çünkü kızartma makinemi hackleyeni ve delilleri de toplattiririm bu sekilde ;))))Daha sonra belirlenen şüphelileri mahkemeye çıkartılıyor zaten . Şüpheliler TCK 243 maddesine göre; “Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, ki ekmek kizartma makinam yani ;) hukuka aykırı olarak giren ve orada makinem de kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir. ” Ayrıca izinsiz girenlerin sistemdeki bilgileri bozma veya yok etme durumu da söz konusu ise 2 yıl hapis cezasına kadar ulaşan cezalar verilebiliyor .kısa yoldan zengin olurum :) haneye tecavüz sonuçta .
Hosgeldin filozof adaýı gardaş
Beni korkutuyor şahsen daha neler göreceğiz bakalım.
Hayır kardeşim korkmuyorum. Yarına garantimiz yok ve ekmek kızartma makinası kullanmıyorum
Senin postlarini görümce bana baska gezegende yasiyormussun gibi geliyor nedense
1,488,161 soru
24,326,204 cevap
345,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın