0 oy
2,123 göst.
Diğer kategorisinde (962 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar eşinizle sabah her gun kalkıyor musunuz ya ben haftada 3 defa falan ancak kalkıyorum çünkü sabahları kalkmak istemiyorum bazen kendi çıkıp gidiyor ama her gun gittiğini duyuyorum bazen kalkmiyorum bana kızıyor beni gönder diye 

Zaten her akşam kapıda karşılıyorum sabah eriniyom  ama napimmmmm

Kızlar hepinize cevap veremiyorum hem kucuk bebeğim var hem isler güçler hem hamilelik maşallah postuma aşırı.ilgi var :D hepinizi seviyoreee:P<3

56 Cevaplar

0 oy
(429 puan) tarafından
Maalesef 10 yıldır hiç kalkmadim o da ben kalkinca ilk başlarda kizar yat uykunu al derdi bende öyle alıştım napiyim :))
-Reklam-
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ben kalkarım o kızar yat uyu diye. Kahvaltı asla yapmaz. Ondan önce uyandiysam kahve keyfi yaparız yolcu ederim. 
0 oy
(182 puan) tarafından
Bende uğurlarım kahvaltı falan etmez bende eğer kaç gün uğurlamazsam bana diyor beni niye uğurlamadın iyi alıştın diyor bende otomatikman uyanıyorum 
0 oy
(493 puan) tarafından
Sabah 6 da kalkıyor Benimki kahvaltı istemiyor erken olduğu  için iştahsız oluyor. ben uyanıyorum Ama yataktan çıkmıyorum oglumla ugrasiyom esim hem hazirlanir hem sohbet ederiz  gelip beni ve oğlumu öpüp öyle gidiyor illaki kapıya kadar gitmem gerekmiyor o da gerekmediğini biliyor bu konuda bir sorun yaşamıyoruz
0 oy
(1,574 puan) tarafından

Sabah 5 buçuk ta kalkiyorum  kahvaltı sini hazırlarım 6 gibi eşimi uyandiririm yer içer kalkar toplarım masasını 7 de evden öper gonderirim . 30 haftalık ta hamileyim :))

Sessiz sedasız gitmesine icim el vermiyor
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Her sabah kalkarim kahvaltısını hazırlarım 2 lokma yer bırakır ama yine de hazırlarım yoksa içim rahat etmez. Kahvesini veririm börek sarmissam kizartir veririm iş yerinde yesin diye, yolcu ederim servise binene kadar uyumam bindim diye mesaj atınca uyurum. Yani 8 ayda 2-3 kere kalkmadm onda da çok hastaydım ben kalkınca geri yatiirmisti uyu zaten hastasın diye
0 oy
(484 puan) tarafından
Her gün 7 de gidiyo eşim 6 buçukta kalkar kahvaltısını hazırlar çağırırım 5 senelik evliyim 3 yada bilemedin 4 kere kahvaltsnz yollamışımdır  doğum ettim ertesi gün bile annem olmasına rağmen ben hazrladm yolladm. 
0 oy
tarafından
Kahvaltısını  hazırlarım çayını koyarım uğurlarım bazense gece kızım uyumadıysa o kahvaltı yaparken uyuyo olurum  ama yinede öper öyle çıkar 
0 oy
(226 puan) tarafından
Kaldiririm vururum vururum kalkar giyinir yerse biseyler yer sonra giderken öper gider ben yatarım napim gece doğru düzgün uyuyamiyorum gündüz desen zaten ful çocukla uğraşıyorum bisey demez oda
0 oy
(119 puan) tarafından
Bazen bemde kalkamıyprım sabah 7 de gittigi zamanlar ama 10 da gittigi günler kaşkarım kahvaltımızı hazırlarım yaparız hemen sonra öpüp yolcu ederim 
0 oy
tarafından

Benim eşim kahvaltı yapmaz. 2yıl olcak evleneli bi türlü alıştıramadım adama.. hazırlıyorum erken kalkıp ama bir bardak çay iciyor sadece onu bile yarım bırakır. Onunla beraber kalkarım 3ü bir adara icer sigarayla beraber sonra gider yolcu edip tekrar yatağa koşarım :D:D 

:D

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Yani esinin kizmasiyla ilgisi yok bnce kapidan yolcula arkasından el salla mutlu olur kahvalti yapiyosa yarim saat once kalkip hazirla bence yani ben yillardir yapiyorum kizcak yada istiycek diye degil icim rahat etmez
0 oy
tarafından
Benim ki istediği saatte işe gittiği için genel de saat 1 de falan gidiyor sabah kalkma derdim yok 
0 oy
(995 puan) tarafından
vallahi canım saat 6'yı çeyrek geçe kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum onu kaldırıyorum üstünü başını hazırlıyorum sofrasında oturuyorum onun yanında oturuyorum eşimi yolcu ediyorum sofrayı topluyorum çocuklar uyanmamış sana biraz geçip uzanıyorum
0 oy
tarafından
Her gün kalkarım kahvaltısını hazırlarım bi gün kalkmadigim olmadı 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Cocuklar yokken hazirlardim yollardim be geri yatardim 2 cocuk oldu yoruluyorum gece uykumuda alamiyorum diy kaldirmiyo artik yat diyo sagolsun yolun ustunde biseyler aliyo isyerine goturp orda yiyo

İlgili sorular

0 oy
74 cevap 1,990 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 898 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 980 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 730 göst.