0 oy
726 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben soğuk biriyim. Arkadaşlar eşi mutlu etmek için ne yapmalıyım. Nasıl davransam mutlu olur odun gibiyimdir. İçimde hep engelleyen bişey var aileme karşıda böyleyim. Erkekler nelerden mutlu olur sinirli biri bide sinirini nasıl yatıştırırım bi yardım edin bana

14 Cevaplar

+1 oy
(2,840 puan) tarafından
erkekler hem bana hep banaci yawrum asla memnun olmuyolar ne yaparsan yap istersen kicini yirtt yine bi surat yine surat

en azindan benim basimdaki boylee
-Reklam-
0 oy
(847 puan) tarafından
Hehe ben kocama paşammm kurban olurum sana dedim mi işi bitti :))))) hehhe❤❤❤
(847 puan) tarafından
Anam ne bilem az kıvır az oyna. At kafadan gitsin. Ben sinirliyim bile içimden sövüp dışımdan bunları diyom :))) ama kocanın nasıl biri olduğuna bağlı canisi.
tarafından
Oda benim gibi çok ciddi öyle otururuz boş boş
(847 puan) tarafından
Allahım ne diyim... Sen onu dürt o ciddi olmaz :)
tarafından
İki odun bir aradayız
(847 puan) tarafından
:)))))
0 oy
(2,540 puan) tarafından
bırak o seni mutlu etmeye çalışsın.  Erkekler isveden cilveden hoşlanır bende hic beceremem oyuzden yapmam. 
tarafından
Bende beceremiyorum hiç
0 oy
(53,794 puan) tarafından
valla biz ikimizde guler yuzlu sakaciyiz ciddi insanla ikimiz de yapamayiz birbirimizi bulmusuz ☺️☺️ gulmekle baslancanim 
tarafından
İkimizde çok ciddyizi odun gibiyiz
0 oy
(656 puan) tarafından
Kuzum mesela güzel cilveli konusabilirsin 

Sabahları güzel bir şekilde günaydın mesajı atabilirsin arada sevgi sözcükleri güzel şeyler yazıp gönderebilirsin ki günü güzel geçsin 

Sevdi yemekleri yapabilirsin tatlı filan yapabilirsin 

Arada güzel bi masa hazirlayabilirsin 

Eğer sinirliyse biraz herşeyi alttan almaya çalış o da senle sakın konuşur ve böyle alışır gider inşallah

Sabah işe giderken güzel bi kahvaltı hazirlayabilirsin

Bakımlı olabilirsin kendine bakabilirsin 

Şahsen ben eşimin gelmesine yakın bakım yapıyorum onun öncesinde hep çocukla uğraştım için pek fazla kendime vakit ayiramiyorum ama mutlaka eşimin gelmesine yakın üzerimi başımı duzleyip hafif makyaj filan yaoiyorum
tarafından
Biz hergğn kaynanamda yemek yediğimiz için ordada yapamıyorum maalesef
(656 puan) tarafından
Niye kuzum evinde yemiyorsun
tarafından
Berabwr yiyoruz her akşam bunlarda böyleymiş beraber sofrada olmak istiyorlar
0 oy
(7 puan) tarafından

• :PCilveye gerek yok verirsen iş tamam :Dsiniri yatışır
(5,437 puan) tarafından
Allah seni napmasin:D
(7 puan) tarafından
:D :P
tarafından
Sürekli iltihap kist oda olmuyor
(7,117 puan) tarafından
Kusura bakma yazıyorum,kızabilirsin de yazdım diye ama  " verirsen" kelimesi ne kadar yanlış bir kelime. Bir kadına yakışmıyor böyle hitaplar bence .
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Cnm güler yüz sohbet ilgi beklerler benim 3 oğlum var hep 3 oğlum var gibi :angel: 

Bide ilişki 

tarafından
İkimizde odun gibiyiz ne şakalaşırız ne başka bişey
(5,437 puan) tarafından
O zaman biriniz odunluktan vazgeçecek benimkide odun gibiydi smdi biraz yonttum
tarafından
Nasıl
(5,437 puan) tarafından
Cnm ne bileyim ben daha romantiktim laf sokardım hiç sevdiğini solemiyorsun diye oda öyle diye diye değişti kaç senelik evlisiniz smdi yıllar oturdukça olgunlaştı benden romantik
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Benm kocamin guzel guzel  yemekler gorsun gozu yeter :)
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Huyundan suyundan gidersen tamadır çok mutlu olurlar birde yatak konusunda mutlu olulurlar 
tarafından
Kist iltihap oda olmuyor ki sürekli ilaç yasaklıyor doktor
(2,063 puan) tarafından
Hadi ya geçmiş olsun  canım  yaa
0 oy
tarafından
Kurban olsun :D 
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Benim eşime hergün çeşit çeşit yemek tatlı olsun ondan mutlusu olmaz birde kapıyı gülerek açıyım tamamdır. Kimisi ilgi alaka başka şeyler bekler her insanda farklı bence 
tarafından
Sinirlenince ne yapıyorsunuz
(8,060 puan) tarafından
Susuyorum üstüne gitmiyorum aşırı bir siniri yok zaten. Siniri geçince kendisi geliyor yanıma tlfndaysa arıyor öyle geçiyor
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Canım sen saygıni,sevgini göster inan çok mutlu oluyorlar. Yatak odasıyla eşini mutlu etmek en son nokta. 24 saat özel hayat yaşanmıyor sonuçta . Güleryüzlü olman herşeye bedel emin ol.  Cinsel birliktelik karşı tarafı mutlu etmek adına yapılacak bir eylem değil. Insanın normal hayatin da evliliğinde sorun varsa bu yatak odasına da yansir. Saygının, güler yüzün olduğu yer de mutsuz olmak imkansız gibi birşey. Ayrıca evlilikte yapılacak her eylem tek taraflı değil, karşılıklı olmak zorundadır.
tarafından
Benim eşim hem sinirli hemde ciddi biri ne şaka var ne bişey
(7,117 puan) tarafından
Canım onu en iyi sen tanırsın. Benim eşim de zor biri ama herkesin çocuksu, neseli yani vardır . Eşinle  evlendigine göre mutlaka ortak yönleriniz vardır,  oradan yola çıkarak birbirinizi mutlu edebilirsiniz.
0 oy
(114 puan) tarafından
Cevap veriyorum ;hiç herşeyden. 
0 oy
(2,951 puan) tarafından

Ikimizde cok ciddiyiz odun gibiyiz demissin cnm o nasil oluyo ya cocugunuz var mi :D anlamiyorum bu kadar soguksaniz nasil yaklasiyonuz bir birinize yani askim canim hayatimda mi demiyosunuz 

tarafından
Çocuk yok
(2,951 puan) tarafından
Belki iliski yasamadiginuz icin boledir cnm gorucu usulumu evlendiniz nisanlilik doneminiz nasildi hicmi iltifat etmez guzel laf solemez bole soguklukta olmazki evlilikte iyi degil

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 391 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 53 göst.
9 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mmelegimmm (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,117 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 773 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kafamizgokyuzu (839 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,459 soru

24,031,043 cevap

328,690 kullanıcı

...