0 oy
940 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 defadır görüntülü arıyorum kızım için wp giriyor dönmüyor? Kocasından ayrıldı gitti onun tramvasimi anlamadım sınır oldu.

18 Cevaplar

+1 oy
(2,540 puan) tarafından
Ee arama sende . Görmek  isteyen arar zaten ne diye bukadar dert ediyorsun kendine  benim.hicte umrumda olmaz
tarafından
Ne bilim kızımı görsün diye
(2,540 puan) tarafından
Demekki görmek istemiyor bukadar basit . Sen bence arayıp yanlış yapıyorsun
(237 puan) tarafından
Ayy kız bu dobralığına hayranım hep denk geliyorum yorumlarına ve hep diyorum bu kadın ne doğru konuşuyor
(237 puan) tarafından
Teker tombalak yorumum sana
(2,540 puan) tarafından
Teşekkür ederim canısı dilimin kemiği yok napiyim ☺️
(237 puan) tarafından
Helal kız  cizgini bozma
(2,540 puan) tarafından
Inşallah canım ⚘♥️
(2,586 puan) tarafından
Hahahahhaha yalnız dikkat edin de dobralıkla patavatsıxlığı karıştırmayın burda karıştıran cokta jsjsjsjshahahah
(2,540 puan) tarafından
Sen dert etme hic bir zaman patavatsız bir insan olmadım.  Sanırım sende kendince beni uyarmaya çalıştın ? Sen önce düzgünce gülmeyi öğrenmelisin hsjsjsjsj diye gülünmez
(237 puan) tarafından
:-):-):-):-):-):-):-)
(2,586 puan) tarafından
Yok birine laf sıkıştırırken cok övdünüz birbirinizi hahahhaha bu arada bunun gülmek oldugunu anladıysan demekki öyle gülünebilir.... Dobra kız
(2,540 puan) tarafından
Kimseye laf sıkıştırmiyorum gerektiği gibi cevap veriyorum  . Överiz bu seni neden alakadar ediyor. 2  kişi konuşuyoruz burda bilmem anlatabildim mi ? Dobrayim allahım çok şükür senin gibi şakayla karışık laf sokma çabasına girmiyorum
(2,586 puan) tarafından
Ben bişi demedim ki sen Dobra artı Alıngansın jsjsjsjsjjsjs yok mu burda patavatsız olan sen neden alındın bu kadar bacıııımmmmmmm
(237 puan) tarafından
Çekemeyen çok canım ya sen yorma o parmakları yazmaya değmez
(2,586 puan) tarafından
Yavrum sizi tanımıyorum ki niye cekemiyim. Benden üstün bi durumunuz mu var haberim yok yorumda denk geldim ve yazdım bu kadar basit.
(2,540 puan) tarafından
alınmadım haksız eleştiriye tahammülüm yok . Sen resmen bana itafen demeye çalıştın.  Ama neyse gerçekten burda ağız dalaşı yapmak istemiyorum çok saçma tamam ?
(2,586 puan) tarafından
Tamammm kestik dağılın.
(237 puan) tarafından
Canım yorumda ne gördün de yazma gereği duydun anlayamadım yaptığın yorum da saçma orda iki kişi konusuyo ve anormal bişey de yok ortada ben o bayanın dobraligini gerçekten seviyorum kendisini tanımıyorum ama çok isterdim öyle dobra dostlarım olsun ama herkez iki yüzlü
(2,540 puan) tarafından
Esininbirtanesi çok teşekkür ederim . Gercek hayatta da Genelde insanlar beni çok sevmez iyi değil yani dobra olmak .dobrayim diye kendimi övmüyorum gerçekten bende bu huyumu sevmiyorum. Ama patavatsız değilim o ayrı neyse ya konuyu çokta uzatmamak gerek
(237 puan) tarafından
Tmm canım anladım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arama sende niye ariyon dönmezse çokta tin
tarafından
Sinirlendim
tarafından
Ay belki dertleri var uğraşmak istememiştir onada hak ver arama benve
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Senin Kızını görmek isteyen kendi arar yeğenini. Sen niye arıyorsun anlamadım çocuğun mu istiyor halasini görmeyi 
tarafından
He valla saflik bende
0 oy
tarafından
Bosverr takmaaa
tarafından
Tsk ederim
0 oy
tarafından
Boş ver takma...
0 oy
tarafından

Takma bukadar tugba su boşver

Bu arada tekrar hoşgeldin :D
0 oy
tarafından
Arama sen de kiz ne ariyon konuşmak istese döner zaten 
tarafından
Vallah doğdu
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Kocasından ayrıldığı için konuşmak istemiyor dur bosver arama 
tarafından
Aramam şormam
0 oy
(54,084 puan) tarafından
cok basit arama zorla kizini.niye gosteriyon
0 oy
(582 puan) tarafından
Belki iyi değildir.. konuşmak istemiyordur..kendin söylüyorsun travma yaşıyorsa senin kızın değil hiçbir şey umrunda olmaz
0 oy
(17,223 puan) tarafından
Bu ısrarın niyeki , belki müsait değil görüntülü konuşmak için. Ben birileri görüntülü aramadan önce en azından bir mesaj atıp sormasını beklerim , sormadan arayan olunca açmam. 
tarafından
Ayrı ayrı 2 dega aradım zaten
(17,223 puan) tarafından
Kız boşver arama , düşme kimsenin peşine . Poposu kalkıyor somra herkesin.
0 oy
(489 puan) tarafından
Ayrılık sürecinin kolay olduğunu düşünmüyorum. İyi olmadığı için konuşmak istememesi normal bence
tarafından
Valla sürekli dedim atıyor yani
0 oy
tarafından
Canım üzme kendini görmek isteyen wpden değil gelir görür
tarafından
Onlar memlekette
tarafından
Uzak mı peki
0 oy
(906 puan) tarafından
Ayrilik surecinde belki kimseyi gormek istemiyordur,kizin icin arafigini dusunmuyordur bile, o simdi aman soracak ne yapyin ne oldu muhabbetini acar konusmak istemiyorum kimseyle diye dusunerek bile acmiyor olabilir, zaman ver arama kendini toparlasin cokkk zor bir surec ablamdan biliyorum
tarafından
Ne bilim ben kızım için aradin
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Millet zorla arar bizi çocuk görmek için sende kendi cocugunu göstermek için zorluyorsun bırak kendisi seni arasin 
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Çokta tin yaa dönmezse dönmesin
0 oy
(30,143 puan) tarafından

Arama sende zorla bebegini niye göstermek ıstiyorsunki.

0 oy
tarafından
Görüntülü konuşmalari bende hiç açmam :) belki müsait değildir ne var yani 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,236 soru

24,122,152 cevap

333,535 kullanıcı

...