0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

Kızlar bu tarz kapı süsü ve yastık yaptıracağım da daha önce yaptırıp memnun kaldığınız beklediğiniz gibi gelen bi yer var mı? Ankara da gidip yaptıracağım yerler var ama dışarı çıkmak bana pek iyi gelmiyor fenalaşıyorum hemen internetten yaptırmak istiyorum sizden fikir almak istedim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben malzemelerini alıp kendim yaptım canm 

N11. Dekş gayet uygun gözüküyor fiyat olarak
tarafından
burda satış yapılan yerlerde tanesi 100 lira civarıymış bu kadar uygun olmasına güvenemiyorum acaba nasıl diye tereddüt ettim
(193 puan) tarafından
Me kadara aldın canım
tarafından
Banada baya uygun hdldi normaldr kapı süslerinin orta boyu 60 liraydı burda hem yastık hem kapısüsü çok ucuz diyebilirim
tarafından
Brn kapı süsü malzemeleri yastık malzemelerini ve bebek süsü malzemelerinin hepsini 150 küsüre aldım canm içindr ekstra çiçek  tül ve kurdele  falan vardı
tarafından
Sadece yastık fiyatıymış 60 tl olan ikisi 150 tl miş n11 de
tarafından
Anladm cnm  dediğim gibi benimkinin, içinde bebek süsü malzemeleri ekstra tül kırdele ve çiçek vardı
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Canım 60 yazıyor da yastk tek öyle kapı süsü secınce 140 flan 150 falan edıyor bende sıparis edecektm uygun diye sonra sepete ekleyince fiyati baya yuksek cıktı
tarafından
Heh işte aradığım cevap :) çünkü bende bu kadar uygun olmasına çok şaşırdım yani çünkü her yerde 100 lira tanesi
(60 puan) tarafından
Aynen canm buda öyle bende 60 diye hemen alayım dedm ama ekleyince sepete baya yüksek cıktı ayri aldım ben  interteen değil
0 oy
(277 puan) tarafından
Valla hepsini yaptırdım şuan sadece köşe süsü olarak duruyor insan heveslenip istiyor ama o an hastanede fotoğraf çekimi olarak kullanılıyor sadece:)eşim onca para verdirdin vip oda tutup suslettin şimdi niye kullanmiyorsun diyip gülüyor hala:)
tarafından
Ben hastane için değil de kızımın odasına evde asıcam vede beşiğine koymak için yastık yaptırmak istiyorum
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz bence görerek al ulus ta cok guzel mağazalar yer bunları yapan 
tarafından
Biliyorum canım suluhan da yapılıyor amaa dediğim gibi az yol yürüsem dışarı çıksam hemen tansiyonum düşüyor rahatsızlanıyorum o yüzden kendime güvenemiyorum gitmek için
(22,057 puan) tarafından
Gebemisin canim
tarafından
Evet canım
(22,057 puan) tarafından
Netten ablam yaptırdı o yüzden pek guveniyom  göründüğü gibi gelmedi n11den almıştı iyi araştır ozaman kuzum alirken
tarafından
Hımm en iyisi buralardan bakmak :)
0 oy
(847 puan) tarafından
Elegant.works den yaptırdım:)
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Yalniz kapı süsü 60 tl değil bilgin olsun . Sadece yastık 60 tl sanırım 2si 130 falandı bende o hataya düşmüştüm sonradan almadım kendim yaptım 
tarafından
Evet canım onu yukarıda da söylediler ben burdan almak için sormadım aldığınız ve güzel gelen bi yer var mı diye sordum aslında ama herkes bunu almak için sorduğumu sanmış :)
(2,540 puan) tarafından
Kendin yapsana ben 30 tlye mâl ettim ve çok güzel olmuştu 2 dklik iş

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 442 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
6 cevap 324 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
24 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,096 soru

24,081,877 cevap

331,241 kullanıcı

...