0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eve gidiyorum şükür 20 gün burnumdan geldi memlekette. Bir yandan kaynana bir yandan annem, Allah'tan oturduğum yerde ikiside yok ikisinden de uzağım evime gittiğim için çok mutluyum :) çünkü bir 10 gün daha dursam doğurabilirdim stresten 

11 Cevaplar

0 oy
(847 puan) tarafından
Noldu ki ya  neler yasadin canim.insan ailesinden ayrılınca.mutlu olur mu kaynana hadi neyse de annemden ayrılınca 3 gün hasta oluyorum:(((
tarafından
Ne yaşatmıyorlar ki bana, ben evime gidince ikisinden de uzaklaşınca seviniyorum. Beni çok arada bırakıyorlar kukla gibi
(847 puan) tarafından
Tövbe allahım yardimcinolsun. Akraba galiba ikisi.
tarafından
Hayır yabancılar canım onda eşit kalmasam o laf söylüyor, onda eşit kalmasam o kızıyor birisi bile halden anlamıyor
(847 puan) tarafından
Hımm ayy balla daha bizde bu durum başlamadı dur bakalım bizde eylülde ilk defa gorcez.ne olcak :))
-Reklam-
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Gozunaydin cnm :)
0 oy
(30,403 puan) tarafından

Tev tev tevvvvv

tarafından
Tey tey tey
0 oy
(12,607 puan) tarafından
Barıştınz mı??
tarafından
Çok şükür aldatılmadım da eşimle boşanma durumumuz vardı çocukları paylaşamadığımız için barıştık
(12,607 puan) tarafından
Barışmana sevindm cnm gozun aydn
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Niye ki kız noldu
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ahh ah benin ikiside yakin ikisininde gram hayri yok bana keske bende cook uzakta otursam yilda 2 gun sadecw gorsem ikisinide 
tarafından
Benimkilerde aynı o yüzden uzakta olunca en azından tantalarını duymuyorum
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Ama eve gittiğinde özlersin hee..
tarafından
Özliyim biraz birşey olmaz canım :)
0 oy
(222 puan) tarafından
Ablam birkaç gün memlekette kaldı diyor ki yine en iyisi koca evi... Gercekten İnsan evlendikten sonra mümkün olduğunca kısa sürede evine gelmek istiyor 
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Peki cnm annen ve kayinvaliden ayni sehirde ya esinle gittiginizde esinde senle annenlerde kaliyor mu yoksa annesi gilde mi kalıyor
tarafından
Oturmaya geliyor eşim canım gün içinde oturuyor çay içiyor ama annemde kalmıyor kaynanamda kalıyor ben annemde kalırken
(6,675 puan) tarafından
Anladim cnm bnm de baska sehire gitme gibi bi durumum var hep merak ediyorum kalir mi kalmaz mi diye
0 oy
tarafından
Kafam çok rahat şuan 
0 oy
tarafından

Gözün aydın o zaman :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 768 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,960 soru