0 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Biz eşimle bebeğimle annemlern olduğu ilçeye annemin karşısına taşındık günde bı kez gider gelirdm dört tane küçük yeğenim var bugün gittim annem diyo kocan oto yıkamada çalışıyor heryeri elliyor size dokunuyor evinde otur size bulasirsa bizim cocuklarmizada bulastirirsin kalktım gelmiyorum artık korkma dedim

15 Cevaplar

+2 oy
(30,161 puan) tarafından

Kötü birseymi demis annen evinde otur kimseye hastalik bulaşmasın demiş

Benim çocuklar daha degerli dememiski hemen kotu algılama. 

Olması gereken evinde oturp bi yere gitmemek zaten. Heleki dışarda toplumda çalışan esin se .

tarafından
Aynn kiz kotu bisey yok ortada akli basinda kadin soyleyis sekli yanls belki  ben annmleri uyariyom valla kactir yine gelip gidiyorlar
(30,161 puan) tarafından
Bu kadar ters algilamasa bence guzel düşünmek lazim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üzüldüm... 

Çok tanıdık geldi 
0 oy
(163,452 puan) tarafından
Kiz alinma hemen 
tarafından
Çok zoruma gitti açık açık gelme buraya dedi kızına bulasmasindan korkmuyo torunlarna bulaşır diye korkuyo ondan başka kimsem yok sklnca onun yanına gidemiceksem nereye gidicemki
0 oy
(847 puan) tarafından
Torun evlattan tatlı olur :)
tarafından
Bu kadarda olmazki
(847 puan) tarafından
Haklısın canım da işte annen bence garazine söylememiştir kizz. Anadır öyle der.mi. ağzımdan öyle.cikmis. annemde bazen biseyler.der bana da goben derim anne yuh diye o.da.guler he kızım pardon der :)))) boswer takma.
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Torunlari annenlemi yasiyor canim. Eger oyle ise hakli ama söyleyiş tarzi kotu olmus 
tarafından
Annemle yaşıyor abim dört çocuğu var küçükler ama insan kendi kızına soylemezki bunu diyo bizim çocuklar sana gelsede acma kapıyı onlara
0 oy
tarafından
Annen aslinda hakli ama söyleme uslubu yanlis.

Virus ortaminda gitmen dogru degil sen ya da o kimin tasidigi hic belli olmaz. Ama dedigim gibi uslubu yanlis daha duzgun bi yolla soyleyebilirdi
tarafından
Haklida olsa kızına söylemesi yanlış yigenlerm bile sana gelince acma kapıyı diyo
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Şaka gibi ya alala en azıjdan daha uygun bir şekilde deseydi
0 oy
tarafından
Benim annem söylese kırılırdım ne bilim ya 
tarafından
Çok zoruma gitti eve girer girmez ağlamaya başladım
tarafından
Gitme o seni özlesin
tarafından
Gitmicem artk torunları gelsede acmicam kapıyı bide kızıma şeftali yolluyor versin demiş geri yolladim
0 oy
tarafından
Kıskandın miii hemen:))
tarafından
Kiskanmadim çok zoruma gitti eşimi sevmez ztn evlendmzden beri gözüne giremedi gitti diyo ona bulasrsa torunlarmada bulastirirsin
0 oy
tarafından
Kotu bırsey dememis canım uzulme sen 
tarafından
Biliyorum ama icerleniyo insan
0 oy
tarafından
kirici konuşmuş daha gyzdl dille şöyleyebilirdin sende alınmışsın ben olsam cok icerlenirdim
0 oy
tarafından
Bende bu konuda kaynanama kiziorum hatta esimde sorun çıktı gelmeyin gelmicez dedim güzelce nolacak dedi bende benim evlâdım herkezden değerli bana bisey olursa kimse bakmaz dedim 
tarafından
Kaynanam kendisi der gelmeyin merkeze bizim mahalle korona dolu ama annemden duyunca daha ağır geldi bana
tarafından
Agir olavak busey yok can bu sizide dusunerek demiştir
0 oy
tarafından
Bütün babaanne anneanne ve dedeler söyler bunu torunlar evlattan daha kıymetli diye alınma otur evinde belki onlardan sana bulaşır bilemezsin kimde olduğunu 
0 oy
(582 puan) tarafından
Haklı kadın su su virus ortamında neden sürekli gidiyorsun ki..dikkat ediyor ne güzel
tarafından
Ztn kapi kapıya bakıyor sdce ona gidip geliyorum eşim çalışıyor diye diyo ona bulasrsa bizede bulasr diyo
0 oy
(2,047 puan) tarafından

Kendini üzme boş yere. Hastalıktan hepimizin psikolojisi bozuldu. Ben de bazen tuhaf davranıyorum. Torunlarını bu kadar düşünen bir kaynana keşke bize denk gelse :)

tarafından
Öyle bi kaynana Yok valla abime altı daire aldı torunlarm büyüyünce eksik kalmasınlar diye bnm kaynanam ölsek aramaz biz aramadan
(2,047 puan) tarafından
Allah ımmm :))))) Denk gelmez işte bizlere :) Torunlarına bile ev hazır  :) maşallah diyelim bari :)

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 802 göst.
19 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (6,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 813 göst.
0 oy
7 cevap 486 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 908 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,104 soru

24,134,493 cevap

334,220 kullanıcı