0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde (493 puan) tarafından

Gece 9. 10 gibi alt kattan  şimdide karşı binadan matkap sesi geliyor  susmak bilmediler bi türlü 'ya kafayı yicem 9 aylik bebem var zar zor uyutuyorum zatn sesler yüzünden uyuduğu yarım saati geçmiyor. Kaç defa uyardım ama nafile polisi arasam mı ki sonra kin tutarlar zarar verirler die çekiniyorum tipleri de pek tekin değiller:(

Siz olsanız napardiniz 

16 Cevaplar

0 oy
(3,615 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Gece 9 10 mu saat 5den sonra kimse kimseyi rahatsız edemez gündüz olana bise diyemem ama
(493 puan) tarafından
Aynen bende onu diyorum hakları yok gece gece rahatsiz etmeye bu gecede olursa aricam artık yapck bişi yok
(3,615 puan) tarafından
Gece devam ederlerse ara canim ama gündüze karışma arasanda bise yapamazlar
-Reklam-
+2 oy
(30,259 puan) tarafından

Keyfi ses çıkaramıyorlarki ama isleri var belliki anlayışlı olmak lazim yarin öbürgün senin isin olsa sende yapmak zorunda kalacn 

Empati kurmak lazim yani
(493 puan) tarafından
Yarın obur gün benim isim olsa gece yapmam.bunu mesela .Gece yani bu rahatsiz etmeye hakları yok bnce
(30,259 puan) tarafından
Geceye birsey diyemem ama gunduzse normal
(2,109 puan) tarafından
Kocasi gunduz calsio demekki aksam yapiolar 9 gece deglki canm bencede empati kur adam isten gelio yemek yiyodur sonra yapiodur calsmiosa bse diyemem ama calsansa bence bse demeye hakkn yok
(1,690 puan) tarafından
İzin günlerinde yapmalı o zaman. O çalışıyorsa milletin de çocuğu var hastası var. Herkesin kocası yorgun geliyor dinlenmek istiyor. Bence 8/8 hatalı bu işi yapanlar
(2,109 puan) tarafından
Acilse isi izin gununu nasil beklesinki
+1 oy
tarafından

Birsey yapamazlar sonucta pazar gunu degil ve saat gece 11 degil  

0 oy
(847 puan) tarafından
Keşke hiç uyarmadan polise ihbar etseydin. Kimliğini vermeden
(493 puan) tarafından
Haklisin yaa Bende susarlar die şey ettim ama işte
.olmadi
(847 puan) tarafından
Ya mahalle apartman sa mecbur olur bunlar. Hani gece yarısı ya da hafta sonu olsa olurdu ama yine de senin bebeğinde.yazik amann boswer sese alissin korkak olmasın. Annem bana şimdiden diyor uyurken yanında elektrikli süpürge çalıştır diye. Boswer.
(493 puan) tarafından
Kiz zaten süpürge sesiyle uyuyor düşün ses onu geçiyor ve kulak tırmalayıcı bişi gündüzleri mecbur katlancz artık ama gece yine olursa kimse tutamaz beni
(847 puan) tarafından
Aynen öyle yap geceyi bekle ya da hafsonunu. O.zman polis de.mudehale.etme durumu doğar.
0 oy
tarafından
Tadilatları var demekki başka türlü nasil yapacak insanlar evlerinin eksiklerini  ilerde sende aynı durumu yaşayabilirsin yüksek sesli ninni acabilirsin korkuyorsa yada uyumuyorsa
(493 puan) tarafından
Ninni açık onu geçiyor ses.karsi daki su saat normal..ona okey ama altimdakiler gece bence haklari yok rahatsız etmeye
tarafından
Gece elbette yok hakları ama şu an araman bir şey değiştirmez.  . Birde böyle şeyler olduğunda uyarmayın sessizce takip edin  abarti olduğunda şikayet durumunuzu onlara değil polise bildirim dediğin gibi kin tutar falan kendin demişsin zaten
(493 puan) tarafından
Haklsın cnm keşke uyarmasaydım baştan ama napim.ya tutamadim kendimi.zor bela uyuttigim bebeği uyandirmalari sinir etti bni
tarafından
Benim ev tadilata girdiğinde bütün  komşulardan izin almıştık şu saatler arasında hilton matkap vs calisacak haberiniz olsun diye o yüzden hiç sıkıntı olmadı ama gel gör ki ben her gün saydiriyordum matkap hilton sesine inşallah bozulur çalışmaz diyordum :)))))) bebeğim daha cok küçüktü  çünkü ve çok çok korkuyordu neyse ki geçti gitti anlıyorum seniii
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Belki calısmak zorundalar ama illaki biter CNım  yani eglence İcin matkap calıstırmazlar polisi arama bıraz daha sabret mecbur
(493 puan) tarafından
Şuan karşı binadan geliyor o tamm gündüzdür olabilir ama alt kattakiler gece calistriyor ona sinir oldum
0 oy
tarafından
Ama onlarda matkap sesinden hoşnut değildir tadilattir yani. 
0 oy
tarafından
Bizim binada yeni bina diş döneminde gürültü bitmiyodu düşün duvar yıktı adamlar ya sanki inşaatta yaşadım bide oruçta sahurda gürültüler bebek zaten uyumuyodu bide öyle uyumadı Ne çektim ya çok zor daha yeni azalıo sesler
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Hergün sana karşı inatla yapılmış birşey değil ki biraz da hoşgörülü olmak lazım 
(493 puan) tarafından
Suan oky ama Gece gece rahatsiz edenlere karşı sen hoşgörülü olurmusun
0 oy
(163,544 puan) tarafından
Şuan arasanda işe yaramaz canim
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Yani canim kimsenin matkabi keyfi çalıştırdığını düşünmüyorum:ermm: suan saat 1 yani polis bunun icin gelmez bile. Hadi geldi sen suclu konuma duser dusman kazanırsın .

(493 puan) tarafından
Gecede oluyor ama alt kattan o zaman gelirlermi
0 oy
tarafından
Vardır bı işleri bunda polis aramalik bı durum yokki 
0 oy
tarafından
Gündüz olan sese bişi yapamazsın ama akşam 8 den sonra kimse kimseyi rahatsız edemez cezası bile var 
0 oy
(3,278 puan) tarafından
evet sende haklisin kuzu ama isleri vardir bisey yaomalri gerekiyodur keyfi degildir bence takma birazdan ses biter sende rahat edersin eger gece tekrarlarlarsa uyarirsin ama polis bile bisey demezki bu konuya bence tabi
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Gece 11 e kadar hakları var 11 den sonra olursa şikayet hakkın var keyfi matkap da çalıştırılmaz ki canım belli ki işleri var 
0 oy
(3,022 puan) tarafından

Kaçtan sonra yapılamaz? İlgili yasalara göre hafta içi yani mesai günlerinde öğle istirahat saatleri olan 13:00 ile 15:00 arasında; geceleri ise 19:00- 07:00 arasında gürültü yayacak hareketlerin yapılması yasak.

(3,022 puan) tarafından
Yani sabah saat 7 den 7 kdr ses yapabilirler

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 795 göst.
1 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Ahsen (2,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu