0 oy
1,556 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (64 puan) tarafından
Eşiniz çok kıskanç mi 

Ya siz ne kadar kıskacsiniz 

Ben eşimi yerine göre kıskanırım 

Çok abartmam

Ama eşim evlendikten sonra baya degisti

O evde yokken balkona çıkmami bile kiskaniyo 

Gelip kendisi yıkar balkonu 2 senedir kiyamdim balkonu

Markete iki senedir hiç tek girmedm 

Kuaföre gitsem kapıda bekler alır hemen

Kız arkadslarimla gorusmemi kesti  telefon dahil

Sadece ailem kaldı.

Kendiside iş dışı bı yere gitmez

Hastaneye aile ziyaretine bile tek bırakmaz 

Hemen eve gelir 

Benle herşeyi yapmak ister 

Eşimin telefonuna baksam arada ona mutlu olur 

:) Değişik bı kocam var 

İlk başlar sıkıcı geldi sonra sevdiğim için 

Alıştım 

47 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence kesinlikle bi sorunu var ve sen bu duruma alışmışsın ama ilerde cok pisman olursun sana eşinden baska insanlarda gerek b3nce bu durumu çözmelisiniz :ermm:

(64 puan) tarafından
Esim ailem yetiyor canım bana sıkıntı görmüyorum ben
tarafından
Onemli olan mutlu olman canim allah daha güzel günler gösteresin inşallah
-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından
Dediklerinin hepsi aynı benim esimde var balkonu falan bende yıkamak ama bizimki biraz degsiik ben Malatya'dan gelin geldim.  Farklı bi sehire buraları tanımıyorm bilmiyorum diye bırakmaz artık alıştım yavas yvas bırakıyor 

Bu hareketleri beni de sıkmıyor aksine hosuma gittiği zamanlarda oluyor yani baskalarının dediği gibi köle hayatı hapis hayatı yasamıyoruz. Mutluyuz huzurluyuz çok Şükür
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Aşırı kıskanmam, o da öyle aşırı kıskanmaz, en üst katta oturuyoruz, bazen iş çıkışı yan komşum geliyo kapıda laflıyoruz balım açık çıkınca başını ört üstünü giy v.s diye kızıyo. Sadece kadın kadına konuşuyor eşi gelirse diyo öyle yani
0 oy
tarafından
Gercektende degisik herseyin fazlasi zarardir esimde kiskanctir ama bu baya baya abarti
0 oy
tarafından
Esimin kiskanacagi bisey yapmadığım için hiç sorun olmadi ama eşimin peşine kız düştü 1 2 seger sıçtım ağzına hepsinin 
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Cnm aşırıya kaçmış benim eşimde ilk evlendigimzde böyleydi çocuk olunca rahat bıraktı biraz şehire falan yalnız izin veriyor hastaneye pazara markete 
0 oy
tarafından
Kıskanç ama senin ki kadar değil kıskanır ama belli etmez bende kıskanırım ama yerine göre 
0 oy
tarafından
Eşin fazla takıntılı benimki bu ara yollamiyo ama sanırsam hamileyim.diye korktuğundan yoksa balkona falan hiç karışmaz yaa
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Kıskançlığı geçmiş bence canım herşeyin aşırısı zarar tadında bırakmak lazım
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Kıskançlık mı bilmiyorum ama tiktok seyretmeme bile kızıyor :) 
0 oy
(343 puan) tarafından
Valla eşim genelde arkadaşları ile bi yere gider aileye uygunsa başka zaman beni alıp götürür birlikte gidelim sende gör oraları der hiç kıskanmam tlf kurcalamam bazen yolda is yerinde bayan arkadaşları ile yürüdüğünü görüyorum selam bile veriyorum sıkmaya gerek yok eğer sıkarsan ozaman o insan kaçar yapmak istemese bile yapar herşeyi bana göre 
0 oy
tarafından
Biraz abartılı geldi bana 
0 oy
tarafından
Buna kıskançlık denmez ki kuzum bu çok bunaltıcı bişey
0 oy
(2,047 puan) tarafından

Herşeyin fazlası zarar, kıskançlık sonunda kavga getiriyor genelde. Ama sen alıştıysan aranızda huzursuzluk çıkmıyorsa tabi ki sorun yok :)

0 oy
(7,436 puan) tarafından
İlla ki kıskançlık olur ama esindeki takıntı noktasında güven eksikliği ve güvensizlik ten başka birşey değil diye düşünüyorum benim de eşim balkonları yıkar ama kıskandığı için değil o olmadığında bende yıkıyorum bana yardım etmek istediği için yapiyor.benim de eşim evden çıkmaz hatta bensiz bir yere kendisi gitmek istemez ama gittiğim yere arkadaşlarımla konuşmama dışarda çıkıp oturmama birşey demez erkekli ortamları sevmez bende iş dışında zaten başka ortamda bir araya gelmem kocalar olmadan bizim bir hayatımız vardı bı çevremiz vardı zararı olmadigi sürece biz bir bireyiz karışmaya hakları yok siz bu kıskançlık derecesini kendinizi kandırıp su su bu halimden mutluyim la bastırıyor sunuz.ve insanlar kendilerinde ki eksiklikleri başkaları ni kısıtlayacak tamamlar ilerde siz çok sıkıntı yaşarsınız eslerin gözünün dışarı kaymasının tek sebebi kisitlanmaktir 
0 oy
(657 puan) tarafından
Resmen kendine köle almış eşin kusurabakma bu hastalık benimde eşim kıskanır izin alırım nereye gideceğimi bilir izin verir hayatın boyunca hapis hayatı niye yaşıyoruz ki bu hayatı birşeyler yapamadıktan sonra 
0 oy
(450 puan) tarafından
Fazla kizmanc deil istedgim yere  gderim gwzerim arkadaslarimla bulusrjm sadece aksam disari cikmamai istemez  o yokken makyaj yapsam degisiklikli yapsam kizkanir  felan gelir oper  bnde eh iste yerine gore kizkanirim 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Cook asiri bunaltacak derecede hemde ilallah ettim ilk basta hosuma gidiyordu simdi nefret ediyorum taviz verdikce fazlasini istedi taviz verme asla canim
0 oy
tarafından
Sizinki sanki biraz aşırı canım ya hayat sizin tabi

Benim eşimde çok kıskançtır bende kıskancım ama çok kısıtlayıcı değiliz. Birbirimize karşı 
0 oy
(418 puan) tarafından
Benimki nisanliyken kiyafetime kadar kiskanirdi simdi hic kiskanmiyo valla rahatim tabi bi erkek yaninda dikkat ederim oda etmemi ister sadece bu kadar 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 700 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde sevdakr (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 820 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,573 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mdr_45-56 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,450 göst.