Ben degismem degistirrim
Eğlendikten değilde çocuk olduktan sonra ev yemeğini unutum dışarıdan sipariş veriyorum ama ev yemeği gibi olmuyor dışarının yemeği roka dedin şimdi bak roka salatası canım cekti
Pırasa ağzıma surmemistim hayatta yemem derdim. Tadini bile bilmiyorum niye yemediysem kayinvalidem bir pırasa yapıyor parmaklarini yersin
Ben evlendikten sonra değilde çalışmaya başlayınca mecbur yedim yemekleri patronun eşi yapıyodu seçme şansı yok aşure biber dolması patlıcan yemeği bunları asla yemezdim şimdi çok seviyorum şuan hala hiç yemediğim Bi zeytin bide brokoli ve o tarz sebzeler var
Tereyagi asla yemem derdim. Esim sevmiyosan yemeyiz canin saolsun dedi ama kaynanam oglum cok seviyor mecbur alisacan demisti hiii dedim icimden mecbur alisacakmisimm he canim he diyordum sonuc suan tereyagsiz hic bise yapmıyorum
Yeşil peynir )) eşimin tarafında yapıyorlar derinin içine peyniri koyup toprağa gömüyorlar peynir yeşil olunca yiyorlar ilk kaynanamın dolabında görünce çöpe attım naptın kız dedi küflenmiş bu anne dedim o peynirin rengi öyle küf değil dedi ben asla yemem bu nasıl peynir dedim büyük konuştum şimdi eşimden çok yiyorum
Kerevizz yemem yemem yinede yemem asla yemem
Hatta daha yeşil olanları bile var onları yedik ne kadar yeşil olursa o kadr lezzetli oluyor
1,509,574 soru
24,633,026 cevap
365,241 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın