0 oy
500 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (128 puan) tarafından
Bir arkdaşım  beni aradı acil doktor sezeryan dedi .Ne yapabilirim bende dedim niye çatı  darmış ve bebek 40.haftasında   bu bebekten önce iki tane düşüğü var dedim riske atma hastalıkta var ilçede bu ara dedim gidip gelme gelmişken  sezeryan ol yarın git dedi eşýlarimi evde unuttum dedim 40.haftasindasin  ve getirmedin.neyse uzatmadım onunla eşime dedim git onun eşini ilçeye  götür çantasını al gel olmadı yarına kadar düşün  ama bizde kal .10 dkk  geçti 1 saatte sezeryan olcm  dedi  hayırlısı dedim  .eşim  ilçeye gitti baktım yine aradı ablam demiş biraz daha bekle normal doğumu bekle dedim sen bilirsin ben riske atma derim dedim. 2 saat sonra gittim hastaneye  yanına baktım bebeği durmuyor dedim bu cocuk kaka yapmış durmuyor  ya da karnı aç dedim mama verdin mi yok benim sütümn  gelmesini  bekliyorum bebek alışmasın  dedim .Allah aşkına  sen annesisin  aç durabilir msiin  neyse mama verdim altını temizledim uyu .baktım tuhaf tuhaf bana bakıyor neymiş senin gazına geldim sezeryan oldum .... hepsi  senin yüzünden dedim .sezeryan çok zor çok ağrım var seni dimlememelydim.  Ne diyeceğimi  bilemedim .sustum eşime dedim  bu kadar yeter eve gidelim ...çok kırıldim...

11 Cevaplar

+1 oy
(12,763 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Niye sezeruan olunca ne oluyormuş çok bilmiş madem biliyo sormasaydi böyle insanlar sinir oluyorum dengesiz 
(128 puan) tarafından
Bilmiyorum  ve çok üzüldüm  dedim iki bebeğini  düşük yaptı bunu riske atmasin  böyle düşüneceğini  asla tahmin etmiyordum:-(
(12,763 puan) tarafından
Yaranmaz sin bekle aman ha sezeruan olma desen bebek Bi şey olsa gene suç snein olurdu bosver üzülme
(128 puan) tarafından
Dedim ablan çok biliyorsa  beni arama onu ara bekleseydin.  Çatı genişlemeyecek  beklemekle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah ah insanoğlu işte nankördür. 
(128 puan) tarafından
Hemi de ne nankör  . Herhalde bu hayatın kanunudur
0 oy
(163,444 puan) tarafından
İyilikten maraz dogar diye buna denir iste
(128 puan) tarafından
Aynen öyle  oldu
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Bu nankorlugun üstüne arama mesafe koyardım net. 
(128 puan) tarafından
Benim 17 yıllık arkadaşım  :-(
0 oy
(1,331 puan) tarafından
yav silah zoruyla mısezeryan yapacaksın dedin sanki allah allah doktor varherseyden öncedpktoru da uygun gördü demekki nedye seni suçlamış kaldı ki her doğum zor bence sana teşekkür etmesi gerekirken suçluyorsa sevinkiallah sana daha fazla zarar görmeden diğer yüzünü göstermiş şu zamanda kimse kimse için bu ladar ugrasmaz vallahelal olsun sana. Ben çocuhumu kaynederken binamdan kğmse çıkıpta neyin var demedi feryat figandım böyleleri lazım ona bacım sıkma canını bi nankörden kurtulmuşsuniyilikten anlamaz bazıları
(128 puan) tarafından
Demek silah zoruyla sezeryan olmuş bi de ne diyor çok sandım var dedim sus  bi normal doğum istyrmuş sanci  çekmeden sezeryan oldun  normal doğum  sancisini  çekseydin   seni dusunemyrm  dedim .
(1,331 puan) tarafından
İyi demişsin canım sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın daha ne yapacaksın anası gibi ilgilenmişsin yani gerçekten nankörmüş değmez. Bu seferde sancı çektirdin bana derdi herhalde :))))
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Sanirsin sezeryan bi eksiklik anlamiyorum bu insanlari 
(128 puan) tarafından
4 gün  suni sancı çektim   acilmam olmadi kendi istediğimle  sezeryan istedim çok altan muayne olmaktan oğlumun göz kemiği  kirlmiş
(6,396 puan) tarafından
Ben onu bile cekmedim kendi ayagimla gittim oldum cati muanem cok zor gecti korktum
(128 puan) tarafından
Kistim  vardı 4 gün  suni sancı alinca şişmiş  bebekten önceydi
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Kim olsa kırılırdı hani diyorlar ya insan sevdiğine kırılırmi diye insan en çok sevdigine kırılıyor :'(

(128 puan) tarafından
17 yıllı arkadaşım  hemde çoook kırıldim anlatamam
(5,437 puan) tarafından
Üzüldüm senin adına az değil neredeyse benim yaşım kadar
(128 puan) tarafından
Çocukluk  arkadaşım  çok bencillik yapar ama ben unuturum hep sonra tekrar böyle yapar tekrar unuturum
(5,437 puan) tarafından
Bende aynıyım hep o yzden kırılan biz oluyoruz
0 oy
tarafından
O ne biçim arkadasmis öyle 
(128 puan) tarafından
17 yıllık arkadaşım
tarafından
Valla senin yerinde olsam bi daha konuşmam
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum iyiki olmuşum hiç pişman değilim dedikleri gibi ağrı olmadi. Arkadaşın ne bekliyor ağrısız sizisiz can dünyaya gelir miymis? Sen sütünün gelmesini bekliyon o çocuk aç mı duracak. Ben sutum gelmeyince mama verdik aç durmasin diye. İnsanoğlu ne kadar nankör ya boşver sen iyiliğini yapmissin gerisine karisma
(128 puan) tarafından
Az önce msj atyr gazım gelmiyor  sancimm var  ne yapabilirim  cvp vermedim sustum
tarafından
Yürüsün bol bol ne yapacak sana soracağına oradaki hemşirelere sorsa kusura bakma da dengesiz bir arkadaş edinmişsin
(128 puan) tarafından
Ona oradayken  dedim başımı  kaldirmyrm çok  sancim var deyip durdu .Bende senden başka kimse sezeryan olmadı dedim
(2,575 puan) tarafından
Herkesin s an cisi olur. Herkesin ağrısı olur. Bana spinal+epidural yapıldı ona rağmen sancım oldu.  Ama kalkipta etrafa saldırmak ne alaka. Ben olsam karışmam. Bak doktor bana sezeryan dediğinde etrafimda herkes yok normal doğur 3 günde ayaklan sezeryanla 1 ay yatarsın yok sezeryan a girme normal daha sağlıklı birsuru akıl verdiler. İnan iyiki girmişim şuan 5. Günüm her işimi kendim yapıyorum 2 gün zorlandım sadece.
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Doktor önermiş sezeryanı canım .Anne ve bebekte bir tehlike ve olumsuzluk gördüğü için sezeryan önermiş demekki.Kırılmakta haklısın.Gelip bebekle ilgilenip yardımcı olduğun için teşekkür etmeliydi.Emin ol normal doğum yapsaydı da çatısı dar olduğu için çok zorlanacaktı canı yanacaktı , bu sefer de ablasını suçlayacaktı.üzülme
(128 puan) tarafından
Neymiş özel  hastahane  normal doğu. Taraftarı değil  ...onların  keyifleri geliyor ondan sezeryan diyorlar dedi.
(7,931 puan) tarafından
Allah allah özele gitmeseymiş o zaman .Bence dengesiz biri kadir kıymet bilmiyor muhattap olma .
Ben de sezeryan oldum benimde ağrım acım oldu ama hiç kimseyi kırmadım.Özellikle gelip yardımcı olan bebeğimle ilgilenen yanımda olan arkadaşlarımla gurur duydum.Halen minnet borcum olduğunu hissediyorum.
(128 puan) tarafından
O hamile değildi çalışıyordu. Ben 4 gün normal doğum sancisini çektim sonra sezeryan oldum .ilk gün kalktım evimiz arası 3 dik mesafe ikinci gün geldi yanıma her oğlumu aşıya  götürdüğümde  bahane  buldu gelmedi ama ben bana kötü  gelen davranışları çabuk unutyrm
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Canm blki o anki stresten heyecandan d3mistr mesela bn arkadaslarime herseyi soylerim onlarda guler3k karsilik verir yani lafın onemi birzda kurdugunuz iliskiye bagli
(128 puan) tarafından
Olabilir  cnm ama sürekli böyle birşey alsada söylüyor sence nasıl bende yorumumu yapyrm birşey oluyor sürekli  dile getiriyor
(1,306 puan) tarafından
Canm o zmn pek samimi dglsiniz yada arkadasn kizdirmk icn soyluyo

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 652 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Esma36 (1,584 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 281 göst.
17 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 509 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Aslkyx (311 puan) tarafından soruldu