0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Öyle pahalı değil de böyle ucuz mutfak alış veriş sitesi varmı eve gıda ve kahvaltılik almak için yani iki çocukla bir yere gidemiyorum her yerde uzak a101 yorularina baktım hiç iyi şeyler yazılmamış şok nasıl vs bildiginiz bir site ancak pahalı olmasın lütfen :) çünkü market ve alış veriş hayal oldu benim için bikere gittim bebek arabasiyla poşetleri baston Bebek Arabasna taktım az kalsın araba devriliyor du  eve biseyler almam ve bunun kolay yolunu bulmam lazım :ermm:

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Iki çocukla zor olur canım ama eve getiren de ne bileyim belli bi miktarın üzerini getiriyor yani az para değil 
tarafından
Evet hemde baya malesef
tarafından
Yapacak bisey yok canım boğaz yiyecem diyor sırt  yiyecem diyo paralar öyle gidiyor
tarafından
Aynen öyle valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şok marketin cepte şok uygulaması var. Eve kadar getiriyorlar, fiyatlarda a101 le aynı hemen hemen. 
tarafından
Fiyatlar kazık değil demi :) aynı gün geliyomu ürün
tarafından
Evet sen saatini seçiyorsun, o saatte geliyor. Bulunduğun yerde varsa şok market incele uygulamayı.
tarafından
Tamam bakarım çok sağol
0 oy
(1,594 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun canım biz migros hemen diye uygulama var ordan sipariş veriyoruz ama heryere götürmüyorlar galiba 20 dakika içinde getiriyorlar
tarafından
Ama migrosun ürünleri pahalı benim bütçem az olur bacım :) tasarruflu harcamam lazım
(1,594 puan) tarafından
Kız öyle deme kendi markası nerdeyse bim le aynı fiyat
tarafından
Ne bileyim hiç böyle şeyler almadım o yüzden :) caxıl kaldım kusura bakma :) onada bakarım bi
(1,594 puan) tarafından
Estağfurullah canım bende doğumdan ve virüsten  sonra öğrendim :))
tarafından
Teşekkürler canım :) ❤️
0 oy
tarafından
Eşin alsın kız 
tarafından
Kız o sabah 7 kalkıp gidiyo eve gelmesi 9 buluyor zaman kalmyor ki pazar günleri bile gidiyor boş değil bu aralar
0 oy
tarafından
Esin yapsın alışverişi sen uğraşma iki çocukla 
tarafından
Eşim sabah 7 gidiyor akşam 9 geliyor iş yeri uzak orda market bile yok eve gelincede geç oluyor hafta sonu bile gidiyor işe
0 oy
(1,629 puan) tarafından
A 101 artık online da alışveriş yapılıyor diye biliyorum Bi araştır bak canım 
tarafından
Baktım yorumlar hep olumsuz sipariş eksik hatalı geliyomus ve hiç siparişi gelmeyen müşteriler bile var
(1,629 puan) tarafından
Hadi ya tüh

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Cemre 52 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
13 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
24 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Edam (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 168 göst.
4 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Edibeevin (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,962 soru

24,308,655 cevap

344,590 kullanıcı

...