0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bu ara etrafta olan onca şeyi gördükçe duydukça korumaktan ziyade bi erkek annesi olarak iyi huylu yetiştirebilecekmiyim ya bi yerde yanlış yaparsam yanlış huylar edinirse diye korku sardı beni bu aralar ever korumak için canımı dişime takacam ama yetiştirmek de çok önemli değil mi ? Belki saçma gelebilir ama olanları gördükçe korkuyor insan. İyice bozuldu düzenlerimiz. Gerçekten eğitim konusunda nasıl ilerleyeceğimi kestiremiyorum. :ermm:

6 Cevaplar

0 oy
(61 puan) tarafından
İyi bı pedagog bulup sürekli kitaplarını okumak bana mantıklı geliyor.onlar iyi yol gösteriyor insana...yoksa rast gele kulaktan dolma bilgilerle cocuk yetiştirmek bu devirde imkansız.hele hele erkek cocugu daha zor.mahremiyete  çok dikkat et derim.bezini insanlar içinde değişme.bebeginun cinsel organına başkalarının bakmasına izin verme.cocuga o hayayi anneleri olarak biz vericez...ve en önemlisi namus sadece kadına ait bisey olmqdigibi çocuklarımiza öğretmemiz gerek
tarafından
Evet kesinlikle katılıyorum. Bi insanın hakkına girmek vebalini almak büyük günah ben elimden geldiğince herşeyi öğretmeye çalışacam gerekirse yardim alaçam. Bu konu endişelendiriyor beni erkek olunca yetiştirmek daha önemli diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Bu ulkenin bu hale gelmesi yine kadınların suçu aslında. Erkek çocuklarını düzgün yetiştiremeyen tonla anne baba var. Amcaya pipi göster oğlum cabuk kapat eteğini kız ayip amcaya *** de oğlum büyüklerin yanında sesini çıkarma kız sus erkektir yapar tabi kız kısmının ne işi var burda oğlanın iş yaptığı nerde görülmüş kızsın yapacaksın tabi bu zihniyet bu şekilde devam ettikçe çok zor düzelmek. Erkek anneleri olarak sizlerden ricam evlatlarımızı merhametli ve kız erkek ayrım yapmadan yetiştirin nolur <3

tarafından
Artık en ufak bi boşvermişlik erkeğe bi tane huy değil bi çok kötü huy olarak geri dönüyor. Erkeğin işlediği suçta annenin suçu daha büyük tabi hangi anne baba ister evladının suç işlemesini ama yılanın başımı küçükken ezeceksin derler. Çocuğa eğitimi 7 yaşından önce vereceksin bence derler ya 7 sinde neyse 70 inde de odur diye Rabbim inşallah hayırlı evlat nasip eder.
(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle haklisin amin cümlemizin evladı inşallah kizlarmizi edepli namuslu erkeklerimiz efendi merhametli olsun inşallah.
tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bilmiyorum benm o konu da hiç şüphem yok kendime çok güveniyorum o yüzden oğlumu çok iyi yetiştirirum gibime geliyor 
tarafından
İlla ki ama bi süre sonra artık kontrol edemiyorsun arkadaş çevresi de çok önemli bi yönden nasıl arkadaş seçmesi gerekiyor. Bunları çok iyi bilmesi gerekiyor.
tarafından
İki tokat takilattin mi kendine gelir. Bak eski nesile dayakla büyüdü nasıl ama smdi yeni yetmeler dayaga karşı o yüzden boyleler
tarafından
Evet önceden öğretmenden korkardık biz şimdi bi bağırsa hemen şikayet ediyorlar çocuğunun kabahatini bilmeden.
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Bir kız annesi olarak aynı düşüncedeyim o kadar çok korkuyrumki benim düşüncemde kızım Allah korkusuyla büyüsün küçük yaşta yani 4 yada 5 yaşna geldiğinde kuran öğrensin yüreğinde Allah korkusu olsun ona göre arkadaş seçimi yapsın çevre edinsin rabbim hepimizin evlatlarını bütün kötü insanlardan korudun inşallah 
tarafından
İnşallah karşısına da Allah korkusu olan arkadaşlar çıkarır Rabbim çok zor babana bile güvenmiceksin derler ya ta o dönemdeyiz
(1,884 puan) tarafından
Çok doğru canım benim öyle bir zamanda yaşıyruzki rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah
0 oy
tarafından
Valla benim de ikinci oğlum olacak inşallah bende korkuyorum okula nasıl göndericem nasıl güvencem insanlara okulda bile öğretmenler neler yapıyor zaman çok kötü malesef hiç ummadığın insan neler yapıyor kimseye güven olmaz bu devirde biz eskiden gece 10 a kadar sokakta oyun oynardık şimdi çocukları korkudan sokağa çıkaramaz hale geldik büyük küçük kız erkek ayırt etmeden tecavüz edip öldürüyorlar allahım ıslah etsin 
tarafından
Rabbim uzak eylesin inşallah Allah korkusunu en doğru şekilde salmak lazım evlatlarimizin içine yoksa.
0 oy
(725 puan) tarafından
Bizde dün gece bunu kocamla konuşuyorduk.. Gerçekten ne yapacagimizi nasıl yetiştirecegimizi bilemiyorum büyüyünce nasıl çevresi olacak saygı biter mi diye diye öyle ce gece yarışını buldu.. Benim de kızım olacak haberleri görüp duyunca insan bu zaman dan korkar oldu:(
tarafından
Gerçekten öyle artık kızı erkeği kalmadı. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.
(725 puan) tarafından
Aminnnn tek dua o

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 652 göst.
19 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 633 göst.
31 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kezbanmiranm (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,768 soru

24,063,608 cevap

330,262 kullanıcı

...