0 oy
525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (369 puan) tarafından
Bizim ora atamamız çıktı çok meraklı ve heyecanliyim ne kadar sürede alışırız ki insanları sıcak kanlimi

4 Cevaplar

+1 oy
(2,859 puan) tarafından
Sıcak kanlı oldugu kadar soguk kanlıda vardır heryerde oldugu gıbı!!! 
(1,896 puan) tarafından
Valilik olursa büyük ihtimalmerkez  olur bnm oldum yere gelmis olsaydnz tansrdkta yardmcı olurdm sanada
(1,896 puan) tarafından
Merak ederim şmdi sonuç belli olunca haber ver cnm
(369 puan) tarafından
Ayy inşallah unutmam canım veririm
(1,896 puan) tarafından
Kaç günebelli olur
(369 puan) tarafından
2 gün sonra evrak teslim süresi bitiyor ondan sonra ne zaman cagirirlarsa kuzum..biz ilk etapta gitmicez zaten eşim ev filan ayarlicak
-Reklam-
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Gümüşhaneli değilim ama gittim çok küçük bi yer dağların arasına kurulmuş bi şehir insanlarıni bilemem heryerin iyisi kötüsü var ama benim tanıdığım bi kaç Gümüşhaneli geri görüşlü insanlardı :) 
(1,896 puan) tarafından
Öğrencilerin bi çoğuda okumayagelmiyolar malesef cnm doğru duranı severler tabi herkesin özel hayati kimse bişey diyemez ama gittikleri yerin ahlakıni bozan çok var
(369 puan) tarafından
Konya dayız canım.. inşallah kolay adepte oluruz
(2,071 puan) tarafından
Hiç olmazsa doğayla iç içe bi yerde olacaksın Trabzon çok güzel mesela oralara gider gezersiniz yaylalara çıkarsınız  :) o taraflarda sosyal yaşamak için araba şart biraz sadece
(369 puan) tarafından
Valla araba varda eşim gezdirirse  :) genelde burda arkadaşlarıyla gezer..evet trabzona 1 saatmis galiba..doğal yerler cokmus galiba
(2,071 puan) tarafından
Evet benim annem Trabzonlu çok güzel yerler varr :)
0 oy
(1,827 puan) tarafından
İyisi var midir rastlamadım ama hıc hazetmedıgım cevremde 4ü de evlenip bosanmıs gumushanelı diyincw ayakları gtune vura vura giden dostlarım var unıde de tanıdım bıkacını yok anam yok gunahını almayayım hepsinin iyisi de vardır elbet ama ben rastlamdm
(369 puan) tarafından
Genel de öyle diyorlar ya off hakkımızda hayırlısı ne diyim
0 oy
(128 puan) tarafından
Ben varım canim
(369 puan) tarafından
Soran güzel diyorlar bizim de ora çıkar insallah
(128 puan) tarafından
Güzel canım insanları iyi daha belli degilmi yeriniz
(369 puan) tarafından
Değil kuzum bekliyoruz bakalim
(128 puan) tarafından
Hayırlısı olsun insallh burası çıkar ilçe bakımından en iyi ilçesi sirandir insanlar olarakta
(369 puan) tarafından
Ayy öyle dua ediyim o zaman..hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 811 göst.
17 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,086 soru

24,106,942 cevap

332,751 kullanıcı

...