0 oy
778 göst.
Diğer kategorisinde (5,370 puan) tarafından

image

bebişler bu pabuç nası güzel mi bn sadece spor giyebiliyorum bu tarz vardı bi ayakkabm rahat oluyo baya yine böyle alasım var renk model nası tavsiyelernzi alabilirim :) 

14 Cevaplar

+1 oy
(4,848 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Çok güzel mis beğendim :sideways:

(5,370 puan) tarafından
Tşk canm alayım o zmaan inş :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bence olalalaaa almalısın bunuuuu❣️❣️❣️❣️❣️
(5,370 puan) tarafından
Ciddi mi kız iyi alayım bari tereddüt etmiştim hemide 80 lira iyi midir tabi bilemedim gerçi ucuz ne kadar iyi olablr aman nyse :D
tarafından
80 lira al kız al 20 kere giysen yeter benım takıntım hıc yoktur 10 liralık bile giyerim Gıy gitsın tubık gayet sık ve tarz cok hosdur:)),
(5,370 puan) tarafından
Bende öyle kuzum 10 liralık bi ayakkabım vardı inan tek eskimeyen ayakkabım o olmuştu baya sağlammış :) doğru diyosun ya alayım saol bebeğim :)
tarafından
Sans meselesi kuuzj bir suru para verip de cöp olacağına varsın ucuzu olsun:) rica ederim kuzum ❣️
+1 oy
(184 puan) tarafından

Model çok güzel :)

(5,370 puan) tarafından
Tşk canm :)
+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Ayak numaran kucukse boyle buyuk ayakkabilar guzel duruyor ama numaran buyukse bence hos durmuyo 
(5,370 puan) tarafından
37 canım küçük sayılır yani sanırım :D
(4,234 puan) tarafından
Aynen kucuk canm guzel olur
+1 oy
(2,840 puan) tarafından
bayildim valla ne ka miss
(2,840 puan) tarafından
spor ayakkabidan baska giyemem bende ama hep duz model olur tabani benim ama bu cok hos duruyo al bence
(5,370 puan) tarafından
Ayy yok böyle al bnde bi kez aldım yüksek giyemem diyodum ama diğerlernden daha rahat oldu trendyolda inan ayakkabı alalım bakalm hem uygun denemiş oluruz kız al sen de takım giyek :D
(2,840 puan) tarafından
ahahaha temam da trenyolda kapida odeme yok deeemi kiz :( kart kullanmiyom benkii
(5,370 puan) tarafından
Aa bilmiom o kadarını ya eşim gösterdiydi alcaksan diye ben o kısmına karışmadım :D ama normal maaş kartyla olmuyo mu gı bizimde kredi kartı cart curt yok ben hiç anlamam öyle şeyleri zaten :D
(2,840 puan) tarafından
maas karti alisverise aciksa net de oluyo canisi
benimki olmayooo
0 oy
tarafından
B3n bu modellerden nefret ederim ama 

Bunu cokk begendim güzel günlerde giyersin insallah
(5,370 puan) tarafından
Aa gerçek mi bunu beğendin yani saol canm tşk :)
tarafından
Aynen kibar duruyor canim
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Bende artık spor ayakkabılara başlıycam bunu begendim ☺
(5,370 puan) tarafından
Baharım ucuzmuş hem kız 80 lira :) ben giyemiyom başka ya çok ağrıyo dolgu topukta bile kendime eziyet etmenin alemi yok:D
(2,916 puan) tarafından
Ay yok babetle merdivenden düştümya 2 haftadır yatıyorum hepsi çöpe gitti. O yüzden spor ayak sağlığı içinde çok önemli bana göre fiyatda gayet uygun bende kuzum ⚘⚘
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Asla giymem böyle şeyleri:))Ama tercih meselesi sen beğendiysen alabilirsin elbette:)
(5,370 puan) tarafından
Neden kuzum spor mu giymiyosun bunları mı beğenmiyosun ya ben spordan başka giyemiyorum ağrı yapıo da :) başka tavsiyen varsa spor alabilrim yani :)
(7,117 puan) tarafından
Spor giyerim bacım ama bu model sevmiyorum.. tanışana yakışıyor o da var .Ben tip olarak sevemiyorum:) kendim bile zor beğenmiyorum modelleri. Tavsiye veremem ki :)) sen bana versene:)
(5,370 puan) tarafından
Hahah anladım kuzum valla bana kaynım hediye almıştı saolsun çok rahat geldi bana bu tarz yüksek giyemem diyodum ama normal spora göre rahat geldi o yüzden yüne böyle alayım dedim bi dene eğer rahatlık arıyosan cidden iyi çünkü ben babet fln da giyemem dolgu topuk vs de giyemiyom çok ağrı yapıo
(7,117 puan) tarafından
Spor ayakkabılar çok rahat oluyor gerçekten. Sen güle güle kullan canım. Sevemiyorum böyle modelleri :)
0 oy
(16,975 puan) tarafından
Ben başkalarinın ayağinda görünce çok beğeniyorum ama yakışmaz diye almaya cesaret edemedim bir türlü. Bence çok güzel , toprak rengi çok hoş .
(5,370 puan) tarafından
Saolasın canm yok kız bana da kaba gbi geliyodu ama alınca beğenmiştim grili pudralı bşy almıştım bu sefer bu renk hoşuma gitti size danışayım dedim :)
(16,975 puan) tarafından
Rahat oluyor mu canım. Ben bu ayakkabı ile ilgili yorumları okumuştum , kalıpları küçük yazıyordu. Kendi ayak numarana göre mi alıyorsun 1 numara büyük mü aliyorsun sen.
(5,370 puan) tarafından
Ya ben bu tarz bi ayakkabı aldım bu siteden hiç almadım yani ama bu tarz ayakkabılar rahat oluyo ayy bilmiom kalıbı mı küçük ki bak şimdi öyle deyince :/
(16,975 puan) tarafından
Ben trendyoldan baktım ,model benziyordu ama birebir aynısı değildi. Sende yorumlara bakıp al bence.
0 oy
tarafından
Ben böyle kaba ayakkabılar hiç sevmiyorum ya ayağın 36 numara bile olsa 40 gibi gösteriyor kocaman tabi zevk meselesi rengi güzel ama 
(5,370 puan) tarafından
Bana iyi oluyo canım kendim de iriyim çünkü ayağım küçücük kalınca da hoş olmuyo %D
0 oy
tarafından
Bayıldım neredeymiş bu bende bakam 
(5,370 puan) tarafından
Trendyol canm
tarafından
Anam dur kız bakiyim hemen
0 oy
(429 puan) tarafından
Çook güzelmiş buu
(5,370 puan) tarafından
Saol kuzum :)
0 oy
tarafından
Yapmaaaa etme bu ayakkabı modeli çıktığından beri görünce ekrana yapisiyorim.. o derece aşığım bu modele.. aşırı güzel duruyor lakin boy 1.86 ayak 41 olunca giremiyorum en son alcam evde diycem o derece beğeniyorum ha
(5,370 puan) tarafından
Niye giyemiyon kız çok beğeniyosan giy canım nolcak :)
0 oy
(233 puan) tarafından
Benimde çok hoşuma gitti bence gayet hoş güzel bir kombinle de gayet rahat ama şık olabilirsin :))) 
(5,370 puan) tarafından
Tşk canm ya bn başka ayakkabı giyemiyorum zaten sadece spor :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 250 göst.
19 Temmuz 2023 Moda kategorisinde Aysegul001 (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,793 soru

24,035,509 cevap

328,900 kullanıcı

...