0 oy
930 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar 

Bı taşımadim gitti 2-3 haftadır sorular tedirginlikler hepsi

Üst üste ilk defa kendi başımıza kimseden yardım talep etmeden taşınacağımiž için ondan böyleyim sanırım bizim işyerinde bir personel ark.  var oda duydu bugün benim tasinacagimi birisi varmış onun numarasını veriyim dedi memnun kalmış hemde uygunmuş da eğer isterseniz sizlerle de numarasını paylasabilirim 

Paketleme Kolileme Bize ait : 800.00 TL

Paketlemeyi kolileme ve herşey onlar yaparsa : 1.300 TL

Paketlemeyi kolileme VE Yeni evde de yerleştirme işini

Bardakları çatalina kadar Fiyat : 2.000 TL

EŞİME SÖYLEDİM SEN YANLIŞ ANLAMIŞSINDİR DEDİ HAYIR DEDİM KAC KERE SORDUM EVET BİZ YERLESTİRİYORUZ SİZ HİÇ BİRSEYE DOKUNMUYORSUNUZ DEDİ BÖYLE FİRMALAR VAR Mİ HADİ ONLARİN PAKETLEMESİNİ KOLİLEMESİ İÇİN FİYAT AZ COK AYNİ HER YERDE AMA YENİ EVDE DE YERLEŞTİRME İŞİ DE ONLARA AİT OLURSA FİYAT BU ŞEKİLDEYMİŞ VALLA COK İYİ FİYATI AMA BİDE EŞİM KONUSACAK 

14 Cevaplar

+1 oy
(4,848 puan) tarafından
Öyle diyip sonra eşyayı görünce fiyat yukseltebiliyorlar bilginiz olsun
tarafından
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için bacım
-Reklam-
+1 oy
(7,118 puan) tarafından
Öyle yapan firmalar var ama şu dönemde kimse dokunsun istemem eşyalarıma.  Bence kendiniz kolileyin canım . 
(1,037 puan) tarafından
Bencede paketlemekde ne var hem.kiz :))) asonsorlu felan da 1.500 felan zaten
tarafından
Bacım doğrudur ama çalışıyorum bide tekim annem kaynanam da uzaktalar o yüzden çalışan olduğum için çok zor olur benim için
(7,118 puan) tarafından
Sen daha iyi bilirsin tabiki canım . Mecburiyet varsa yapacak birşey yok.
(1,037 puan) tarafından
Bencede çalışıyorsan en mantikliisni oluyo pardon canim
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Biz hic biseye ellemedik hep onlar paketledi yaoti 1000 tl vermistik
tarafından
Peki yeni evinize taşındığınızda da yerleştirme işini onlar mı yapmıştı canım
(45,024 puan) tarafından
Hayir tabisi biz
tarafından
İşte bu firma da kendileri yerleştirmesi de onlara aitmiş ben hiç birşeye dokunmuyorum onlar kendileri koyuyor yerlestiriyo
(45,024 puan) tarafından
Ayyy yok ya ben istemem kendi esyami kendi kafama gore yerlestirmek isterim
tarafından
Bacım bende öyle isterim ama çalışıyorum çalışan insan için daha zor hangi birini yapacak sabah çık akşam gel h.sonlari da o iş bitmez öyle olursa benim için çok kolaylık bende evde olsam istemem elbette ama mecburi olunca başkasına yaptiricam kismetse
0 oy
tarafından
Bence paketlemek cok zor degikdir ya canim marketkerden koli iste bide gazete kağıdı al kilo ile satiliyor kendin paketle

Onlar tasisin sen yerleştir hem insanin kemdi duzeni farklı olir
(2,840 puan) tarafından
kiz ben degisim oluyomu diye denedim kapandimi yoksa diye acik isim degisikligi ama
tarafından
Yok canim degisyorum diyorki
Isminiz harf sayi ve moktalama isareti olmali
Omida yapoyorum yime ayni yazı çıkıyor
(2,840 puan) tarafından
kalp filan emoji koyma kuzu direk yaz benimki gibi
tarafından
Cano oda olmuyor cesaretin varsa dene bak belki seninki olur :D
(2,840 puan) tarafından
benimki degisiyo kiz emojileri rakamlari vs. kabul etmiyo duz yazinca kabul ediyo :)
0 oy
(2,840 puan) tarafından

cok cokk uygun hersey dahil olani :P

tarafından
Valla bana da çok cazip geldi ♥️
(2,840 puan) tarafından
ama kuzum esyalarini onlar gitmeden kontrol et ben kendim toplamama ragmen cogu seyi eksik yaomislar buzdolabimin raflari filan hep eksik  cikti garanti et sonra yolla sigortali olmasina dikkat et
tarafından
Birimizden birisi onların aracıyla gider bacım çünkü bizim araba yok
(2,840 puan) tarafından
gitse bile biriniz onlar evi terketmeden bakin esyalara eksik bisi varmi kirik vs. varmi sonradan asla kabul etmiyolar kendilerinin yaptiklarini
tarafından
Evet canım herkes öyle diyo zaten yerleştirme kadar İnşaallah farkedilir
0 oy
tarafından
Bizde sadece dier evden büyük eşyaları söküp geri yeni eve monte ettiler 800 lira verdik ama bizim tanıdık olduğu için 800 oldu bilemedim smdi
tarafından
Bu yanımızda çalışan abi de tanımadık birini asla nakliyeci tutup da ayarlatmaz bide adam da baya cimri :))) oda 800 TL tutmuş tabii dediğim gibi
0 oy
(704 puan) tarafından
Baya iyi oyle firmalar var bende duymuştum.Tuzluguna kadar onlar paketliyorlarmis.Eger durumun varsa sen yorulmamis olursun ver iki bini.Normal 800 tasima demissin benim bulundugum yerde de 750 yani cok bir fark yok tasimasi da uygun.
tarafından
Taşınmasından ziyade yerleştirmesine kadar onlara ait ben hiç birşeye dokunmayacagim sadece özel kıyafet ve giysilerimiz dışında nasipse geri kalan nakliyeciye ait valla eşimle de konuştum sanırım bu şekilde yaparız inşaallah
0 oy
(2,344 puan) tarafından
Canım eğer bu bahsettiğin firmayla anlaşırsanız memnun kalırsan burdan yazabilir misin yine ? Bende esenyurt tarafındayım bizde taşınmayı düşünüyoruz taşınırsak bende onlarla iletişime geçerim memnun kalırsan 
tarafından
Tabii ki bacım haber ederim mutlaka Allah'ım herkese yar ve yardımcıları olsun inşaallah
(2,344 puan) tarafından
Sağol canım amin inşallah
0 oy
(3,282 puan) tarafından
bnece canim paketlemene gerek yok hem de virus var kendin yaparsin o oara da cebine kalir evinin bi eksigine harcarsin ama 800 tl iyi oaketleme isine yazik para kendinde yaoarsin gazete alirsin gayette isine yarar
tarafından
Bacım evet orası öyle ama çalışıyorum tanıdığım biri yok uzakta olduklari için bize de böyle firma olması daha cazip geldi çalışan insan için çok zor sabah çık akşam gel h.sonlari da dinlenmek istiyo insan hoş dinleyemiyosun bile çamaşır yıka temizlik yap gün bitiyor valla
0 oy
(369 puan) tarafından
Şehir ici bu fiyat dimi canim
tarafından
Evet şehir içi 15 km mesafe bacım
(369 puan) tarafından
Bizim sehirlerarasi canim
tarafından
Maksimum 2.500 TL olabilir canim
0 oy
tarafından
Onlar sana en alt rakamı vermiştir çıkan koli sayısı koltuk beyaz eşyaya göre o fiyat uçuyor ben geçen sene taşındım 1+1 evim vardı asansörlü dedim adam bana hemen koli sayısı sordu koltuk sayısı sordu 1500 rakam verdi sadece taşımaya öyle paketleme falan daha yüksektir dikkat et seni son dakika zorlamasınlar iyice bir öğren 
tarafından
Canım kaç firmayı aradım bu son aradığım kişi de bizim tanıdığımız personelin nakliyeci oda bu firmayla anlaşmış 800 TL tuttu benim dedi
0 oy
tarafından

Bende yeni tasindim peketleme yerleştirme taşıma onlara ait sadece kiyafet tarzını kendim yaptim.   1300 verdim mesafede baya vardi

tarafından
Hemen hemen aynı fiyatlar 2.000 yerleştirmeye de içinde yeni evin
tarafından
Bence uygun cnm Rabbim gönlünce yaşamayı nasip etsin inşallah ❤️.    Calisan biri icin topla yerleştir ölüm gelir
tarafından
Allah razı olsun kardeşim inşaallah Rabb'im herkese kendi evinde mutlu mesut huzurlu ev nasip etsin ♥️
0 oy
tarafından
Canım kıyafet ve mutfak eşyalarını ıvır zıvırı sen topla büyük eşyaları gardırop tv ünitesi beyaz eşya vs onlar söksün yeni eve gidince de herkes kendi topladığı eşyayı yerleştirsn şimdi herşey onlardan olursa adam neye göre senin mutfağını yerleştirecek kimin düzenine göre neyi nereye koyacak sonra sen uğraşcan yine 
tarafından
Zaten şöyle yarın akşam nasipse toparlanirim anahtar ve tapu işi de netlestiginde bı kısmı ben toplamış olurum İnşaallah
0 oy
tarafından
Bence yerleştirmeyi kendiniz yapın kolilrmeyi de ben olsam eşyalarına başka adamların dokunmasını istemem mutfak eşyalarına falan 
tarafından
Canım evde olsam hiç sıkıntı değil istediğim gibi yapar kaç gün sürerse sürsün derim nasıl olsa evdeyim ama çalışan bir bayan için zor trafik oluyo eve kaçta gittiğin belli değil zor yani :/
tarafından
O zaman öyle yaptır canım sonra hoşuna gitmezse zamanla değiştirirsin
tarafından
Fikir verdiğin için çok sağol bacım ♥️
tarafından
Rica ederim canım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 213 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 546 göst.