0 oy
485 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar işten çıktığım serviste eve geliyordum gündüz. Neyse öyle tlfnda takılırken burnuma cips kokusu geldi. Bir baktım yan koltuktaki kız cips yiyor. Bide nasıl iştahla. Serviste bişey yiyip içmek konuşmak yasaklanmadı mı dedim karnım acıktı napıyım dedi ee bende acıktım ki bide emzikli olduğum halde dedim bana uzattı cipsi al sende ye dedi. Ne münasebet dedim ben acıktığım için mi seni uyarıyorum dedim sağlığım için dedim. Ay kız Bi afra tafra yaptı biraz daha üsteleseydi iyi bir kavga edecektim. Elleri hep ağzında yedi cipsi ee o elleriyle koltuğa kapıya her yere dokunacak ee ya sen koronoysan?? Sorumsuz insanlardan bıktım artık yaaa 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah ıslah etsin cips doyuruyor mu insanı ya:ermm::D

tarafından
Ha haaa kız nasıl iştahla yiyordu varya sanırsın et yiyor. Demek ki doyuruyor ama ellerini görecektin nasıl yalıyor yerken ya ben irendim ıyyyyy :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız bende bugun serviste bir olay yaşadım servise bindim yanımda bir kadın var burnu açık ağzı kapalı şekilde maske takmış cehalet örneği kadın neyse burnunu çekiyor sesinden Belli grip ben rahatsız oldum maskeme dokunuyorum farketsin diye neyse umrunda olmadı yanından kalktım ya bu insanlar ne kadar  cahilce iş yapıyor gripsen o burnu da kapat ben ağzımı burnumu kapatıp seni koruyorsam sende kapat beni koru bu tarz insanlara halkımı helal etmiyorum 
tarafından
Canım uyarsaydın keşke hakkını helal etme ama aynı zamandan hakkını ara
tarafından
Kız birşey desen laf dalaşına değil direk dövecek bir tip
tarafından
O zaman doğru direk kaç topuk :d
tarafından
Haaaaa haaa kz direk kaç topuk koptum ya :Sd
tarafından
Aynen canım bazı tipler direk dalacak gibi karakterli. Onları da yetkili birine şikayet edecen yada servis şoförüne söylicen
0 oy
tarafından

Cips canım çekti la     :D

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,443 göst.
0 oy
3 cevap 147 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 385 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 335 göst.
1 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Koala annesi (4,593 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,829 soru

24,064,641 cevap

330,296 kullanıcı

...