0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Şuan 37+3 günlük gebeyim doğum yapacağım hastane bana çok uzak ve evde tek olduğum için annemlere gidicem hastane annemlere yakın.

Ne zaman gitsem bebek ne zaman gelir fikrim yok

Ne zaman doğru olur acaba yardımcı olurmusunuz kızlar günlerdir kafamda soru işareti gerçekten

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her an gelebilir bebek
(439 puan) tarafından
Canım bu cuma doktor kontrolüm var nst veya ultrason da doğum yakın olduğu bilgisi vermezler mi ilk gebelik bilgim yok benim yoksa doğum denilen hiç birşey yokken birden sancı tutup doğuma gitmek mi acaba?
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Canım heran herşey olabilir ama zaten neredeyse 38 olmuşsun 2 hafta durabilirim dersen git annenin yanına duramam dersen 1 hafta daha bekle 
(439 puan) tarafından
Dururum canım ama eşim yanlız kalıyor ve kendi evim gibi rahat olamayacağımı düşünüyorum
(439 puan) tarafından
Canım bu cuma doktor kontrolüm var nst veya ultrason da doğum yakın olduğu bilgisi vermezler mi ilk gebelik bilgim yok benim yoksa doğum denilen hiç birşey yokken birden sancı tutup doğuma gitmek mi acaba?
(233 puan) tarafından
Kuzum normal olacaksa annenin yanına git derim çünkü belli olmaz ama sezaryen olacaksa zaten gün veriyorlar ona göre birşey derler madem cuma  gideceksin  bekle doktoruna sor o ne derse ona göre kendini ayarla
(439 puan) tarafından
Tamam canım nst bağlar umarım bişey söyler devlet hastanesi malum çok ilgisiz ler ilk gebeliğim sıkıntı olmazsa normal olucak İnşallah canım sezeryan veya normal hakkında doktor bişey demedi
(233 puan) tarafından
Çatı muayenesi yapmadı mı canım
(439 puan) tarafından
Doğum anında yapacağını söyledi
(233 puan) tarafından
Kız sen dalga mı geçiyorsun o ne demek manyak mı doktorun senin doğumdan önce bu haftalarda yapılır muayene ona göre çatın darsa sezaryen günü verir değilse zaten normal der sana aaaaa bu nasıl iş şok oldum vallahi
(439 puan) tarafından
Vala öyle dedi canım doğuma yakın doğum anında gibi laf etti en son 37+0 dim gittiğimde daha nasıl yakın olurum bilemiyorum başka randevu da bulamadım malasef başka doktora alamadım bu cuma yine aynı doktora randevu aldım mecburluktan
(233 puan) tarafından
Canım doktorunla konuş gidince mutlaka konuş hemde gerekirse doktor değiştir korkma hakkını aramaktan Allah korusun doğum anında bir sıkıntı olsa inan bana birtek sen üzülürsün  kimse sorumluluk bile almaz
(439 puan) tarafından
Haklısın canım bu cuma tekrar söylüycem çatı muayenesi konusunu Rabbim hayırlısı neyse o olsun inşallah
(233 puan) tarafından
Amin canım rabbim bir avazda  sağlıklı doğurmayi nasip etsin inşallah
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ne kadar uzak canım
(439 puan) tarafından
Çatı muayyenesi için 4 gün önce gittim tam 36+6 idim çatı muayenesi yapicakmisiniz dedim doğuma yakın doğum anında yapıyoruz dedi erkenmi bende anlamadım başka doktora da randevu alamıyorum yok malaesef
(13,675 puan) tarafından
37 de yapıyorlar canım cuma günü sen yine söyle hatırlat
(439 puan) tarafından
Tm canım öyle yapayım
(13,675 puan) tarafından
Hayırlı doğumun olsun Allah hi avazda kurtarsın canim
(439 puan) tarafından
Amin inşallah tüm bekleyenlerin başına İnşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 365 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu