0 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (98 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar aranızda kesenin içinde iplik gibi bağ olan oldu mu hiç. Bebeğe zararı olur mu doktordan geldim çok korkuyorum. Ne olur bir şey söyleyin yaşayan varsa lütfen :(( 15.haftadayım.

12 Cevaplar

0 oy
(4,586 puan) tarafından
Yok ilk kez duydum cnm 
(98 puan) tarafından
Ya kızlar hepimizden Allah razı olsun. Ben de tam olarak anlayamadım. Dedim o ne demek. Nasıl anlama geliyor falan. Bebek büyürken ona değerse gelişimi engellenir dedi. O demek dedi. Çarşamba başka doktordan randevu alacağım.
(4,586 puan) tarafından
Inşallah öyle bisey olmaz cnm ilk kez senden duydum bunu Rabbim yardımcın olsun
(98 puan) tarafından
Korkuyorum dua edin lütfen bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktor ne dedi cok gecmis olsun
(98 puan) tarafından
Ya kızlar hepimizden Allah razı olsun. Ben de tam olarak anlayamadım. Dedim o ne demek. Nasıl anlama geliyor falan. Bebek büyürken ona değerse gelişimi engellenir dedi. O demek dedi. Çarşamba başka doktordan randevu alacağım.
0 oy
tarafından

Ee doktor bisey demedi mi :ermm:

(98 puan) tarafından
0 oy
(163,537 puan) tarafından
Bilmiyom ben kiz iplik gibi bag neki kordondur belkim
(98 puan) tarafından
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kesenin icinde iplik gibi bag mi o ney ki kiz kordon falandr belki ilk kez duyuyorum
(98 puan) tarafından
(7,094 puan) tarafından
Valla ilk kez duyuyorum kesenin içinde nasil degmiyckmis hem oyle biseyn orda ne isi var aklimda deli sorular bncede sen baska bir doktora daha gorun bacim
(98 puan) tarafından
Vallahi çarşambaya randevu aldım ama şuan inanılmaz korkuyorum
0 oy
(924 puan) tarafından
Açık yaz anlayamadımki
(98 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Canim evet benim arkadaşımda olmuştu.milyonda bir gorulen biseymiş. Bence iyi bir doktorda ayrıntlı ultrasona git. Zannetmiyorum bence doktorun yanlış görmüştür.  
(98 puan) tarafından
İnşallah öyledir kuzum ya çarşambaya randevu aldım dua et bana ne olur
tarafından
Ya canim seni korkutmak istemem arkadaşıma dedi ki soktor çocuğu ortadan keser dedi ağlaya ağlaya hastaneden çıktık özel bir klinige gittik baktilar hicbisey yok dedi doktor şimdi bebek dogmak uzere eger o doktora inansaydık kürtaj olacakti arkadaşım kafana takma bosver bisey olmaz sonucuna gore banada yazar misim merak ederim.
(98 puan) tarafından
Yazacağım canım çarşamba bir gideyim
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sanırım bunun ismi amniyon banttı canım ama bı bilgim yok diğer bölümde daha önce bununla ilgili konular acikdirbi bak istersen
(98 puan) tarafından
Aaa adını hiç duymadım hemen bakayım adını demedi bana doktor
(13,675 puan) tarafından
Benim bildiğim sadede bu canım belki başka bir şeydir ismi seni yanıltmıyım
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Hiç duymadım cnm:O

(98 puan) tarafından
Dua edin bana. Lütfen
(5,437 puan) tarafından
Korkma cnm rabbim yardmcn olsn
0 oy
tarafından
İplik mi ilk defa duydum 
(98 puan) tarafından
Bana dua edin lütfen..
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Doktorun bu konu hakkında yorum yapmadı mi ?
(98 puan) tarafından
Takip edimeli ileryen günler durumu gösterecek dedi
0 oy
(962 puan) tarafından
Canım benim kızında vardı benim doktorum ankaraadan mezun çok ama çok bilgili kadın bir randevu icin iki ay bekliyordum o derece bilgili başı.kalabalik 

Kızında iplik.gibi bise gordu ayrıntılı ultrason agönderdi beni sonuç çıktı yanına gittim bir sorun yok dedi zamanla kaybolacak dedi kızım o zaman 3 aylık falan di fazla da olabilir zamanla yokoldu karnında simdi kızım doğdu sekiz aylık dokuz a girdi bile maşallah.... korkma hiç geçiyor o ama doktor un iyice baksaydi yinede üzerine düş  
(98 puan) tarafından
Allah sizden bin kere değil yüz bin kere razı olsun. Evladınıza uzun ömür nasip etsin rabbim inşallah. Hemen bir prof doktordan çarşamba gününe randevu aldım ama korkudan elim ayağım titriyor
(962 puan) tarafından
Hayır kesinlikle öncelikle sakin ol ben seninle aynı duruma düştüğümde o kadar sakin ve soğuk kanlı davrandım ki inan bana dr benden daha cok korkmuştur o ip ten bana hayran kalırdı kadın sakin oluşuma... bak geçti gitti zamanla yok olmuş bi gittim dr yok olmuş dedi ama o ipi gördükten iki ay sonra gitmiştim kontrole bi gittik yok olmuş
(962 puan) tarafından
Icini ferah tut biraz ıcini rahatlatabildiysem ne mutlu sende bana dua et bakem  çok iyi birine benziyon  ya :) bir kızım var ama şu an hamile yim 9 haftalık bunda erkek olmasını çok istiyoruz sende bana dua et güzel kardeşim: )

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 219 göst.
0 oy
3 cevap 402 göst.
0 oy
18 cevap 740 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hatice1 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler