0 oy
350 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,615 puan) tarafından

3 gündür çok kötü dışım agrio görünürde çürük falan yok  ama şuan uykudan uyandırdı zonkluyor :(

Emzirirken ilaç verirler mi ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gülbahar bebem geçmiş.olsun parol içilir.ancak senin bebek daha çok küçük ya

Sirkeli.su ile gargara yap zeytin koy  karanfil.koy yardım koy pecetenin arasına tarcın köy dişinle sık onu benim öyleydi eşim ALLAH razı olsun oyke edince dururdu<3

(3,615 puan) tarafından
Kiz maf oldum cocuk uyuyo dis uyutmadı şansıma az agrım şimdi cocuk uyandı zombi oldum :(
tarafından
Sen dediklerimi.yap kuzum iyi gelir inşallah zor ya dış ağrısı çok iyi bilirim ya
(3,615 puan) tarafından
Sarımsağı denicem birazdan canm bide sirkeyi
-Reklam-
0 oy
(924 puan) tarafından
Valla doğumdan sonra dişlerim hepsi ağrıyor son 10gün nerdeyse her gün ağrıkesici alıyordum. Çünkü dayanamıyordum. 
(3,615 puan) tarafından
Aynı canim 3 dışım agrio ama 3de sağlam gorunurde
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Parol iç tuzlu suyla gargara yap sirkeyle yada 
(3,615 puan) tarafından
Tuzlu suyla yaptim canim faydadi olmadi hiç :(
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Emzirirken antibiyotik kullanabilirsin cnm ama hapı attıktan 9 saat Sonra emzirebilirsin maalesef. karanfil yağı sür geçmiş olsun 
(3,615 puan) tarafından
Ooda yok canm koydeyim alamamda
0 oy
tarafından
Kiz yorumlarda  goremedim anneliğine dil uzatani
tarafından
Ha tamam iyi olmus  o zaman . Ben ayalrdir burdayım  senin kimseye kotu bir  yorum  yaptığını  görmedim
(3,615 puan) tarafından
Canım bende 9 aydır burdayim kalp kırmam kötü anlamda bise demedm yani burda okadar aldatma yazıları yada esim dövüyor yazıları goruoz ona nazaran öyle yazdım yani ama yanlış algıladı heralde şikayet etmis yetmiomus gibi gelip burda anneligime laf edio
tarafından
Gercekten  ofkelerini  yenemiyorlar . Zaten artik.insam çekiniyor  yorum yapmaya  hemen bir ters cevap  veriyolar .. yetmiyor bi iki samimi arkadaşları  ile insanin  postlarında kinlerini kusuyorlar
(3,615 puan) tarafından
Normalde bana dese takmam ama söz konusu çocuklar olunca dayanamadm
tarafından
Evlat herseyden degerli
0 oy
(1,797 puan) tarafından
Ay Allah'ım emzirirken alkol kullansam nolur yazanları gördük dişim ağrıyor ilaç verirler mi diye sorunla anneligine ne diye laf ederler anlamıyorum.. ! 
(3,615 puan) tarafından
Sözde ona kufretmisim ama haberim yok ağzına etse aldatsa daha mi iyi küfürden sayiliyomus halbuki kötü anlamda yazmadım onca dayak yiyorum aldatiliyorum esim şöyle postlarına nazaran öyle dedim ama beni tanımadığı için küfür olarak algilamis
(1,797 puan) tarafından
Burdaki insanlar birbirini çok çabuk yanlış anlıyor sanki yıllardır tanışıyormus gibi.. boşver sen takma kimseyi kafana , Anneliğin en yakıştığı annelerdensin ♥️
(3,615 puan) tarafından
Sagol canim inan okadar emek verdim ki çocuklarıma en hassas noktam evlatlarim hele küçüğüm ölümden döndük oyuzden fazla ehvam yaptim
(1,797 puan) tarafından
Allah'ım korusun evlatlarını ,ve seni.. kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor ve bu tarz yorumlardan bende hoşlanmıyorum sanki içimdeymis gibi yorum yapılıyor ama hiçbir şey bilmiyorlar hâlbuki.. neyse sen yine de üzme kendini Allah büyük..
(3,615 puan) tarafından
Aynen canim allaha havale ettim ben

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,359 soru

24,097,869 cevap

332,207 kullanıcı

...