0 oy
573 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşime anneme karşı içim soğumuş gibi ama olsun istemiyorum üzülüyorum birşey dedim zaman içime batıyor ama elimde değil nefret ediyorum son 1 aydır canım çok acıyor üzülüyorum:(:unsure: okuyorm dua ediyorm kendi kendime napaym aklıma biri büyü yaptırdı geliyor kendini demiycm öyle olduğunu nasıl anlarız :( bilen varsa yazssn böyle birsey yaşadınızmı

6 Cevaplar

+2 oy
(249 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
İçine doğduğunda yada suphelendiginde bozuluyirmus diolarmis
(122 puan) tarafından
Nasıl yani aglıyorm devamlı ortada eşimin dahi suçu yok ona bakınca nefretle bakıyorum
(249 puan) tarafından
Hamilemisin eğer öle bişey varsa ondanda olabilir ama öle duydum gerçekliği ne kadardır bilmiyorum hissettiğim an şan abuyu yapıldığını bozuluyirmus bol bol dua oku alalha dua et belki duzelirsinbyada evi ara en ufak şeylere bile bak
(122 puan) tarafından
Hamile deglm kızım var 5 aylk
(249 puan) tarafından
He belki o durmadigi için duygusal şeyler yasiyorsun
(122 puan) tarafından
Yok çok uslu meleğim onunla alakası yok
(249 puan) tarafından
Bilmiyorumki canım bir bilene sor istiyorsan hocaya faln
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Eşten soğumana şaşırmadım dönemsel bişey belki ama anneye karşı durup dururken soğukluğu ilk defa duydum 
+1 oy
tarafından
Büyü kötü bireey ya :( boyle birşey varsa da kim yapmış olabilir ,

Sen evde sürekli bakara suresini sesli aç okusun faydasını goreceksin
+1 oy
(30,210 puan) tarafından

Bol bol oku şüphen varsa

+1 oy
tarafından
Bi hocsya git canım  cami hocasi falan derdini anlat snaa yol gostersin ben ilk evlendiğinde  cok korkardim vc ye banyoya kesinlikle tek gidemezdim esimde gelirdi yanimda cami hocamiz var cok ders verdi bize Allah razi olsun  okudu ufledi  kurani kerim hediye etti bide her korktugumds nas felak ve ayetel kursu okuyup yutmami soyledi haftasinda iyi oldum sık sık dua okuyodum 
(122 puan) tarafından
Benmki korkma falan değil nefret halbuki eşime bağlıym annem zaten ayrı benm için okuyorum okurken esneme geliyor devamlı bi ağlama hissi var içimde sürekli yeni oldu birden
tarafından
Ben ornek verdim canım  
Bi csmi hocasina derdini anlatsan inan cok yardimci olur sende feraba erersjn Allahin izniyle sevdigin insanlardan durduk yere nefret etmen hic norlmal gelmedi  bana
(122 puan) tarafından
Ne olabilir :( birde annem yaaa :(
tarafından
40.ımin icindeyim ve cok korkan bi insanim ben soylemekte istemiyorum ama
büyü flaan olabilir gibime geldi yada üç harfliler flaan bilmiyorum Allah korusun
(122 puan) tarafından
Belirtisi neler olduğunu ah bi. Bilsemm :( :(
0 oy
tarafından
YouTube da var bi video büyü olup olmadığını anlaman için bi suya elini koyuyosun okuyomussun sonra suyun tadına bakıyosun acıysa büyü varmış öyle diyolar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 226 göst.
8 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Arsel (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,541 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Minikkuzum (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 415 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,007 soru

24,147,978 cevap