0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben uzak bir yere gelin gelmiştim. 

Sonra bazı sebeplerden annemler de buraya taşındı. 5 aydır buradalardı şimdi yine memlekete taşınıyorlar... 

Yine garip kaldım gurbette. Hastalanınca çorba yapanım, canım sıkılınca kapısını çaldığım bir baba evim vardı gitti... 

9 Cevaplar

0 oy
(163,336 puan) tarafından
Uzulme demesi kolay kader cnm gurbet cok zor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye gidiyolar
0 oy
tarafından

:((( Rabbim sabır versin, insanın ailesinden uzak düşmesi çok kotu

0 oy
(3,749 puan) tarafından
Yaramı deştin Bee bacım bizimkilerde gelin geldiğim şehre taşındı bazı nedenlerden dolayı ama annem burda yapamıyorm diyor gidecem memlekete diyor gidecekler çok üzülüyorum amaa napim rahat ettikleri yerde mutlu olacaklarsa siz bilirsiniz diyorm gideceklerini her söylediklerinde içmden üzülüyorum ama onlar üzülmesin diye gülüyorm şuan oturmuşum ağlıyorm bnde kızımda okadar alıştık ki 
tarafından
Birebir aynı durum canım... Bende onlara gülüyorum
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Benim annemle 1 saat uzaklikta yinede göremiyorum :(

Cok zor Allah yardimcin olsun

0 oy
(9,647 puan) tarafından
:/ Allah yardım etsin :/ :/ varlıklarına kolat alışıyor insanda gidince çok zorlanıyor.. 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Eskiler kapının arkadı gurbet dermşş canım, üzülme yanlız değilsin ben de çok uzağım ve yeni hamileyim kimsem yok burda
0 oy
tarafından
Allah kavuştursun inşallah 
0 oy
tarafından
Gurbet çok zor kaynanam gilleyiö her gün ama ailemin yerini kimse dolduramaz çok mutsuzum evlilikten tat bile alamıyorum aileme çok düşkünüm 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 432 göst.
13 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 575 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 252 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 767 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,870 soru

24,065,229 cevap

330,329 kullanıcı

...