0 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cok tövbe ettim tekrar yaptım ne olcak bu halim namaz kılıyım diyorum subhaneke elham Kevser ihlas ettehiyuatu başka yok öğrenim diyorum hiç bakmadm şarkı sözü olsun hemen aklımda kalıyor eskiden kurana giderdim kurana geçtim bıraktım offf:((

13 Cevaplar

+1 oy
(2,916 puan) tarafından
Sen Allaha yönel inanki arkası gelir huzur Namazda kardeşim 
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Rabbim bizleri affetsin 

0 oy
(11,344 puan) tarafından

Cnm sarki dinleyecegin yere ac süreleri dinle ezberlemesi çok zor değil.ki 

Rabbim affedici başka gidecek kapımız yok ne yazıkki günah olduğunu biliyoruz yapıyoruz sonrası pişmanlık 

0 oy
tarafından

Dört dörtlük kul yok . İnsan beşer. 

Günahlarının farkında olmak ve bundan pişman olmak bile güzel devir kötuyu doğru bilme devri iken

RABBİM in tövbe kapısı açık sen hep israrlar gt bi sinanirsin iki sinarsin sonunda basarirsin ALLAH in izni ile <3

Birde Fatiha suresini ezbelemekten başla istersen yaparsın istek olduktan sonra :)
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Söylediklerinle namaz oluyo zaten tatlım, başta başla bi kendine şart koy mesela 1 haftada elemtera yı ezberlicem de mesela ezberle sonra başka sureleri, zetrn vardır kulak aşinalığın çabuk ezberlersin
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Ya bildiğin kadarıyla kil her hafta 1 tane dua öğren otur kağıda yaz içinden tekrarla ezberlersin bende öyleydim çok şükür şimdi namazlarini bırakmamaya çalışıyorum evde olmadigim zamanlar hariç sen niyet et rabbinin huzuruna git yeter dedem de bilmiyor subhaneke be ihlasla namaz kılıyor ama inşallah rabbim hepimizin dualarını namazlarini kabul eder 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Cabalaaa insallah yaparsinn
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Aynı bende senin gibiyim o kadar üzülüyorum ki kahroluyorum ki ama resmen elim kolum bağlanıyor başka şeylerle ilgileniyorum hayatta en çok istediğim şey namaz kılmak ve Kur'an ı Kerim'i öğrenmek ama yok olmuyor nasıl öğrenicem onuda bilmiyorum
0 oy
(539 puan) tarafından
Biz peygamber değiliz ki günahsız olalım. İnsan kelime anlamı olarak yanılan demek. Her hatamızda tövbe Muhakkak. Zaten Rabbimiz çok merhametli affedici hiç şüphesiz. 

kullarını affetmek için sürekli sebepler yaratan rabbimiz var. Abdest alırken namaz kılarken dilimiz sürekli zikirle meşgulken günahlarımız dökülür. Ayrıca elimize bir iğne bile batsa yada gözümüz seğirse bile karnımız ağrısa bile günahlarımız dökülüyor. Rabbimiz bizleri affetmek için sebepler verendir. Mesela cuma gecesi yada kandil geceleri ramazan kurban bayramı 3ayları falan hep bizleri affetmek için yarattı. Bunlara rağmen bile af dilemek için  canı gönülden yalvarmalıyız
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Bir insan biseyi canı gönülden istesin kesinlikle başarır .. demekki biraz tembellik ediyorsunuz inşallah cani gönülden istersiniz..zaten ezberinizde var yine süreler baya maşallah gerisi gelir eminim.. 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Bi kağıda yaz dolaba yapıştır gidip gelip oku ezberlersin hem unutmassinda
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ayetel kürsi oku bol bol estağfurullah çek gerisi ALLAH u teala kalmış 
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Telefona indir yada youtubeden kulaklık tak iş yaparken dinlenirken çocuk uyurken dinle dur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,499 soru

24,184,406 cevap

336,520 kullanıcı

...