0 oy
980 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

Kizlar biz çiftçilikle ugrasiyoruz. Gecen hafta 2 gün üst üste aksama kadar sadır çuvalları cektim sırtımda bir de yer yokuştu cok zor oldu haliyle. 2 günden sonra aşırı midem bulanip karnim agrimaya basladi. Sıtma tutuyordu süreli soğuk soğuk ter bosaniyordu ya da. Neyse gecmedi bir haftadır çekiyordum bugün baya kötü oldum annem dedi ki cok ağır kaldırınca gobegin düşmüş olmasin? Hakikaten de 2 sene öncesinde de gobegim düşmüştü benim ve ayni rahatsızlıklar olmuştu. Bizim mahallede bi yenge var o anlıyor gittim karninda nabız oluyor o nabiz eger atmiyorsa göbeğin kaymış oluyor dedi senelerdir bilir zaten baya yasli. Hemen bakti göbegin kayali baya olmus gibi iyiki gelmissin dedi yerine getirdi ve ben inanmazsiniz belki aşırı rahatladım. Ve bunu doktor anlamiyor kizlar doktor bana üsütme deyip gondermisti. Sizin başınıza geldi mi hic uzun oldu k.bakmayin?☺

26 Cevaplar

0 oy
(2,916 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bunu doktorlar bilmiyor genelde el derler bizim burda yada ocak derler göbeğe bakanlara rahmetli babannem ocakti inanması zor ama bebek olmayanlara bakıp Rabbim tarafından olurdu . 
-Reklam-
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Evet biliyorum çokta basima geldi 

Tülbent ile çeviriyor yerine getiriyor 

Ama çok ağrı yapar o anlamazsan göbek düşüğü olduğunu
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Anneannem yapardı. Karnımız ağrıyınca hemen bas parmağını göbeğimize koyar çevirir atıyo düşmemiş derdi.
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Ben biliyorum canım annemin göbeği çok düşer ve kendi si yerine getirir beş kiloluk bidona sıcak su doldurur ağzı açık şekilde karnına ağız yerini yerleştirir sırt üstü yatar bir süre göbeği yerine gelir 
0 oy
tarafından
Canım duz bir yere yat dizlerini bük nefesini tut basparmaginla göbek deliğinin ustune bastir kuvvetlice içinde atan nabzı hisserdersen göbeğin yerindedir. Bunu baska birinede baktirabilirsin esine anne falan ben küçükken surekli düşerdi göbeğim oradan biliyorum
0 oy
tarafından
Biliyorum genelde annemn göbeyi düşer ben düzeltirim bel düsmeside cok kötü

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 560 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 371 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mother of deniz (917 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 779 göst.