0 oy
1,115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,738 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
İstemsiz bir şey inanın elimde değil annemden nefret ediyorum resmen bana dusmanimmis gibi geliyor evimiz çok yakın ama gidesim yok ağlaya ağlaya gidiyorum aksine kendi aç kalır evinde ne varsa bana verir ihtiyaclarimi alır hep üstüme titrer ama annemi görünce resmen düşmanı mı görmüş gibi oluyorum :(

25 Cevaplar

0 oy
(3,270 puan) tarafından
Cnm yorumlarini da okuyup öyle yorum yapmayı tercih ettim ama Allah korusun bu iste bir terslik var çaresine bak 
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Annenin iyi yönlerini ve kötü yönlerini ;beraber geçirdiğiniz iyi anıları ve kötü anıları ;annen hakkında iyi hislerini ve kötü düşüncelerini bir kağıt defter gibi bir şeye bir yaz sorunu çözmeye yardımcı olacaktır

Canım bizler yaşarken etrafımızdaki insanları aile ve yakınlarımızı hiç kaybetmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz.Ama emin ol hiç kimsenin yarın yaşayacağının garantisi yok.Ben ailenin en büyük çocuğuyum annemle arkadaş gibiydik .Ama bazen tartıştığımız durumlarda olurdu zıtlaştığımız konular da olurdu.Arkadaş gibi gezip tozduğumuz da olurdu, kedi köpek gibi kavgalarımız da olurdu.Annem Eylül 2018 de benim düğünümden sonra rahatsızlandı.Kasımda akçiğer sertleşmesi teşhisi koydular .Uzun süre hastanede yattı , bu gün taburcu oldu yarın taburcu oldu derken 11 Mart 2019 da ben 5 aylık hamileyken vefat etti.Dünya başıma yıkıldı.Üstelik eşimle evimi taburcu olunca bakayım diye annemin evinin yakınına taşıdım, ama nasip olmadı.Geriye enkaz gibi ben ve keşkelerim kaldı.

Keşke annemle şu konuda kırmasaydım

Keşke annemle felan yerede gezmeye gitseydim 

Keşke 2 kat daha sarılıp daha çok öpseydim

Keşke hastanede yanında daha çok kalsaydım

Bu keşkeler uzayıp gitti canım

Sende yarın öbür gün keşkelerle yaşamamak için annene daha yakın ol, içini sıkan gitmeni zorlaştıran bir sorun varsa otur 2 arkadaş gibi konuş.Annene daha çok sarıl ve daha çok öp .
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Durduk yere olmaz bu bana göre . Birileri biseymi yaptı acaba ya annenle arana varmı suphelendigin
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Cuma vakti  bı sürahi suya  bir cay bardağı sirke  koyup   niyet Edip  Ayetel Kürsi 3 kulhu Allah ayet. Nas Felak süresini oku.  Besmele çekerek 3 sağ kola 3 sol kola 3 ve sağ ayağa 3soll ayağa 3 kerede yüzüne sür aynısını esinede yap.  Bunları yaparken ağlamak tutarsa. Ağla ferahlarsin 3 yudumda. Niyetini diyerek  iç. Kalan suyla evini dip köşe sil. İnşaallah varsa kötü bişey iyi gelir. 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Sende bi sorun var canım destek almalısın veya kücükken bi travma yasadın mantıklı acıklamqsı olamaz onun dısında.. Yorumları okudum nedeni yok diyorsun günden güne insanlardanım daha cok korkar oldum kusura bakma ama 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 604 göst.
7 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ayaz (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 952 göst.
0 oy
5 cevap 544 göst.
7 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 382 göst.
7 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nneeeeehir (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,115 soru

24,039,871 cevap

329,074 kullanıcı

...