Annenin iyi yönlerini ve kötü yönlerini ;beraber geçirdiğiniz iyi anıları ve kötü anıları ;annen hakkında iyi hislerini ve kötü düşüncelerini bir kağıt defter gibi bir şeye bir yaz sorunu çözmeye yardımcı olacaktır
Canım bizler yaşarken etrafımızdaki insanları aile ve yakınlarımızı hiç kaybetmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz.Ama emin ol hiç kimsenin yarın yaşayacağının garantisi yok.Ben ailenin en büyük çocuğuyum annemle arkadaş gibiydik .Ama bazen tartıştığımız durumlarda olurdu zıtlaştığımız konular da olurdu.Arkadaş gibi gezip tozduğumuz da olurdu, kedi köpek gibi kavgalarımız da olurdu.Annem Eylül 2018 de benim düğünümden sonra rahatsızlandı.Kasımda akçiğer sertleşmesi teşhisi koydular .Uzun süre hastanede yattı , bu gün taburcu oldu yarın taburcu oldu derken 11 Mart 2019 da ben 5 aylık hamileyken vefat etti.Dünya başıma yıkıldı.Üstelik eşimle evimi taburcu olunca bakayım diye annemin evinin yakınına taşıdım, ama nasip olmadı.Geriye enkaz gibi ben ve keşkelerim kaldı.
Keşke annemle şu konuda kırmasaydım
Keşke annemle felan yerede gezmeye gitseydim
Keşke 2 kat daha sarılıp daha çok öpseydim
Keşke hastanede yanında daha çok kalsaydım
Bu keşkeler uzayıp gitti canım
Sende yarın öbür gün keşkelerle yaşamamak için annene daha yakın ol, içini sıkan gitmeni zorlaştıran bir sorun varsa otur 2 arkadaş gibi konuş.Annene daha çok sarıl ve daha çok öp .