0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar köy işleri zormu ya benim kaynanam gil çok işkolik kadın hiç oturmaz evde. Hafta sonları ve fırsat buldukça köye gidiyorlar. Ben rahat yetiştim çok zorlanıyorum benide yardım etmek için götürüyorlar. Evimizde yakın zaten her gün gidiyorum yemek öğretiyor sonra yemek yiyoruz geliyoruz. Ama çok sıkıcı hergün aynı şeyler yapmak evlilik böyle mi ya. Arkadaşlarıma bakıyorum eşleriyle geziyorlar. Ben hep aynı eşimlemi evliyim ailesiyle mi bilemiyorum ya. Off daraldım bazen bırakıp annemlere gidesim geliyor onlarda 9 saat uzaklıkta. Ne yapacağımı şaşırdım.

4 Cevaplar

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bazen oyle malesef ki. Uyum saglamak gerekio illaki. E tabi zamanin oluncs esinle seninde gezmek hakkin. Ama millete bakarak hareket etme beklentiye girerk mtlu olamazsin. 
tarafından
Siz ne yapardınız bu durumda
(3,909 puan) tarafından
Esimin ailesi tafinada ayak uydururdm ama cok sıkarsa beni hep is yaptirirlar felan esimle konusurdum. Gezmek icinde haftada brgun bizde kafamizi dnleyelm derdm
tarafından
Eşime diyorum ama gitsek ne olur diyor. Köy işi falan yaparmıydınız yada her akşam beraber yemek yemek topluca
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazen tamam da hergun olmaz o 
tarafından
İşte hafta sonları falan köy hafta içi beraberiz onlar içli dışlı istiyor hep ya ah bi işe girebilsem
tarafından
Hayatta sevmem öyle içli dişliyi ne o öyle ")
tarafından
Evet de elimden bişey gelmiyor ki
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Gitmek istemediğini söyle  yapmam de fln

tarafından
Tavır alırlarsa diye düşünüyorum
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Kız bağ bahçe yok mu sizde 
(2,631 puan) tarafından
Sizde yani kendi tarafında yoktu yani. Hoc bilmiyorsun
tarafından
Anlmadım dediğinizi
(2,631 puan) tarafından
Diyorum ki evlenmeden önce  bağa bahçeye gitmedin hiç, kendi annenin ve babanın  tarla tokati yok
tarafından
Hayır gitmedim yoktu
(2,631 puan) tarafından
Zor o zaman biraz. Bağ bahçe işi hiç kolay değil çünkü.  Belki girişmezsin ama yemeklerini yapıp çekilebilirsin çay vs demler çağırirsin o bile yeter onlara.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 130 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 361 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde D. 65 (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,900 soru

24,078,675 cevap

331,070 kullanıcı

...