0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından
Kızlar oğlum 9 aylık kendi kendine uyuyan bir bebek yatağa koyup çıktığım zaman uyuyor eğitim verdim ama bir haftadır ayağa kalkmaya başladı arkamı döner dönmez ayağa kalkıp saatlerce ağlıyor yatırıyorum odadan çıkmadan ayağa kalkıp gene alıyor oturamıyor oturmasını bilmiyor yanında durmamı bırak sırtını sıvazlama dan uyumuyor gece sık sık ayağa kalkıp ağlıyor Bu durum atlatan var mı nasıl atlattınız

3 Cevaplar

0 oy
(1,652 puan) tarafından
Sanırım oyun sanıyor onu yenı bısey ogrendı ı yatmaktan bıkmıstır eglencelı gelıyordur benın oglumda oyleydı kalkar ordan bakardı gulerdı hosuna gıderdı hıc ustune dusmedım bıraktım kalktı dustu gerı kalktı derken yorula yorula uyuyordu bı ıkı haftaya unuttu  ınatlasırsan oyuna döner
(407 puan) tarafından
Oyun yapmıyor ki ellemesem saatlerce ağlar nefessiz ağlıyor ayağa kalkınca
(1,652 puan) tarafından
Aa o zaman bılemıcem canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir yer de tutarsızlık olmus canım bu sekıl de yapmaması lazım sakın olmuyorsan olmaz ve sırtını sıvazlamayı uyutmak ıcın degil sakınlestırmrk İcin kullan kendin mi verdin egıtmenle beraber mı
tarafından
Gunduz kac uykusu var ve saatlerı neler canım
(407 puan) tarafından
Aynen ninni söylüyorum canım oyun yapmıyor korkuyor Sanki oturamıyor karanlık oda.. gündüz 2 uyku var toplam 2 buçuk 3 saat akşam 8 yatış sabah 7 kalkış gecen hafta çok güzeldi Kendi başına uyuyordu koyup çıkıyordum 1 haftadır ayağa kalkmaya başladı böyle oldu
(407 puan) tarafından
Gir çık ile eğitim verdim 8dk da bir girip çıktım öyle alıştırdm
tarafından
Gunduz en son uykusu kacta kuzum
(407 puan) tarafından
15.30 16.00 en geç akşam 7 buçuk 8 yatış
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Yanında bekle uyumasını o kalktık a geri yatır konuşmadan ve fazla göz teması kurmadan

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 339 göst.
12 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Memmedli (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 581 göst.
0 oy
10 cevap 617 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 437 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu