0 oy
486 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gelmiş bana diyor ya sen bana pasta mı yaptın? Sen bana temizlik mı yaptın? Sen bana ütü mü yaptin diye o kadar sinirliyim ki hala sinirliyim ve ben bunu yenemiyorum. Bak eşimle barışırdım ama asla o kadın öyle dediği için bide onun yüzünü görmeye tahammülüm olmadığı için biraz işi yokuşa sürecem. Çünkü çok kafamın tasını attırdı ona yeter daha tahammülüm. Üstelik 7 aylıkta hamileyim bide küçük oğlum var. Hiç yapmıyorum gibi konuşuyor ama Şeytan bacağı yemiş gibi durmuyorum gene yaranamıyorum demek ki. Çok gıcık aldım yüzünü görmeye tahammülüm yok Boğsam bir kaşık suda boğarim. Eşimi seviyorum ama annesine tahammülüm kalmadı arrik 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim amacı seni sinir etmekti zaten onun zayıf noktan belli etme ki vurmasın martı b. Kuyla deniz kirlenmez Allah insan bulsun de gec
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önemli olan eşin kapını kapatınca eşinle mutluysan gerisi önemsiz 
0 oy
(1,901 puan) tarafından
Eşin seni götrmeye ısrarci olurda pesine düşerse şart koş annenlerden uzakta başka eve çıkalm de
tarafından
Zaten başka şehire gidiyoruz 9 saatlik uzakta memlekete gelmicez çocukların sağlığı için bizim için
(1,901 puan) tarafından
En iyisi o ztn
0 oy
(30,260 puan) tarafından

Cok begenmiyorsan sen yap de çokta tın hıh 

Boş insan..:pinch:

0 oy
(3,909 puan) tarafından
Yav kaynanalar ne kdar bos konusuyo ya kimse kmsenn pisligini temzlemek zorunda.deil
tarafından
Değil, sanki onlar öyle mecburmuşuz gibi konuşuyor
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Ona pasta yapmadigin icin icinde kalmis belli:))))
0 oy
tarafından
Sende yapma ne evi temizle ne bulaşık yıka. Zaten yaptığın halde yapmıyosun diyor.
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Kız neden pasta yapmadın allah seni hadi :D 

Ya bosssssssveeeeeeeer dalgana bak. Oğlunu kaptırdı diye ne de çok kuduruyor yazik
0 oy
tarafından
Eşin ne dio peki bu duruma onun ne dediği de önemli o anda ne dediler kaynanana
0 oy
(163,555 puan) tarafından
Kaynanana inat olsun diye işi yokusa surersin oglunu doldurur bosatir bak kocani severkem mantikli davran
tarafından
Yok o ayrılmıyor zaten evimize gidecez dedi 9 saatlik yol uzaktayım ya gidince kafam rahat olur
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Ne cektirdi kayinvalideler size be çoğu kayınvalide neden böyle:(
0 oy
tarafından
Ay hala aklıma geldikçe sinirleniyorum
0 oy
tarafından
Orada annrn dıyecektı ben sana hızmetcı mı dogurdum kızımı hadi oradan:)) hadsızler ya sennsıkma canını yerı geldımı konus kendını uzme. Esınde anlayacak kıymetını

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 208 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seri (4,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 626 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 383 göst.