0 oy
931 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bi keyifte ben yapayım uyudunuz mu kızlar :) 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Afiyet olsun cano
tarafından
Sagol cano buyur gel beraber olsun :)
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Evin içinde cüğara içmeyiniz litfen:blush: afiyet olsun :)

tarafından
Şimdiden agırlastım zaten bide uyku problemi basladı hıcbısekılde rahat yatamıyorum Bı dogurayım yuzustu yatmayı ozledım valla
(2,071 puan) tarafından
Evet yatmak bi eziyet gibi ben yastıklarla destekliyorum kendimi :D
tarafından
Ben yorganı sıkıstırıyom bacaklarımın arasına ama hiçbişey fayda etmiyor zaten uykumda cok hafif herseye uyanıyom
(2,071 puan) tarafından
Anne olmak ne kadar zormus vallaa önce ben dogurayim sıra sana da gelsin inşallahhh
tarafından
Amin inşallah canım inşallah tek Bi avazda kurtulursun
0 oy
(5,483 puan) tarafından
O değil de sigara içmem ve kokusu ağır gelir ama canım birden sigara çekti
tarafından
Görünce cektı herhalde canım
(5,483 puan) tarafından
Kokusunu alsam yine çekmez muhtemelen
tarafından
Dogrudur rahatsız mı edıyo seni kokusu falan
(5,483 puan) tarafından
Alerjik astım var daraltıyor, içildiği yerde duramam. Bu arada profilindeki cimcimeye bayıldım yanakları öpesim geldi
tarafından
Teşekkür ederim canım en küçük kardeşim cok tatlıdır maşallah
0 oy
(251 puan) tarafından
Canm istiyor ama bu saate yapmaya üşeniyorum bide uykum kaçar diye yapmiyorum
tarafından
Aman canım kalk yap iç içinde kalmasın :)
(251 puan) tarafından
Kız zaten saat bir sabahda geç kalkıyorum yarın yapar içerim sana afiyet olsun
tarafından
Sagol canım sen  bilin tabı :)
0 oy
(1,357 puan) tarafından

Dur bi sigara yakiyim :) hatta resmini çekip aticam bekle :angel:

Çektim bende keyfff yapıyorum :D

image

tarafından
Valla ben sigara içtikçe varya sanki cocukta istiyor gibi Bi içimde vızır vızır hareket ediyor :)
(1,357 puan) tarafından
Bende de öyle oluyordu cunku mutlu oluyorsun içince o da mutlu oluyor :) bebeleri tiryaki yaptık
tarafından
Ahahahah he valla ya napım ya canım istıyo bırakamıyom bırakmak istesem sinirlenince falan cok arıyom olmuyor yani
(1,357 puan) tarafından
Aynen bende bırakamadım çok şükür bi sikinti yaşamadık sağlıkla ilgili
tarafından
Valla cok sukur benimde Bı sıkıntım olmadı suana kadar dogduktan sonrada olmaz ınsallah
0 oy
tarafından

Offff sigara :'(. Bıraktıktan sonra hep kilo aldım stres yaptı iştahım açıldı ne güzel  kilo almıyordum bu arkadaşla yürürken :ermm:

tarafından
Helal olsun valla bizde esinle beraber içiyoruz tekel sıgarasıda pahalı ona para yetosmez tütüne basladık 200lu paket alıyoz bize uzun Bı sure gıdıyo valla tekel sıgarasında en cok mentollü chesterfield var onu özlüyorum onlarda kalktı yeni paketlerin hiçbiri hosuma gıtmıyo
tarafından
Hep siyah paketler chesterfield sonuna doğru patlatirdim kokuyu alırdı az çok ama sonra hep lark lark olmayınca winston light ictim  . Burada bazen cabuk tukeniyordi sigaralar o yüzden  3 er paket alırdım.  Aman ya iyi ki bırakmışım gerçekten
tarafından
Aynen canım fiyatlar uçuk zaten inşallah bende bırakabilirim
tarafından
inşallah inşallah cana da cebe de  çok zzarar gerçekten.  Iyi geceler canım :)
tarafından
Hayırlı geceler canim :)
0 oy
tarafından
Ahh hicbirseyi degilde sigarayı aserdim valla :( su bebis dogsunda iceyim diye gun sayiyorum, severek ayrıldık:D
tarafından
Ayyy ben hiç bırakamadım hamile halimle bile ıcıyorum valla
tarafından
Cellat gibi tepemde kocam valla surekli vicdan yaptırıyor bana, zaten benimde aklima gelmiyor artik ama biri uzatsa icicem o dereceye geldim :D Allah bebislerimizi korusun
tarafından
Amin canım inşallah Bı sıkıntı yasamayız yani ben yasamam
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Afiyet olsun. Ben de evlenmedeh önce keyfi içerdim sigara sonra eşimle anlaşma yaptık o hiç almayacak bende hiç sigara içmiyeceğim  şuan anlaymam geldi aklğma daha doğrusu söz vermiştik. Sigara olmayınca Türk kahvesinide bıraktım artık filtre içiyorum 
tarafından
Ama güzel ikili oluyo dimi sigara ve turk kahvesi cay off off
(1,865 puan) tarafından
Kesinlikle ayrılmaz ikili. Kimseyi teşvik etmek istemem ama sanki çok lüks bişeymiş gibi bu ikiliyi tüketmek iyi hissettiriyor :) afiyet olsun diyorum tekrardan ve sağlığın  sıhhatinde bol olsun. İyi geceler
tarafından
Cok teşekkür ederim canım seninde sağlığın sıhhatın bol olsun hayırlı geceler
0 oy
(1,772 puan) tarafından

Aseren girmesin postlarina hep girerdim bu zamana kadar hiç birini asermedim bunu aserdigim kadar sigarayı zar zor bıraktım hala aklımda içme düşüncesi doğumdan sonra içerim istediğim kadar diye kendimi avutuyorum hayırlısıyla bi doğsun bebeğim bende bunu yapcammmm:D<3

tarafından
Bırakmışsın hiç geri baslama derim ben canım ben hamileyim ve bırakmıyorum Bı turlu

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 518 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (6,299 puan) tarafından soruldu
+4 oy
10 cevap 599 göst.
+1 oy
9 cevap 469 göst.
+3 oy
28 cevap 946 göst.
3 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,080 soru

24,395,951 cevap

349,750 kullanıcı

...