0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (1,404 puan) tarafından
Öyle bir ihtimalimiz var da :)

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

Büyük konuşmayayım ancak iki cihan bir araya gelse olmazz olamazz beni yer bitirir aynı iş yerinde çalışsak 

-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından

Keşke olsaydı valla bi dk bile durmazdim ama yok İşte ;)

0 oy
(8,061 puan) tarafından
Evde aynı yüz işyerinde aynı yüz. Pek doğru bir karar değil gibi biraz özlemek evliliğe ıyi geliyor bence 
0 oy
tarafından
Ben eşimle bir ara çalişiyor dum şimdi bebek var güzel bişey evde yakın olunca daha iyi ':) kıskançlık yoksa tabi 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Yaa keske oyle bi ihtimal olsa esimle ayni yerde calissam ne guzel olurdu yaaa
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ay Allah yazdiysa bozsun niye baktin sanami bakti fiyatmi sordu taniyomusun niye iyi gunler diyosun ohooo cildirtir beni o yuzden istemm
(1,404 puan) tarafından
Ayy bninkinin oyle takintılari yok kız :D
0 oy
tarafından

Hiç sıcak bakmıyorum :D

0 oy
tarafından
Biz çalıştık 3 sene sevgiliyken çalıştık 3 ayda evliyken çalıştık kendi iş yerimizdi ben hamile kalınca çalışmadım daha güzel bişi kız hep gözünün önünde ama kıskançlık falan oluyor iş yerine giderken kıyafete karışıyordu falan 
(1,404 puan) tarafından
Ay o benim kıyafetlere normalde de karışıyor ama öyle soylendiğiyle kalıyor :)
tarafından
Kıyafet konusu dışında herşey güzel oluyor bence bazen de şununla konuşma vs gibi şeyler oluyor o kadr
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Biz çalıştık insanlar tarafından çekememezlik çok oluyor bi kere yan yana görülsen sanki gün boyu iş yapmayıp yan yanasın gibi davranıyorlar, bir sorun oldugunda ikinizide etkiliyor uzaun lafın kısası çokta  iyi degil 
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Çok güzel sıcak bakıyorum biz aynı iş yerinde çalışirken birbirimizi sevdik . 3 yıl birlikte çalıştık çok güzeldi 
0 oy
tarafından

Bazen iyi bazen berbat :ermm:

0 oy
(179 puan) tarafından
Sgkda memurluk yapıyordum o zamanlar nisanlıydık geldi bes dk yanımda oturdu kan çıkıyordu ayy asla yapamazdık  :) kıskancın teki
0 oy
(787 puan) tarafından
Bizim iş yerimiz var ve akşama kadar beraberiz anlasabiliyorsaniz bir problen olmaz 
0 oy
(5,771 puan) tarafından
Ben isterim şahsen.
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Ben çalıştım 8 ay dayandım. Şiddetle karşıyım :))
0 oy
tarafından

Evde birbirimizi yiyiyoruz, kaldiki iş yeri, kesin iş sahibi bizi kapının önüne koyar...

0 oy
(13 puan) tarafından

Kıskanç bi eş se aynı yerde çalışılmazz. Normalde de bilemedim evde ışte yatakt heryerde beraber dip  dibe sıkılır insan gibime geliyor :angel:ayrı yerde alışmak daha mantıklı gibi.

0 oy
tarafından

Bence olmaz birbirimizi yeriz yüzde yüz:D

0 oy
tarafından
Bir seneyi geçik dipdibe çalıştık biz :) çağrı merkezinde ayyyy çok güzeldi hep el ele gider gelirdik, bebek doğana kadar. Hiç sıkılmam yeterki hep yanımda olsun. Güldürür beni iş çıkışı gezerdik ne günlerdi ;) iyiki eşimle evliyim iyiki tanımışım 
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Olabilir fark etmez 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 601 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 547 göst.
5 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ArasEgem ♥ (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 292 göst.