0 oy
562 göst.
Diğer kategorisinde (5,437 puan) tarafından

Bilen bilir ikiz 15 yaşında görümcelerim var çok sıkıyorlar evde sıkılıp bana sarıyorlar zaten çocuklar sıkıyor yeri geliyor adam sıkıyor bide onlar sıkıyor bende insanım ya braz yüz verdim mi alttan aldimmi hele :( 

Demin arkadasimla konuşuyorum telde biri sagimda biri solumda benim taklidimi yapıyorlar telefonun dibine geliyorlar belki özel birşey diyor kız dimi :(

Eşimle geçen kavga ettik kötü de demedim sadece hayal kuruyorduk bende ayrı yasasak nasıl olurdu acaba dedim bunu hiç belirtmeyen ben bu sene biraz fazla belirttim sanırım benim ailemin nesi var sen hep böyle yapıyorsun ufak tefek şeyleri dev ediyorsun egitemedin eğitseydin sen benim için neyi göze aldin ki dedi bu lafları kalbimi çok kirdi. Ben 15 yaşında kaçtım inekten korkan ben hayvan baktım, yemek bilmeyen ben öğrendim ekmek yapmayı yemek yapmayı peynir yapmayı yogrt yapmayi herşeyi..  oda benim için çok şey göze aldı ama bende aldım.. 

Eşim beni çok sever bende onu fakat sinirlenince kalp kırar 10 dk sonra gönlümü almak için uğrasir. 

Çocuklar eşimden çok korkar ama eşim hiç sevgi göstermez ben ilk geldiğim zamanlar çok yüz verdim anneleri yok diye ondan oldu bilhassa annelik yapmaya çalıştım. Öyle işte şunu yapın desem yaparlar ama on lafla yaparlar. Böyle böyle şeyler sıkıyor beni onlar için herşeyi göze alıyorum abisini bile karsima alıyorum ama sanki kıymetim bilinmiyor 

Seviyorum onları kardeşim gibi kardeşten yana yüzüm gülmedi babamdan 3 kardeşim var babamin karısı göstermiyor neyse oralara girersem çıkamam. Amacım sadece dertlenmek artık bu konuda esimlede dertlesemicem ailesi söz konusu olduğu için yanlış anlıyor. Halbuki herşeyi de söylemem her kavgayı mesela.. uzun oldu kusura bakmayın.

8 Cevaplar

+2 oy
(14,983 puan) tarafından
Kurban olurum kız sana üzülmüşsün üzüntünü hissettim resmen sen iyi bir insansın onlara ablalık yapıyorsun bak kızmışsın ona rağmen kıyamıyorsun. Ergen onlar çok şey yapma, yüz verme gibi algılama sevdiklerinden şımarıklık yapıyorlardır nazımı gecıyor diye
(5,437 puan) tarafından
Evet kıyamıyorum az değil 7 yilimiz var bide dediğim gibi anneleri yok hiç kıyamıyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Koca kız olmuşlar artık senin de 2 çocuğun var zaten yoruluyorsun yardım etsinler sana iş yaptır onlara öyle el bebek gül bebek kukla gibi köşede oturmasınlar yardım etsinler zaten çocuklar insanı yoruyor fazlasıyla bari onlar yardımcı olsun 
(5,437 puan) tarafından
Yapıyorlar ama yaptıklarını afrayla yada iddiayla yapıyorlar ikiz ya ona niye demedin neden hep bana diyon veya siz naptınız sabahtan beri gibi bazen çok iyi oluyorlar. Mesela bazen çok güzel iş yapıyorlar ben isindede değilim dağıtmasınlar yeter :D  bide saygı saygı bekliyorum
tarafından
İstediği kadar afra tafra yapsınlar iş oldu mu söyle ikisine de canım kendini yıpratma boşuna
+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Sen bence şu zamanda bu yaşta kimsenin yapmadığını yapoy9sun.. bende sabirliyimdir ama maşallah senin kadar değil..  kaç kişiye bakıyorsun bu yaşında iki çocuğun olmasına rağmen..  sana tek maşallah derim okadar. 
(5,437 puan) tarafından
Bakarım ömür boyu bakarım sorun değil ama karsiligini görmek istiyor insan saygı bekliyor ve eşimin o gün kızgınlıkla öyle demesi..
(9,647 puan) tarafından
Çok çok haklısın ki fazlasıyla da bunu hakediyosun.. senin evlendiğin bir aileye baktığın onlara annelik yaptığım yaştalar..  artık büyümeliler..  tamam ergenselerde şuanda ergenlik zaman-ı değil..
(5,437 puan) tarafından
Evet benim kactgm yaştalar böyle deyince napalim bizdemi kaçalım diyorlar
0 oy
tarafından
Ah canım ah sana bakınca kendimi görüyorum. İnşallah tez zamanda evini ayırırsın. 
(5,437 puan) tarafından
Ben ayirmicam evimi cnm kendim istemiyorum biz gidince kızlara kayınpederime kim bakacak ana yok babaları kalp ameliyatı oldu geçen sene çalışamıyor eşim bakacak bende analik yengelik yapcam biz evlendircez 4 kız 1 i evlendi 3 tane kaldı:D
tarafından
Maşallah rabbim seni cennetine alsın inşallah
(5,437 puan) tarafından
Inşallah cnm inşallah cümlemizi
0 oy
(18,204 puan) tarafından
çok sabırlısın valla o ladar kişiye tahammül ediyorsun kolay değil aynı evde bu kadar kişiyle uğraşmak
(5,437 puan) tarafından
Bunu eşim ve evdekilerde anlasa keşke..
0 oy
tarafından
yuh be nekadar saygiszlarmş Allah sabır wersn canım
(5,437 puan) tarafından
Biraz öyleler malesef amin cnm çocuk akli var daha
tarafından
Hiç mi kaynanan yol yordam göstermemiş sana saygı duymak zorundalar kendini ezdirme kız tersle gtsn
(5,437 puan) tarafından
2 yasindalarmis anneleri gittiğinde büyük görümcem büyütmüş ne kadar eğitebilir ki oda 14 yasindaymis
tarafından
Anladm canım zor ya ne diyim
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Siz 15 yaşında eşinize mi kactiniz burayı çok anlamadım ... Diğer söylemek istediğim çocukların annesi yok mu... Eğer siz 15 yaşında kocaniza kaçtıysaniz bu doğru değil çünkü çocuk yaş .. ki gorumceler de çocuk ve size karşı sıcak olmaları çok gzl ben isterdim açıkçası ... Onlar o yaşta kalmayacak buyuyecek iyi olursaniz iyiliginzi bilirler
(5,437 puan) tarafından
Evet 15 yaşında kaçtım çoğunluk aileden dolayı oldu bende istemezdim o yaşta evlenmeyi. Anneleri yok onlar 2 yaşındayken gitmiş. bende seviyorum çok onları fakat bazen insan çok bunalıyor hiç özelim yok biri arasa kim kim kim ne diyor telle konuşurken sürekli yanimda bide 2 tane olunca sıkıyorlar sanırım
(4,959 puan) tarafından
Anladım canım Allah sabır versin onlara da üzüldüm
0 oy
tarafından
Canım benim üzme kendini az sabır et evlenin gidecekler kuzum 
(5,437 puan) tarafından
Evet iyi anlamissin gerçekten cnm ..
Yazmak istediklerimi yazmışsın.
Belki kayinvalidem olsa ayrılırdık biz
tarafından
Işte kuzum o yüzden fazla canını sıkma bos ver az sabır az zaman hepsi geçicek
(5,437 puan) tarafından