Bilen bilir ikiz 15 yaşında görümcelerim var çok sıkıyorlar evde sıkılıp bana sarıyorlar zaten çocuklar sıkıyor yeri geliyor adam sıkıyor bide onlar sıkıyor bende insanım ya braz yüz verdim mi alttan aldimmi hele
Demin arkadasimla konuşuyorum telde biri sagimda biri solumda benim taklidimi yapıyorlar telefonun dibine geliyorlar belki özel birşey diyor kız dimi
Eşimle geçen kavga ettik kötü de demedim sadece hayal kuruyorduk bende ayrı yasasak nasıl olurdu acaba dedim bunu hiç belirtmeyen ben bu sene biraz fazla belirttim sanırım benim ailemin nesi var sen hep böyle yapıyorsun ufak tefek şeyleri dev ediyorsun egitemedin eğitseydin sen benim için neyi göze aldin ki dedi bu lafları kalbimi çok kirdi. Ben 15 yaşında kaçtım inekten korkan ben hayvan baktım, yemek bilmeyen ben öğrendim ekmek yapmayı yemek yapmayı peynir yapmayı yogrt yapmayi herşeyi.. oda benim için çok şey göze aldı ama bende aldım..
Eşim beni çok sever bende onu fakat sinirlenince kalp kırar 10 dk sonra gönlümü almak için uğrasir.
Çocuklar eşimden çok korkar ama eşim hiç sevgi göstermez ben ilk geldiğim zamanlar çok yüz verdim anneleri yok diye ondan oldu bilhassa annelik yapmaya çalıştım. Öyle işte şunu yapın desem yaparlar ama on lafla yaparlar. Böyle böyle şeyler sıkıyor beni onlar için herşeyi göze alıyorum abisini bile karsima alıyorum ama sanki kıymetim bilinmiyor
Seviyorum onları kardeşim gibi kardeşten yana yüzüm gülmedi babamdan 3 kardeşim var babamin karısı göstermiyor neyse oralara girersem çıkamam. Amacım sadece dertlenmek artık bu konuda esimlede dertlesemicem ailesi söz konusu olduğu için yanlış anlıyor. Halbuki herşeyi de söylemem her kavgayı mesela.. uzun oldu kusura bakmayın.