0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (106 puan) tarafından
Ekmeğe gittim  esim  evde idi geldm  ablasyla konuşuyordu  neyse  sora bana verdi .ablasi.dedi ruya gormusum dogum yapmssn bebegin iki aylikmis.ben parka götürüp  sallyomusum . Ne zmaan doguracan iki sene oldu senden daha heycanliyim bebge birşeyler  aldim  dedi hic sormazdi ailemi e ailen nasil falan dedi yani maksat ne almslar öğrenmek  ama bende iyiler falan dedim .

Heycanlilar dimi simdi drdi evet ilk torun falan dedim.  Sora doğumlarının  ne zor geçtiğini  falan anlatti zaten dogumuma bir hafta var iyice korktum dedilerinden sora... ve bunu dogur seneyr bir tane daha dogur dedi . Gecen aradiginda da isimi soruo durdu onu kayinpederi aramista demis su ismi koy oda tamam demis koymus falan bunu anlatti . Anlam veremiyorum.  Saglikli doğsun  esyasi önemli  degil kolay dogumun olsun ne zaman  dogurdugun önemli  degil . Ismi öneml  degil sağlıklı  olsun demek cok mu zor?

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşin evdeyken ekmeği nie sen alion ben ona takildim 
tarafından
Şuan oğlum 11 aylık hala çok sıkıntı olmadıkça evde değilse bile markete yollamaz:)
(657 puan) tarafından
Aynen gidersemde haber verecekmişim böyle olması daha iyi
(106 puan) tarafından
:) kiz ekmekten daha onemli degilmi yazdıklarım:)
Işin  ilginci sancim falan hcbsey yokk
(657 puan) tarafından
Kız benimde sancı yoktu oğlum gelmedi zorla getirdiler doktor artık içeride duramaz dedi aldı :)) yazdıkların önemlide benim görümcem olsa karşıma geçip aa diyemezdi sende lafını söyle birşey dediklerinde dengesizmiş görümcen şıcan yaranıyor içinde kalacağına bir daha birşey derse söyle
(106 puan) tarafından
Inan ki ne zaman birini terslesem kalp kirsam basima gelmeyen aksilik kalmyo
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Bi de bu eşlerimiz biz evde yokken konuşmuyor mu allahiiiim
(106 puan) tarafından
Lafa gelincr bana der  ben cikar cikmaz telefona kosup annenle konuşuyorsun :)
0 oy
tarafından
Yarış ma mı bu ay tövbe ben bunu aldım o ne aldı  fln ne insanlar var kuzum boşver rabbim bir avazda sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 
(106 puan) tarafından
Kiz ilk aylar görsen   hele kiz tarafi ilk bebek olunca a dan z ye herseyi alir dediler . Gerek yok ben yaptıysam  ben alcam kocam alcak herdeyi iki tarafta  bisey almasin dedim
tarafından
Valla sanki çocuğu babanın evinden mi getirdin  annesi babası alır onlara  dert olmuş ya bizden de hediye bekler ler se diye
(106 puan) tarafından
Valla illa bisey akacaksalar  gidip bir altin alip taksinlar . Ama lafa geldi mi kiz tarafi bunu bunu  yapar derler .ya alan alsin eger anne baba olmayi düşünüyorsak bizim  bebegimizi  düşünmemiz lazim .omur boyu birileri bisey alacak diye beklenir mi hic ya
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Oldu sen yapacaklarimi liste yaz ben onları harfiyen uygularım deseydin . Bu sene 1 çocuk seneye 2 çocuk ondan sonra ki planları da yazıp göndersin. Sinir sey
(106 puan) tarafından
Valla abla gini görünmeye çalısyor.  Keske abla demeseydim .zaten bu ailede kimse kimseye abla abi demiyor
(2,540 puan) tarafından
Kızım sen el kizisin kasından gözünden birseye bahane bulurlar bu insanlar
(106 puan) tarafından
Ne diyimki Allah herkesin  gonlune göre  versin...
0 oy
(18,226 puan) tarafından

görümce ne fenaymış :D

(106 puan) tarafından
Kiz heo  boyle . Ya bir ara dr olumsuz konuştu  esimle cok mutsuz olduk .neyse bu aramis adini ne koycan guzel bisey koyun diyor ne diyimki
0 oy
tarafından
Merak etmiştir ne var bunda bende bizim gelinle konuşuyorum bunları arkamdan odamı böyle diyor aceba yeri gelince sağlıklı olsun kolay olsun diyoruz yeri gekince adinida ne aldiklarinida insan merak ediyor. Şimdi bu bir problemmi anlamadimm 
0 oy
tarafından
Aslında herkesin arasında geçen sıradan sohbetler bunlar ama gorumce olduğu için itici gelmiş bence sana 
(106 puan) tarafından
Bilmiyorum ki abla .aslimda en cok zor doğumlarını  anlatti diye  gozum korktu
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Demekki okadar dusunuyo.. bosver takilma boyle seylere..
(106 puan) tarafından
Peki hsklsn
0 oy
(30,118 puan) tarafından

Le le görümce gormiyim ömrümce boşuna dememişler :D

(106 puan) tarafından
Aynen aynen yaaa . Sen olsan bir tepki  verir mıydın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
+1 oy
6 cevap 326 göst.