0 oy
369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Arkadaşlar selamın aleyküm ben 27. Haftamda olan bir gebeyim dünden beri çocuk bir saniye durmadı yerinde o kadar hareketli ki ne uyuyabiliyorum ne rahat oturabiliyorum sırtımdan bir ağrı girdi çok sürmedi ama kasıklarımda kasılma ve hafif adet sancısı var beni yıkacak kadar değil ama halsiz bırakacak kadar yaşayan var mı acaba neden olur ?  

5 Cevaplar

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Sürekli ağrıysa doktorunla görüş canım geçen ağrıysa dinlen biraz iş yapmamaya çalış 
(6 puan) tarafından
Hiç iş yapmıyorum kuzum yatıyorum hep ama çocuk durmuyor karnında sal beni çıkcam der gibi sürekli vuruyor canımı yaka yaka
(3,033 puan) tarafından
Bi doktora git istersen en azından hareketlerine baksınlar
(6 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun gitmekten başka çare yok sanırım
-Reklam-
0 oy
(30,190 puan) tarafından

Aşırı hareket te pek iyi degil bi muayne olsaydin

(6 puan) tarafından
Çok fazla hareket ediyor hemde şiddetli şiddetli vuruyor bir dakika durmuyor korkuyorum artık
(30,190 puan) tarafından
Bence bi gozukmelisin
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Yalancı dogum sancıları olabilir takip et dinlen sıkılaşırsa doktora gitmekte fayda var 
(6 puan) tarafından
Bu hafta da yalancı doğum sancısı olur mu kuzum
(2,540 puan) tarafından
Orası hic belli olmaz sen takip et daha haftan var ama bedenin yavaş yavaş doğuma hazırlar kendini
(6 puan) tarafından
İlk gebeliğim olunca bilgim yok tabi Allah razı olsun canım inş bişey yoktur
(2,540 puan) tarafından
Insallah canim soluna yatıp biraz dinlen
0 oy
(163,463 puan) tarafından
Gecmesse dr git mutlaka
(6 puan) tarafından
Arıyorum şimdi öğle arasındalarmış gitmeliyim dediğin gibi
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bu aylarda normal canim korkma sancilarini takip et artarsa bir kontrole gidersin
(6 puan) tarafından
Beni korkutan sancı değil kuzum bebeğin hareketleri o kadar fazla ki bir saniye durmuyor normalde hiç böyle hissetmedim dün geceden beri uyutmuyor kendi de uyumuyor içerde
(7,094 puan) tarafından
Biraz daha takip et durmazsa bir acile git derim canim yada doktorunla ara gorus imkanin varsa

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 487 göst.
17 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Sultan❤ (327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,660 soru

24,142,546 cevap

334,542 kullanıcı

...