Arkadaşlar sürekli sürekli çıkan bu haberler beni mahvetti.gecenin bu vakti oldu uyuyamıyorum yüreğim dayanmiyor.:(saçının teline zarar gelse dünyayi yakacagimiz ya kendi tırnağı ile yüzünü birazcık yolsa akşama kadar icimizin yandığı yavrularimizi ELİMİZDEN ALİYORLAR.bizler kiyamiyoruz onlar kiyiyorlar.dayanamiyorum .kendi cocugumu düşünüyorum için yanıyor.ki o başına gelenler de bebek ya bebekkk çocuk bile değil.Allahim bunca hamile var yeni doğum yapmış üstünde zerre günahı kalmamış anneler var ne olur amin deyin sizde Rabbim içim yandı cigerlerimiz kül oldu Allahiiim koru yavrularimizi koru Allah'ım :(o sapiklari da kahhar ismin ile kahru perişan eyle perişan eyle yerin dibine sok onlari.kaldiramiyorum artık dayanamıyorum.kucucuk bebeklerin savaşlarda ölmelerine tacize tecavüze uğramalarina .Allah'ım kopsun kıyamet kopsun ya ne olur Allah'ım bu zulm bitsin artik.ne yürek dayanır buna ne de kalp:((
Ve sen buraya ara ara dadanan pis sapik şeyler yazan sapik zihniyet eminim sende dışarda ona buna sapik sapik bakıp sapik emeller peşindesin!!bütün kâinatın laneti senin üstüne olssun.Allah en ummadık anında seni kahretsin . Sürün yerlerde hayvanlar gibi sürün.sana hayvan demek hayvana hakaret bunu sende biluyorsun.hayvandan aşağıda olduğunu sende biliyorsun.umarim buranın sapığı bu yazıyı sende okursun.canin yana yana acı ceke çeke geberirsin.cunku sokaktaki sapiklardan biri de sensin!!