0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Arkadaşlar sürekli sürekli çıkan bu haberler beni mahvetti.gecenin bu vakti oldu uyuyamıyorum yüreğim dayanmiyor.:(saçının teline zarar gelse dünyayi yakacagimiz ya kendi tırnağı ile yüzünü birazcık yolsa akşama kadar icimizin yandığı yavrularimizi ELİMİZDEN ALİYORLAR.bizler kiyamiyoruz onlar kiyiyorlar.dayanamiyorum .kendi cocugumu düşünüyorum için yanıyor.ki o başına gelenler de bebek ya bebekkk çocuk bile değil.Allahim bunca hamile var yeni doğum yapmış üstünde zerre günahı kalmamış anneler var ne olur amin deyin sizde Rabbim içim yandı cigerlerimiz kül oldu Allahiiim koru yavrularimizi koru Allah'ım :(o sapiklari da kahhar ismin ile kahru perişan eyle perişan eyle yerin dibine sok onlari.kaldiramiyorum artık dayanamıyorum.kucucuk bebeklerin savaşlarda ölmelerine tacize tecavüze uğramalarina .Allah'ım kopsun kıyamet kopsun ya ne olur Allah'ım bu zulm bitsin artik.ne yürek dayanır buna ne de kalp:((

Ve sen buraya ara ara dadanan pis sapik şeyler yazan sapik zihniyet eminim sende dışarda ona buna sapik sapik bakıp sapik emeller peşindesin!!bütün kâinatın laneti senin üstüne olssun.Allah en ummadık anında seni kahretsin . Sürün yerlerde hayvanlar gibi sürün.sana hayvan demek hayvana hakaret bunu sende biluyorsun.hayvandan aşağıda olduğunu sende biliyorsun.umarim buranın sapığı bu yazıyı sende okursun.canin yana yana acı ceke çeke geberirsin.cunku sokaktaki sapiklardan biri de sensin!!

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

aminnn o serefsizler icin ettigin duaya oncelikle cok aminmm...  o konulari işitince gorunce bnimde kalbim yuregim paramparca oluyo dayanamiyrm gozyaslarima hakim olamiyrm en yakinim canim cigerlerim aklima glyo en yakin ornek 3 yasinda minnak kiz kardesimm allahim o ailelere en buyuk sabrindan versin guc versin nasl bi aci nasl dayanlir oyyy dusuncesi bile paramparca edyo dunyanin sonu okadar yakinki su dunya basimiza yikilmiyosa o gunahsiz melekler sayesinde yikilmiyo :( :'(  

(61 puan) tarafından
Aynen öyle canım berbat bişey ya sen tırnağının ucu kirilsa tırnağını azıcık derin kessen günün karariyo moralin bozuluyo .ama elin p i ç i   gelip !!Allah'ım dayanılmaz insan kahrından ölür ölür ya çatlar:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
insan nefes alamiyor o haberleri gordukce artık dua eder olduk evlat acisi yasicaksak bu sekilde yasamayalim diye rabbim korusun hepsini
(61 puan) tarafından
Gerçekten öyle .Allah biliyo Rabbim hiç birini başa vermesin de o aileler yavrularınin hastalanıp da vefat etmelerini belki daha çok tercih ederlerdi böyle bı acı yasamalarindansa .şu psikolojiye gelmek ne acı bişey.:(Allah'ım zulmedene acıma Rabbim iki cihanda da zelil et onlari
tarafından
bebeklerin cocuklarin cektikleri ayri anne babalarinin ki ayri rabbim kimseye yasatmasin
0 oy
(717 puan) tarafından

Söyleyecek söz yok içimiz paramparça ettiğin tüm dualara aminnnnnn ecmainnn.. :ermm:

(61 puan) tarafından
Amin canım amin.Allahim yavrularimizi muhafaza etsin:(
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Bir kız çocuğu annesi olarak nasıl büyütüp okuldu vs dışarı bırakacağım bilmiyorum böylesi bir dünyaya çocuk getirmek bi dert getirmemek bi dert yavruma baktıkça tüylerim ürperiyor Rabbim her daim yanımızda hatunlar dua yı evlatlarımızın üstünden eksik etmeyelim Allahım bu gibi şerefsiiiz insanlardan evlatlarımızı korusun 
(61 puan) tarafından
Oğlum var 5 aylık inan bana aynı korkuları taşıyorum:(Allah'im affetsin kendi kendime keşke çocuk yapmasaydim bile dediğim oldu:(çünkü bu saatten sonra bana en büyük mutlulukları da oğlum yasatabilir.Allahim muhafaza etsin en büyük acıyı da o yaşayabilir:(ama tabi kız daha zor bu iğrenç çagda.oglumun kardeşi olsun çok isterim fakat kiz çocuğu diye ölen ben kızımın olmasını istemez oldum ya.bizi bu hale düşürenleri Rabbim kahretsin.yavrularimiz keşke hep küçük kalsalar kanatlarimizin altında koruyabilsek onları:(
0 oy
tarafından

Amin canm. Ama ne yazık ki kıyamet kopmadikca bu dünya böyle devam edicek bakalım yüreğimiz daha ne acılarla yanacak :(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 632 göst.
4 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 469 göst.
+1 oy
7 cevap 440 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 311 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (5,378 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,549 soru

24,100,270 cevap

332,380 kullanıcı

...