0 oy
1,076 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Bi önceki postum da gidecegimi soylemistim. Virusten korktum. Esimden kacarken kizimi tehlikeye atmak istemedim. Ama artik bitti.

Dun bi konu yuzunden tartistik ve beni dövdü. Ilk elini kaldirisi degildi ama cok canim yandi. Kapinin arkasinda kafama kafam yumruklariyla vurdu. Yuzume tokatlar atti. Yuzumde suan parmak izleri var dün geceden beri.

Ailemi aradim yoldalar 12 saattir araba kullaniyor babam. Gelip kizimla beni alacaklar.. 5 te uyandim, her yeri toparladim temizledim. Ailem o kadar saat yoldan geliyor diye suan da da yemek yapiyorum. Psikolojim mahvolmus durumda. Nolur benim ve kizim icin dua eder misiniz. Nolur hakkimizda hayirlisi olsun

30 Cevaplar

0 oy
(422 puan) tarafından
Bende swnle ayni durumdayim sende bana dua et olur mu :(
-Reklam-
0 oy
(12,521 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım :(

0 oy
(114 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsun canım aile huzursuzluğu zor hele şiddet daha zor inşallah atlatırsın bu günleri. 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Ah canım benim hakkında hayırlısı olsun evladin huzurla sağlıkla büyüsün. Daha artık arkandan laf ederler mi diye düşünme ne yaparlarsa yapsınlar. Sen dik dur bebeğinin en çok buna ihtiyacı var. Bak çok şükür babacığın sağ ve arkanda. Allah yolunu açık etsin. 
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Elleri kırılsın.. Rabbim yardımcınız olsun 
0 oy
(1,008 puan) tarafından
allah daha beter etsin ins onu nasıl.elin varıyor ******** nasil yapıyorsun nasıl vuruyorsun istemiyorsan.ceker gidersin dövmek.nedir ya hakkinizda hauirlisi.olsun ailenizin ayağına taş değmesin allah razi olsun böyle.dimdik.kizlarinin arkasında duranlara nasil.ozeniyorum 
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Nasıl o kadar döver ya nasıl kadına yetiyor güçleri ailen arkandaymis korkma cnm allah yardmcn olsn 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Kim isterki yuvasi yikilsin ama senin cok ciddi bir sorunn.. Allah yar ve yardimcin olsun rabbim sizi her turlu kazadan beladan kotu insandan korusun sana sabir versin. Bide bu pislikk icin aci cekme inan bana biraz uzulursun ama sonra cok mutlu olursun yolun acikk olsun rabim onune hep temiz insanlar cikarsin.
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Üzülme sen annesin dimdik durursun ayakta Rabbim yardımcın olsun inşallah kardeşim.
0 oy
tarafından
Ailen arkadandaysa tamamdır Rabbim yar ve yardımcınız olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 88 göst.
6 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,263 soru

24,096,143 cevap

332,094 kullanıcı

...