0 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar afedersiniz ama demin tuvalete gittim şifonu cektım sanki küçük fındık faresi gibi bısey kostu sandım pijamın içine girdi sandım kontrol ettim hiçbişey yok evde fare olması bile imkansız acaba kafayı mı yiyorum ben ya 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kansızlık ya da şeker düşmesi veya yükselmesi olablr canm
tarafından
Bilmiyorum canım dün üstüm baya bir huzursuzluk vardı 4-5kadar uyuyamadım iç çekip durdum uyumaya calışırkende hep sıçradım
tarafından
Canm annemn şekeri düşmüştü kapıdan uzaylı gibi bir adamn girdiğini söyledi bana nasıl korktm ben biliyorum,yani annem yalan soylemez e ben göremiyorum, dedm cin midir nedir ödüm koptu:) gecesinde de kriz geçirdi şeker krizine girmiş ambulans çağırdık şeker yüklediler serumla. Yani kansızlık veya şeker gibi şeyler böyle şeyler görmeye, duymaya, hissetmeye sebep oluyo. Bir tahlil yap derm canm ben.
tarafından
Ama hiçbiri yokkı bende canım hamileyim zaten her turlu testleri yaptırdım hepsi temiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korkutmak istemem ama tuvalete okuyarak gir canım euzu besmele ile
tarafından
İlk defa yasadım boyle bısey ya uyku sersemi falanda degılım acaba kendi gölgem yandı ondan mı korktum bilmiyorum ki
tarafından
Olabilir korkma bişey olmaz
tarafından
O degil bazende basımda ısıklar yanıyo gibi hissediyor hanı çizgi filmlerde Bi yere dusunce tepesinde yıldızlar cıkardı ya onun gibi bısey yanı bence ben deliriyorum
tarafından
Töbe ya gülesim geldi :))
tarafından
Niye kız oyle ama belkide tansiyonum falan düşüyo
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Bendede oluyor bazen 2 gün önce tavanda yumruğum kadar siyah kuş uçtu geçti içerde kuşun ne işi var :D

tarafından
Göz yanılması ozmam bide hamileyim ya yorgunluktan falan oluyo galiba
(5,435 puan) tarafından
Olabilir cnm çok takılma ayet-el kürsüyü oku rahatlarsin
tarafından
Okuyorum hep canım sagol yinede
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Bazen göz yanılması olabiliyor  :)

tarafından
Dogru diyorsun canım ama bu gece acayip huzursuzum hıc uyuyamadım uyumaya calıstıgım andada hep sıcradım
0 oy
tarafından

Ahh karantina ahhh;) bende lamba kapalı iken lambada kıvılcım görüyorum:D

tarafından
Hiç sorma ya insan kafayı yıyo resmen
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Tansiyonun sekerin falan normal mi canim ani yukselip inmelerde boyle durumlar gozukebilir
tarafından
Evime uzak baya canım bide burada acayip yagmur yagıyo bugun
(7,094 puan) tarafından
Aynen burasi da oyle o zaman canim azcik sekerli bisiy at agzina kan sekeri icin bide sarmisak yut oda tansiyon icin dengeler eger oyle bisiyse
tarafından
İnan daha yataktan kalkıp kahvaltı yapmadım hıc kalkasımda yok sanki evin içinde korkuyom bu hamilelik hormonları garıplestı iyice
(7,094 puan) tarafından
Ah kuzum ah cok zor gercekten kolay degil bir can getiriyoruz dunyaya yavas yavas kalk yap kahvaltini daha kotu olursun bol bol dua et icin feeahlar ac yotubeden kuran dinle huzur dolarsn rahatlarsn
tarafından
Tamam canım dogru diyorsun Allah razı olsun cok sagol
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Gözleriniz kararmış öyle düşünmüşsünz ... Kansizlik yada kan şekeriniz düşmüş de olabilir
tarafından
Hiç bilmiyorum valla canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 794 göst.
12 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 233 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye 35 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,013 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eylem Asya (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,252 göst.
16 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,936 soru

24,437,901 cevap

353,020 kullanıcı

...