0 oy
443 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızım 2 3 seferdir uğunmaya (katılmaya) başladı.  Yanı ağlarken ağzı açık bi şekilde sesi gidiyor 1 dk boyunca çok korkuyorum daha deminde oldu hemen yüzüne su tuttuk ağzına üfledim çok kötü oldum hala elim ayağım titriyor:( bebeğinde olan var mi? Çok korkuyorum bidaha olursa tek başıma evde napacam diye tedirginim :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
7 veya 8 sefer yaşadım kızım 1 yaşında . 

Çok uykusuz iken istenmediği birşey oluyor krn dikkat çekmek için yapıyordu. 

Üfluordum ve burnunu sıkıyordum. 

Kan değerlerinde sorun yoktu 
tarafından
Bende değerlerine baktirmayi düşünüyorum pazartesi günü şimdi demin yaptığı zamanda çok uykusu vardı yatırdım yatmiyacam diye ağladı sonradan bianda öyle olsu
tarafından
Tamam işte cnm aynı bendede öyle oluyordu dikkat çekmek için yapiyo.

Kızımın kan değeri çok iyiydi .

Mesela çok uykusu var ben onu uyutamadim o an sonra uykusu kaçmış oluyor ben onu uyutmaya çalışıyorum bu sefer istemiyor bi  anda ağlamaya başlıyor ve katılıyor.

Mesela sudocreme acayip kafayı takmıştı elinden çektim ama o an uykusuda vardı karnida açtı yine katılmıştı.

Istediğini yaptırmak için yapıyorlar .
tarafından
Ya çok korktum ama 2 3 seferdir yapmaya başladı . Annemdeyim bende yeğenlerim çok kavga ediyorlar agliyorlar onlar ağladıkça kızımda korkuyor ağlıyor acaba ondan felan mı diye düşündüm
tarafından
Yok canım .

Sen çok istediğini yapma .Üzerine gitme birseyi istemiyorsa zaten belli eder .geçer kuzum .
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
Cnm benim bebeğimde de oluyir ya bende korkuyirum
tarafından
Hiç hastaneye goturdunuz  mu canım
(456 puan) tarafından
Hayır cnm.yani doktora sormuştum ama.cok onemsememisti ama.bildigim.demir yada B12 eksikliğinden fln olabilir baktırın isterseniz ama.bazi çocuklarda da olabiliyormuş
tarafından
Pazartesi günü gidecem inşallah canim
0 oy
(2,474 puan) tarafından
o sekilde olacak kadar niye agladiki
tarafından
Uykusu çok gelmişti yatırdım uyutmak için yatmiyacam diye ağladı sonra bianda öyle oldu
0 oy
(903 puan) tarafından
Canı yanmış o zaman 
tarafından
Canı yanacak bi durum yoktu uykusu geldi uyutmaya çalışırken ağladı.
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Ben kardeşimden kalma o korkumu yenemedim. Kızımda da oluyor üflüyorum bende hava aldırıyorum hemen
tarafından
Ya çok kötü bisey yeğenimde de oluyor arada bi
0 oy
(861 puan) tarafından
Bazi cocklarda var o bnim kizim 10yasida cok aglasa gulse sesi gidiyor oyle
tarafından
Evet bazı çocuklarda olabliyormis
0 oy
tarafından
Ben bebekken cok olurmus 3 yasıma kadar sürmüs ama daha agırmıs annem oyle derdı mosmor olurdun derdı ölürdün elimde derdı bazı cocuklarda oluyor 
tarafından
Evet yeğenimde mosmor kalmis bi kere çok kötü bisey ya
tarafından
Evet annrm ölüyordun gerı gelıyodun sanki diyor 3 yasına kadar sürmüş bu noyle
0 oy
(114 puan) tarafından

Kolik bebek kuzucum o. Internetten arastir. Kimininki 4aya kadar suruyo kimi 6 kimide 1 yasina kadar. Ben cektim ama sukur 4.cü ayda bitti. Morarip elimizde kalislarini bilirim kizimin. Yapacak bisey yok o ani atlatmak ve zamanin gecmesini beklemen gerek :ermm:

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,797 soru

24,063,987 cevap

330,277 kullanıcı

...