0 oy
1,321 göst.
Diğer kategorisinde (2,575 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra nasıl korunacam oturdum onu düşünüyorum. Spiral mi taktirsam hap olmaz  ilk gebeligimde hapla korunurken kaldım güvenmiyorum:/ 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
8 aydır spiral var bebeğim 1 yaşına gircek..ben doğumdan 2 ay sonra taktırdım biraz acı hissi veriyor ama can yakmıyor merak etme..5 dk içinde takılıyor sonra kadın doğuma gidip kontrol oluyorsun 1 ay sonra gel diyecek ve 1 hafta ilişki yasaklayacak..ilk kızımdan sonra da taktırmıştım 4 sene korudu sonra kaydı çıkarınca 4 ay sonra ikinci kızıma hamile kalmıştım..düzensizlik yapar onu söyleyeyim bir süre sonra düzene giriyor
(2,575 puan) tarafından
Sanırım bende spiral taktiracam 5dk lik acıya da katlanirim artık teşekkür ederim canim
tarafından
Diğerlerine göre daha sağlıklı diye düşünüyorum..merak etme iğne batıyor gibi his veriyor ama hemen geçiyor ilk zamanlarda dikkat et ağır kaldırma zorlama kendini kaymasın hemen
(369 puan) tarafından
Bende spiral taktırmak istiyorum ama acıyor mu ne kadar sürüyor nasıl bir işlem aklımda deli sorular normal doğum yaptım 2.5 ay önce ama spiralden korkuyorum
tarafından
Yok be acı da öyle aman aman bisey degilki iğne batar gibi hafiften bende taktırdım
(2,575 puan) tarafından
Bende taktircam ya kafaya koydum
(369 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah o çatala çıkmak beni geriyor yaa
tarafından
Aman koca çocuk doğurduk ondan mi.korkucaz :))))
tarafından
Kızlar korkulacak birşey yok emin olun..iğne batması gibi hemen geçiyor zaten..1 ay sonra kontrole gidersiniz..bu benim 3. Taktırmam..ilk kızımdan 8.ayında taktırdım 4 sene korudu..sonra kaydı tekrar taktırdım ama bu hemen kaydı..4 ay sonra 2.kızına hamile kaldım..doğumdan 2 ay sonra taktırdım şimdi bebeğim bayramda yaşına gircek bir sıkıntı olmadı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spiral taktir 
(2,575 puan) tarafından
Aciyo mu kız taktirirkenn
tarafından
taktirmadim daha adet oldumu taktircam
0 oy
tarafından
Arkdsm spiral tsk kontrole git devamli sorun olmaz dyodu
(2,575 puan) tarafından
Bende sanırım öyle yapcam
0 oy
tarafından
Bugün doktora gittim ebe doğumdan sonra kesin korun dedi. Ve hemen karar ver kırk gün geçince yap çünkü doğurganlığın en yüksek olduğu dönem o dönem dedi. Ben de düşünüyorum şimdiden 
(2,575 puan) tarafından
Bacım benim dogurganligim hiç düşmüyor adam üzerime ceket atsa hamileyim:D
tarafından
Ahaha manyak kahkaha attım ya iyi bi yöntem bul yoksa yandın ☺
(2,575 puan) tarafından
Benim herif öyle diyor suratına bakiyom 3 gün sonra hamileyim diyon :D ona kalsa 40 çıkınca bitane daha getiririz ikisi birlikte büyür diyor. Kısaca senide toprağa gömerim o arada demek istiyor. Benim çözüm bulmam lazım bacım :D
tarafından
Kiz benimki de öyle diyor ya deli oluyom çocuk yok ona rağmen mahvoldum bunda. Bi de çocuk olsa hamile kalsam düşünemiyorum. Hepsi aynı bu erkeklerin. Bul bir şeyler bacim ben de napacam hiç bilmiyorum. Spiral den korkuyom hap da kullanamam sıkıntım var zaten kocanın insafına kaldık ☺ onun da canına minnet ☺
0 oy
(3,443 puan) tarafından

5 yıl olacak evliliğim geric çekilmeyle 3.5 yılda iki çocuk doğuran biri olarak ikinci doğumdan sonra spiral taktırdım gayet memnunum, tavsiye ederim :)

(2,575 puan) tarafından
Ben korkuyorum acıyor mu diye ya
(3,443 puan) tarafından
Kız ilişkiye girip doğum yapan kişinin bundan korkması bana komik geliyor
Doğum yapmış insanız ondan. Mı korkacaz:D

Şöyle düşün ilişkide kasarsan aciyor ya buda öyle
Hiç hissetmedim nerdeyse ben
(2,575 puan) tarafından
Ya normalde canım tatlı degil. Bide daha doğum yapmadım:D ama öyle bı anlatiyolarki dersin canlı canlı gomuyolar korkuyom :/ :D
(3,443 puan) tarafından
Walla ben yaptım hemde iki kere ilki kaymıştı çıkarttık sonra bı daha taktik
Bende çok korkuyordm. İnan hiç acımadı
0 oy
(2,071 puan) tarafından

Ay allahtan böyle dertlerim yok :D

(2,071 puan) tarafından
Ayrıyım kuzum ben ondan :)
(2,575 puan) tarafından
Aaa. Çok özür dilerim kusura bakma nolur. :/
(2,071 puan) tarafından
Yok canimm olur mu öyle seyy
(3,443 puan) tarafından
Oooo kral kesin korunma yöntemi bulmuş helal olsun :D
(2,071 puan) tarafından
Aynen kesin ve net korunma yöntemi :D
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Hicbilmiyorum postun yukari ciksin biz geri cekilme yontemiyle korunuyoruz ama cokta saglam degil diyorlar bu yontem ki 3 sene o sekilde korunduk biseyde olmadi ama bazilari oluyor diyor 
(2,575 puan) tarafından
İşimi garantiye almak istiyorum kuzum guvenemem. Yeni doğum yapacam hamileliğim kötü geçiyor ikinci bı hamileliği vücudum kaldırmaz benim
(1,330 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun o zamn canim bilen arkadaslar vardir muhakkak
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Ayyy gonderileri okuyom kimi hapla kim spiraille kimi gericekilmeyle hamile kalmisss cokkk korkuyom valla 
(2,575 puan) tarafından
:/:/:/:/ aynen ben hapla hamile kalmistim
0 oy
(861 puan) tarafından
Bnde sipralle kaldim en iyisi igne bnde olcam bu ay
(796 puan) tarafından
Kız sprelin  kayınca nasi anliyosun
tarafından
Spiral kaymasını adet dışında kanaman olunsca anlayabilirsin..mesela benim kaydığında düzenli olduğum adet dışında kanamam oldu sanki yine adet oluyordum 4-5 gün sürünce anladım doktora gittim kaymış dedi çıkarttı
(796 puan) tarafından
Hım iyi ozaman bende taktım oyuzden sordum kiz
0 oy
(163,452 puan) tarafından
En iyi korunma yontemi kocadan uzak durmak canoo ilişme adama
(2,575 puan) tarafından
Kız adam aylardır yanasmiyor 4 ay oldu. 40 günde öyle yanasmicak. Kara bahtım kör talihim diyor:D
(163,452 puan) tarafından
Aaboooo yasakmi gii
(2,575 puan) tarafından
He kuzu yasaktı. Adamın gözleri kayiyor artık:))))
0 oy
tarafından

Ben bağlatcam çünkü 3 üncü sezeryan 4 çok tehlikeli zaten bende istemiyorum günah falan diyolar ancak doğurup bakamamak daha günah 

(2,575 puan) tarafından
Kuzum bende istedim ama ilk bebeğim eşim yanasmiyor doktor zaten yastan dolayı yapmam dedi
tarafından
Benimde yaşım 29 olcak ama başka çare yok
(2,575 puan) tarafından
İkinci olmuş olsaudi bende baglatirdim. Ama ilk olunca eşim de istemiyor
tarafından
Evet senin ilk bebeğin olmaz ikinci olunca bağlatırsın sende
0 oy
(45,024 puan) tarafından
3 aylik.igne oluyorum oglum 5,5 aylik 40 miz cikar cik.az bu igneyi oldum sadece adeti kesiyo ama korumaligi cok guzel arastirdim ole oldum bi tanidigimda 9 yildir bu igneyle korunuyo
(2,575 puan) tarafından
Doktorla görüşecem sabah onerirse bunuda düşünecem

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 803 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 274 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu