0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,481 puan) tarafından
3 aylık hamileyim, malum her yerde indirim var, bebek bezlerinden bahsettiğim eşime. Yengem çocuklara ilk başta hep market bezi kullandı sende kullanırsın dedi. Bende o çocukların annesi değilim hiç de kullanmam dedim. Dediğim bez Molfix hani çok aşırı pahalı da değil. Bi bezden bile böyle yaptı, ilerde hoşuma giden birşey olduğu zaman da aynı yapar diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım

10 Cevaplar

0 oy
(1,795 puan) tarafından
Ona bakarsak annelerimiz de naylon bezler kullanır ellerinde yıkar kurutur tekrar bezlerdi öylemi yapmalıyız ? İndirime giriyor sen bak çoklu bı şekilde indirimden almaya bak cnm ablam öyle yaptı 
(5,481 puan) tarafından
Bende öyle dedim ama hiç bilmiyorum ki
(1,795 puan) tarafından
Bak sen indirim girdiğinde soyle bak uygun de marketten akşam daha fazla tutacak de bı şekilde indirirmden al cnm
(5,481 puan) tarafından
Öyle denicem bi daha bakalım
-Reklam-
0 oy
(18,204 puan) tarafından
ilkte molfix kullandık sonra market bezi ama daha çocuk yok ortada eşin bezin hesabını yapıyor
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Sleepy kullnyrum cokta memnunum ..molfix flan almadm hic ama sen cocugun icin en iyisini bilirsin cnm
0 oy
(14,955 puan) tarafından
Öncelikle hayırlı olsun canım. Bez almak ya da konuşmak için henüz erken. Erkekler biz gibi bakmıyor olaya ama inan doğunca onlar da üzerine titriyor iyisi olsun istiyor yavruları için. Market bezi ve molfix arasında da çok matah fark yok pakette en çok 10 TL onu da nelere verıyoruz buna mı verilmez
(5,481 puan) tarafından
İnşallah öyle olur
(14,955 puan) tarafından
Olur olur sen üzme canını daha zaman da var tadını çıkar hem kuzun belki tombik olacak belki minyon doğmadan çok bez alma
(5,481 puan) tarafından
Haklısın valla teşekkür ederim
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Molfixde marketlerde satılıyor ayrıca bebeğine hangi bez iyi geliyorsa onu kullanacaksın molfix belki pişik yapacak belki başka bez kullanmak zorunda kalacaksın şimdiden bunların tartışmasına girmeniz de ne biliyiiiim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Esine hic bahsetme erkeklere bahsettinmi sorun cikariyolar direk git ve al o an gorsun ses cikaramaz o zaman yada bahaneler bul bu bez pisik yapti alerji yapti mesela ucuz besik alcak  bu besik arkadas almis rahat degilmis de istedigini aldir araba saglam degilmis de istedigini aldir erkeklerin kafasi cok basmaz bi iki konus fikirleri hemen degisir canim
(5,481 puan) tarafından
İnatçı keçi sanmam değişmez
(1,330 puan) tarafından
Iste diyorum ya bahaneler bul pisik yapti alerji yapti desendemi ayni markayi kullanacak yani o kadarda degil soz konusu evlatlsri olunca degisirler merak etme
(5,481 puan) tarafından
İnşallah hele doğsun da bi
0 oy
tarafından
Canım bir dene belki güzeldir, bez sürekli kullanılan ve çok para gidecek bişey, erkekler çok anlamaz hangi marka iyi falan diye. Gönlü olsun bir dene sonra çocuğun cilfi tahriş oldu güzel değil falan dersin degistirirsn
(5,481 puan) tarafından
Valla bizim adam her işten anladım diyo. Bilmiyorum nolcak halimiz
0 oy
tarafından
Nasıl bez kullanacaktın ki 
0 oy
tarafından
Ya bebelten bebege degsyomjs kimi.uciz bezde sorunsuz buyuyomus kimide pahalida rahat edyomus bebegin bedeninin tercihi
0 oy
tarafından
Bez için acele etme cnm onun yerine para biriktir senin gibiyken bende aynı şeyi düşündüm hatta alayım koyayım falan iyi ki de yapmamıştım para biriktirdim dogumuma son bir kaç hafta kala toplu aldim niye alma diyorum çünkü bazı bezler hep bebeğe iyi gelmiyor ve acele etme İnan o kadar eşya aldım ki hiç birini kullanmadım ikinciye saklıyorum çoğu da gereksiz mis bilmedim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,726 soru

24,048,616 cevap

329,537 kullanıcı

...