0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Kizlar şuan kızım 7 aylık ve sezeryan dan oldu. Çok zorlanmistim. 

Eşim korunuyordu ve şuan 12 haftalık tekrar hamileyim. 

Piskolojim Cok kötü 

Kilolarimin hepsini verdim diyetisyene giderek 

Ama herkes çok erken diyor 

Ve ikinci kez kız bebeğim olacakmış ben çok sevindim 

Kızlara ayrı düşkünüm 

Ama toplum baskısı Allah kahretsin

Akrabalarim erkek olsa iyisi 

Neyse bişey olmaz kız olsun canını sikma diyorlar bna 

Aşırı zoruma gidiyo 

YK yüzün karnın dan belli erkek 16 haftayı bekle emin olma diyip saçma konusuyorlar 

Ve bunu diyenlerin hepsi bayan 

Ben erken hamile kaldığım için üzgünüm kesinlikle cinsiyet takıntım YK . Bu cinsiyet takıntısı yapanlar allhindan bulsunlar. Eşimde üzülüyor sanıyorum halbuki öyle bişey yol adam şimdiden isim bakiyo.

Zaten bebeğim eşi ondeymis riskliymis miilletin boş konusmasi da beni etkiliyo sabahlara kadar ağlıyorum.

Eşimde polis çok çalışıyor eve geldiğinde yüzüne gulemiyrm 

Neyin var yapma desede bişey diyemiyorum

16 Cevaplar

+4 oy
(12,521 puan) tarafından
Ya Allah aşkına şu insanların söylediği şeyleri takmayın gerçekten. Ağzı olan konuşuyor. Her şeyin hayırlısı. Sana zarar veren insanları duyma, duyma.
(22,057 puan) tarafından
Kiz sana arti veriyore Ddd:○
(12,521 puan) tarafından
Tesekkürler canım gerçekten öyle ya. :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bakma sen kendini bilmez dengesizlerin sözüne  hamileliğini  kendine zehir etme
0 oy
tarafından
Ölmusle olacaga care yok takma 
0 oy
(18,474 puan) tarafından
Seninki yine iyi ben kızım 3 aylıkken hamile kaldım çevrem sürekli beni korkuttu çok zor falan filan ama korktuğum kadar zor degil. Arada ister istemez insan zorlanır ama 1 ay sonra insan o zorluklara da alışıp düzenini ona göre kuruyor 
0 oy
(18,207 puan) tarafından
yaa boşver şu cahilleri yaa Allah'tan herşey o bebğin nasibi varmış bilemezsin takma elalemi sen keyfini çıkar 
0 oy
tarafından
Neye uzuluyorsun milletin lafinami Allah askina esinle evinde mutluyken digerlerini ne takiyorsun umrummm olmaz esiim bana iyi oldukdan sonra bak ne guzel simdiden isim bakiyormus
0 oy
(100 puan) tarafından
Cnm benım hıc uzulme.. Etrafında olanlarda cok fazla takma kafana.. Konussunlar bos bos.. Bak bende 3 oglum var sindi... Ve buyuk oglum 3 aylıkken hamileydım.. Dusun yani ben dogum yaptım sezeryan.. 3 ay gecmedı hamile kaldım.. Sindi ikisini bir buyuttum.. Biri 9 biri 8 yasında... En kucugıde 9 aylık sımdı.. Ve hıc sorun yysamadım cnm.. Uzulme sende.. Rahat rahat bakarsın emin ol cnm.. ❤️❤️
0 oy
(11,244 puan) tarafından
O erkek olsun diyenlere aşırı ayar oluyorum sanane be kardaşim rabbim kız hayırlı görmüş vermis böyle deyipte kendi erkek çocukları hayırlı mi acaba hayırsız olacağına 10 kızım olsun dünyalara bedel 

Sıkma canını rabbim uygun görmüş vermis rabbim yeterki verecek olsun tup bağlatıp hamile kalani da gördüm o senin nasibinde var ise ne yapsan da gelir dünyaya cnm 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kuzum takmaya degmeyecek insalsr icin hem kendini uzuyorsun hemde bebegini strese sokuyorsun cok şükür rabbime bize nasip etti evladi nice olmayanlar var olsun da yeterki sakat olsun diyenler var bosver soyle gereksiz insan musfettelerini rabbim hayirli evlat versin herseyden once sana oyle diyenlere sende ver cevabini agzini kapa senin uzulceni düşünmeyenlere sende hic düşünme uzulur diye 
0 oy
(414 puan) tarafından
Biseyi merak ediyorum hayatim boyuncada cevabini bulamadim onlari doguran kiz deyilmi neyin kafasini yasiyor bu insanlar kadin olmayinca rahatmi edecekler
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Kendi hayatlari mukemmel olmayan ve baskalari hakkinda kendini soz sahibi zanneden insanlar  konuşur da konuşur kendini boyle avuturlar. allah vermis sikma canini kız evladı olanın evinde bereket eksik olmaz ve melekler sabaha kadar sürekli dua ederler. Sen öyle diyen İnsanlari ya boş vereceksin ya da yüzüne yüzüne ağzına geleni soyliyceksin
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Ne üzülüyorsun kız topla kendini

Rabbim sna tekrar evlat vermiş anne olmayı 2.kez tattırıyor yat kalk sağlıklı olsun die dua et yeter ne milletin saçma sapan laflarına ağlıyorsun tıka kulağını at arkaya bütün sağın solun lafını.

İkisi beraber büyür ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
0 oy
(282 puan) tarafından
Erkek olmamasının sebebi kocandan kaynakli canım senden değil ilk sperm olduğu zaman.. yanı sonra sen cinsiyetini öğreniyorsun ama en  baştan bellidir arasında 
0 oy
(771 puan) tarafından
tabiki zorlanirain ama alosorsin saglikla kucagina alamk nasip etsin benim iki tane kizim var biri 2 biri de 3 aylik iyiki varlar birak takma milleti ona baksan erkek olsa niye erkek derler kiz olsaydi derler rabbim.ellini ayagi saglikli olsun  da kiz erkek ne farkader evladin kizi erkegi olmaz hayirli evlat olsunlarillet. bunu anlamiyo uzulme cok tatli olurlar kiz cocuklari ;)
0 oy
(38 puan) tarafından
Rabbim nasip etmiş ne güzel. Kimseyi duyma bakan sensin isteyen sensin. Evlât bu. Bosa canını sıkma. Onlar konuşsun dursun. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin. 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ah canim takma o cahilleri kafana bebegine odaklan ilerde sana el degil evlatlarin yoldas olacak agzi olan konusuyor bende dogum yapali 5 ay olmustu 1 aylik gebeydim ogrendigimde biraz korktum viraz agladim Allahin gucune gitti sanirim 6 haftalikken dusuk yaptim cok uzuldum sen uzulme wvladina bisey olmasin Allaha sukretki sana boyle bor nimet nasip etti be inan birlikte buyuycekler sana hic yuk olmayacak oyun oyniycaklar skilmayacaklar MASALLAH benim kardesim bebekleride ayni senin gibi gelin 7 aylik sezeranliydi gebe kaldi ve dogurdu oyle guzelki onlar oynuyor anneleri isini yapiyor birbirlerinden hic ayrilmiyorlar 

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 1,267 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,833 soru

24,077,875 cevap

331,040 kullanıcı

...