0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
gece bazen duş almam gerekiyo korkuyorum vesvese oluyo tam abdest alamiyorum bazen korkudan hemen cikiyorum gulmeyin nolur

7 Cevaplar

0 oy
(1,186 puan) tarafından
Gülünecek bişey değil kuzum bende korkuyorum bazen banyoda oku üfür bişey olmaz Allahın izni ile 
-Reklam-
0 oy
(11,921 puan) tarafından
Gulmek değil de abdestni yarım bırakp çıkıyorsann gunaha giriyorsun haberin olsun..
tarafından
hayir yarim birakmiyorum ama kosa kosa cikiyorum
(11,921 puan) tarafından
Tam abdest alamıyorum demişsin cnm ondan ddm..
0 oy
(422 puan) tarafından

Korkuyosunya su dokunce gozlerin kapanio hani dahada dok dahada kapat gozlerini yani korkularinla yuzles gozunun acinca karsinda bise cikmicani snde biliosun dene bunu ;)

0 oy
tarafından
Gülünecek bişey yok yüzleş korkunla bişey olmadığı anla
0 oy
(163,336 puan) tarafından
Kiz guluncek ne var 
0 oy
tarafından
Gülünecek bişey yok ki o bende de var İnan bazen sadece gece fırsat bulup giriyor um duşa eşim gece çalıştığı için gündüzleri uyuyor oğlan bazen gece bazen gündüz hiç uyumuyor e napim anca girmeden önce duanı oku bir de banyoda çok fazla vakit harcama dusunu alıp abdest ini al cik hemen birde ben iç çamaşırı mi en son çıkarıyorum canım öyle duş alıyor m 
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Kendi evindesin korkacak ne var . Asıl abdestini tam alamiyorsan ondan kork bence. Herşeyin yaratıcısı, sahibi Allah. O istemeden yaprak kıpırdamaz.  Allaha sığın birşey olmaz insaAllah. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,971 soru

24,066,261 cevap

330,384 kullanıcı

...