0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben çocukların küçülenlerini bi çuvala koydum ancak çoğu sararma yapmış malum ben 3 üncü bebeğe hamileyim kıyafetleri nasıl muhafaza edicem sararmaması için bi fikir söyleyin büyük yemek masası vardı çuvalda çıkardım oraya koyuyorum ama yine aynımı olur napsam bilgisi olanlar yardımcı olun bana lütfen 

10 Cevaplar

0 oy
(18,204 puan) tarafından
bi valiz varsa koy içine sararma olmaz
tarafından
Ama çok var kız valiz almazki
(18,204 puan) tarafından
aldığı kadar artık valiz daha iyi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslında Bi hurcun içine falan koyabilirsin cnaım 
tarafından
Daha önce hurcada koydum ama gene aynısı oldu
tarafından
O kadar kardeşimin kıyafetlerinı sakladık hiçboyle bısey yasamadık valla canım nasıl muhafaza edilir bilmiyorum ki havalandır olmadı havasızlıktanda olur
tarafından
Yemek masasını açdım onun üzerine yığdım benimde bi fikrim yok şu anda
tarafından
Anladım canım umarım çözümü vardır
0 oy
(163,336 puan) tarafından
Sararanlari beyaz kalip sabunla geri yika cikar snr kurut dolaba koy ben kuzeyinkileri yikadim utuledim bos dolap vardi ona koydum
tarafından
Ahh gülüm boş dolabım yok daha doğrusu evde fazla eşya namına bişey yok eşim çoğunu attı yene eve taşınma meselesi olunca alacakmış büyük dolap falan şimdilik idareten kullanmadığım yemek masasının, üzerine koycam çaresiz ama başka yöntem varmı bilmiyorum
0 oy
(771 puan) tarafından
fermuarli hurclar varya onlara koyabilirsin ben ona koymustum kizimn kiyfetlerni ikinci cocuga cikardigim zaman biraktigim gibiydi 
tarafından
Onada koymuşdum bi ara ama yine aynısı oldu ev rutubet te değil de neden öyle oldu anlamadım
(771 puan) tarafından
allah alah   aklima basska bisey gelmedi ama illaki bi cagrsi vardir
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Vakumlanabilen torbalardan al. İçine doldur süpürgeyle vakumla. Hava girmezse sararma yapmaz hem de az yer kaplamış olur
tarafından
Vakumlu torba nerden bulunur acaba
(1,690 puan) tarafından
İnternetten bakabilirsin cnm
tarafından
Bakim İnternette varsa artık oradan alayım kız aslında zaten 3 üncü doğduktan sonra ben evde kıyafet bekletmem daha hep veririm
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Ben hurca koyuyorum yikayip utuleyip yatagin altinda duruyo canm ama vakumlu poset almayi dusunuyorum cok yer kaplıyorlar cunku.yikayinca cikmiyomu o lekeler
tarafından
Daha önce hurca koydum aynısı olmuşdu sonra yıkadım çıkmışdıda işde yine olmuş yine yıkıycam artık
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Bizdee sey derler ... Adetken eşya kaldrma veya elleme sararır derler... Adetken turşu da eklemeyiz mesela resmen bozuluyo .. bide biyerde okudum yikadiktan sonra utulemeden kaldırın yazıyordu ... 
tarafından
Zaten hiç ütülemedim, canım çünkü ütüm yok
(4,959 puan) tarafından
Allah Allah internetten bakmak lazım açıklaması vardır muhakkak
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Vakumlu hurclara koy canım. Hava alınca sarariyor genellikle. Bide asitsiz kağıt diye bisey okumuştum sararmayi önler diye okumuştum internette ama ne kadar işe yarar onu bilmiyorum. Beyaz sabun ve kosla vanish çıkarıyor 
0 oy
tarafından
Vakumlu hurc kullansan olur abla acaba
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Canim benimde sarardi sararn yerlere camasir suyu skip beklettim gecti sende oyle yap sonrada kalin bir cop posetine koy hoverle havasini al hicc hiseycik olmaz 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 641 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 337 göst.
11 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emine. (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 230 göst.
0 oy
0 cevap 25 göst.
15 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek.06 (160 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,022 soru

24,066,906 cevap

330,414 kullanıcı

...