0 oy
758 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,129 puan) tarafından
Kızlar henüz 5 aylık bebeğim var kaynanamla birlik oturuyoruz evli gorumcem 3 çocuğuyla 3 gündür bizde dün bana iş buyurdu yaptım sonra da bana bu cam böyle kirliyken sabrın geliyor mu dedi ben tatsızlık çıkmasın diye işi şakaya vurup evet geliyo dedim ardından senin bu kadar kirli olduğunu bilmiyordum dedi çok kırıldim gözlerim doldu odama çıktım.siz olsaydınız ne yapardınız ve allah yukarda ben küçük bebeğimle dubleks olan evimizin temizliğini tek başıma yapıyorum kaynanam ya bütün gün gezer yada evde olduğu zamanlar evi misafirle doldurur bu vuriste bile evimiz boş durmuyo 

25 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Sabrım geliyor gelmez mi, silmek için seni bekliyordum sabirsizlikla :) bla hazır burdayken beraber silelim deseydin 
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Suan gorumcene sinir oldum :ermm:. Sende benim gibisin hakliszlik karşısında kendimi savunamam hemen aglayasim gelir :'(

(1,129 puan) tarafından
Her gün ağlıyorum bunların yüzünden
0 oy
(86 puan) tarafından
Seni o eve hizmetçi diye almış bu vicdansızlar. O evden çıkmadan huzur bulamazsın canım. Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun kendi evine çıkarsın. 
(1,129 puan) tarafından
Amin canimm ins
0 oy
tarafından
Kalk temizle elin felçli mi derdim ben olsam asla haksızlığa tahammül edemem kim olursa olsun lafı yapıştırırım hemen ezdirme kendini 
(1,129 puan) tarafından
Erken doğum riskim vardı doktor ihtiyaç dışında kalkma diyordu yemin ederim bi gün bile girmedim yatağa evin temizliğini yine ben yaptım gorumcem sen çok hareketsizsin kesin sezeryanla doğurursun diye laf soktu bana ki kendi 3 cocugunuda sezeryanla doğurmuş. Ve ben normal doğum yaptım 20 dikisim vardı Gorumcem odamı basıp artik cik yataktan sezeryan doğursaydın ne olurdu normal doğum rahat ve daha 1 haftam bile dolmamıştı doğum yapalı
tarafından
One karışıyor ya senin yatmana ne işi var sürekli orda sana bişi diyince burası benim evim git kendi çöplüğünde öt de manyak mı ne ya hep sessiz kadınlara cadaloz kaynana görümce denk geliyor benimkiler melek gibi bana gelecekti ki öyle cadalozlar ben nasıl hakkından gelirdim onların sinir oluyorum ya
(1,129 puan) tarafından
Işte sessiz olduğum için onlarda böyle eziyo beni.
(1,129 puan) tarafından
Canım haftasonu okul tatil oluyo bizde 15 tatil oluyo bizde yaz tatili oluyo bizde gezmek için bizde
tarafından
Surat yap muhattap olma defolsun
0 oy
tarafından
Ayrı eve çıksan anca rahat edersin. Eskiler boşuna dememiş. Ev ev üstüne olmaz diye. O kadın çekilmez 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 305 göst.
0 oy
5 cevap 249 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Baran asaf (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
25 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 655 göst.

Kategoriler