0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim evlenirken yapamamıştı durum kötü die smdi yapmayı dusunuo gram bileşik olarak istemiştim smdi alsak takamicam bende osmanlı tutası olarak aynı fiyatta bisey istiom olur mu acaba eşim sonra istediğim olmadi fiyatı farklı deme dedi...

9 Cevaplar

0 oy
(1,256 puan) tarafından
Mihirin tamamlansin yani denk gelsinde nasıl olursa olsun
tarafından
Anladım kuzum 20 gr mi hesaplayıp onun aynı parasına başka bisey alabileyim yani
(1,256 puan) tarafından
Tabi ki canım benim
-Reklam-
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Fark etmez kuzum aynı gram da olsun da 
tarafından
Anladım kuzum saol :)
0 oy
(11,244 puan) tarafından
Mihrin tamamlansin cnm ne alirsan al aynı para edecek şekilde 
tarafından
20 gr parasına denk getirmem yeterli ozman
(11,244 puan) tarafından
Aynen cnm söylediği miktarın karşılanması lazım
0 oy
tarafından
Olur önemli olan soylenilen miktarın karsilanmasi
tarafından
Anladım kuzum saol
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bende normal de altın istemiştim mehir olarak şimdi o parayla denk araba alacak bana olur bence önemli olan mehir tamamlanması
tarafından
Arabamiz falan var kuzum bende kendim hayatta kullanmam ha istesem yine kullanırım ama korkuom evimizin bi kaç eşyasını yenilicez ama onuda yapalım dedi dursun yine bisey olsa bize kullanacaz
0 oy
(163,381 puan) tarafından
Post uste ciksin
tarafından
Saol sevdosumm
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kaç gramsa o gram kadar zinciri turası tutsun birşey olmaz canım 
tarafından
Hanı oda yapiyim benden çıksın dedi ha yine sen ister eve harca ister dursun ister oğlumuza harca dedi.. Bende kıyıda dursun zaten ıkimizde caliisioz kazanioz dedim
(2,075 puan) tarafından
Valla canım 18 yıllık evliyim, ozaman 6 tane 22 gram bilezik demiştik, bileziklerimi araba için satmıştık, ondan sonra aldım ama mehir olarak düşünmedim hiç, yine yatırım amaçlı yapıyoruz, bunlar benim mehirim vermem desem eşim almazdı arabayı, Allah korusun boşanma gibi birşey olunca kadına gramı gramına yapılıp verilir,
tarafından
Kuzum arabamız var şükür el almak istemioruz şuan alirsakta ona kullanırım zaten dursun kötü güne varken
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ben okadar ince düşünmüyorum ne istesem alan sakinmayan eşim var birikimi ben yaparım bankaya atarım istedifim kadar verir mihir falan illa gramı gramina bana yap demem... Bana diye bişey yok çünkü biz var 
tarafından
Benimkide aynı kuzum ıkimizde calisioz hani ama oda yapalım çıksın dedi sen istediğini yine yap o parayla dedi şuanda zaten kazanioz şükür ona ihtiyacım yok ama allah katında sözü bana o varken yapiyim dio
(4,959 puan) tarafından
Çok iyi ozaman yapsın tabi :)))))
0 oy
(453 puan) tarafından
Osmanlı turalı kolyemi istiyon canım
tarafından
Bilezik takamam kuzum en azından boynumda kimse görmez kapalıyım ya
(453 puan) tarafından
Onun bi ederi yok canım kolye ucuda 14 ayar oluyor para etmiyo yani bilezik alsan daha iyi olur

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 289 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hayaller (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 835 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 2,002 göst.
4 Ocak 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde esin1224 (160 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,243 soru

24,083,556 cevap

331,331 kullanıcı

...