0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından
Kizlar cocuklar dogdu dogali ilk defa kaynanama gittik bebekler 11 bucuk aylik . Simdiye kadar annemle gozumuzden sakindik cok sukurde hic bisey olmadi . Neyse dun gittik kaynanama ben birisini yedirirken digeri onlardaydi cocuk sehpanim kosesine agzini vur dakka 1 gol 1 . kanlar nasil akiyo ama bi baktim disi ust dudagina girmis ama yanlamasina jilet gibi kesmis eti kalkmis bide derin. Nasil yapicam ne iyi gelir sisik . Insallah bi parcasi oyle salik kalmaz dudaginda . Resim cekim dedim cektirmiyo . 

9 Cevaplar

0 oy
(30,406 puan) tarafından

Burada vakit kaybetme götür doktora neden bu kadar olurunq bırakıyorsunuz ya kötü olmuş bekleme 

(283 puan) tarafından
Oluruna birakmiyorum goturdum doktor geri gonderdi bu civarda  vakalar cogaldi diye kesinlikle temas ettirmeyin doktorlarla hastanelerle die
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Geçmiş olsun çok derinde parça olarak kalkmışsa dikiş gerekebilir bi doktora götürün 
(283 puan) tarafından
Gittim canm geri gonderiyolar disi kirilmadi sadece girdi batti kesti yani doktora goturdum geri gonderdiler iste  sakin getirme bu civarda bu hafta vakalar cogaldi ne doktorla temas ettir ne hastanelerle die gonderdi .
(2,263 puan) tarafından
O zaman beklemekten başka bişey yok çabuk geçer inş
0 oy
(11,460 puan) tarafından
Cnm burda kim ne diyebilir ki bi doktora götür burda vaktini harcama 

Geçmiş olsun ınşaallah 
(283 puan) tarafından
Sagol kuzum goturdum ama doktor resmen bizi kovarcasina sakin gelmeyin hic bi doktorla hastaneyle temasta bulunmayin bu civarda bu hafta vakalar cogaldi die gonderdi
(11,460 puan) tarafından
O ne biçim doktormus ya önemli bisey olsa ne olacakmış hastalık var diye doktorlar da iyice abarttı
0 oy
(8,480 puan) tarafından
Kimse torununun canı yansın istemez kötü düşünme bence 
(283 puan) tarafından
Sorumsuz olduklari icin olabilirmi . Cocuk dusecek orada goruyolar ve kalkip bi bakmiyolar tutmuyolar yani . Kendi cocuklarina bakmamiski benmkileremi bakacak
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Hemen götür hastaneye canım sonra damak hastalığı yada dişleri sorunlu gelir 
(283 puan) tarafından
Gittik canm ama doktor kesinlikle kabul etmedi sakin gelmeyin vakalar cogaldi bu hafta ne doktorla temas edin ne hastanelerle dedi gonderdi
(1,256 puan) tarafından
Şuan nasıl iyi mi bence bi 112 ara danış olmazsa evde müdahale ederler
(283 puan) tarafından
Tamm canm.arim bakim bi
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım hemen doktora git
(283 puan) tarafından
Sagol canm gittik geri gonderdiler vakalar cogaldi kesinlikle bizlerle ve hastanelerle temasta bulunmayn die
0 oy
tarafından
Canım ambulansı ara onlar gelir evde bakar eğer dikişlik bisey varsa zaten hastahaneye götürürler 
(283 puan) tarafından
Tamam canim oyle yapim olmadi
tarafından
Aynen kuzum daha bebek bu kıyamam canı nasıl açıyordur kim bilir
0 oy
(879 puan) tarafından
Gotur doktora dikiş atsinlar oglumunda var dudak kenarinda 2 dikişi
0 oy
(164,069 puan) tarafından
Suan nasil oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
23 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa17 (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 199 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,043 soru

24,395,309 cevap

349,704 kullanıcı

...