0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (2,421 puan) tarafından

imagekızlar bu kızımın alerji testi sonucu çoklu alerji negatif diyi ama total ige de bisi yazmıyo anlayan batsa yardımcı olurmusunuz doktora götürmedim henüz  sonucu 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla yarım saattir araştırıyorum kötü bieşy yazmıyor şükür tabi net bişey dmek bana düşmez baktığım araştırdım kadar tahmşn  :D

tarafından
Annem aldı elimden bakayım nereye sakladı yarın al da beraber yeriz hahha :D
(2,421 puan) tarafından
Alayim  tabisi  ama bi paket beni kesmiyo:D
tarafından
Valla bnide kesmiyoda doktorcum kızdı yasakladı yiyim derken de anneme yakalandım acitasyon yaptım verdi gene birazcık :D
(2,421 puan) tarafından
Anneeeeğğğ ıııııığğğğg canım cekiyogğğğğ deyip gözlerini ovustur  eccikte yaş olsun tamamdır bu  iş:D
tarafından
Masum masum bakıyorum şimdi sen minnak popolu torununun cipsini vermiyormusun o istedi ben değil diyorum yazık kıyamıyor çocuğumu alet ediyorum biraz ama olsun o kdr anasıyım okdr hakkım olsun hahhaha :D
-Reklam-
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Sonuç yazıyor ya cnm referans kısmı boş esimde mevsimlerde alerjisi yükseliyor onun IgE totali 500 oluyor bunda 1.6 yazıyor bişey yok gibi
(2,421 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kızım in kusması çok Bide çok huysuz gereğine bakıldı bide alerji testi yapalım dedik şükür o zaman
(1,380 puan) tarafından
Valla dediğim gibi eşimin çok yüksekti seninki normal gibi inşallah birşeyi yoktur
(2,421 puan) tarafından
Insaallah  cok tesekkur edrim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
1 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 415 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Saadett (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kbrackrkdsdmr (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 244 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,421 soru

24,491,347 cevap