Biz üç eltiyiz en büyük eltim iyidr oldukca iyi anlasrz ama ortanci eltim çok kiskanctr benim buyuk eltimle anlastgmi istemez kaynababmdan kaynanmdan kiskanr yani evde tek ben oluym ister biz hep bir araya geldgmzde surat aşar laf sokar kavga bile çıkarmsligi var büyük eltimle en ufak biseyi bahane eder huzuru bozar köyde yemek yeriz kendi yemez onu bunu izler lokmasina büyüklüğüne kucuklugne bakar onları laf eder o yüzden onun yannda rahat yiyemem esimde bu yüzden bana kiziyo sen ne bakiyon ona ye sen yemegni benim annemgli sen annengl olarak gormuyon kendi annenglde çok guzel yiyon bize gelince beğenmez gibi yiyon der ama onun yannda yiyemiyorm ben cnku bakiyo ve sonra dalga geciyo kendinn bı lokmasi var bı çimdik ama evinde çok iyi yiyor sadece köyde böyle neyse biz baska sehrdeyz onlar hep bir arada saylr biz her gitmezse sürat astigi için ben konusmak istemiyom oda benim hep onu aramanı istyo aramiyorum cnku sırf dedikodu yapiyo dinlemek istemiyorm biz ordayken bizi evine davet etti iki kez gitmedik eşim gotrmedi anamn evinde bana surat aşan kendi evinde napar dedi gitmedi gotrmedi bizi simdi bana kus ve benim aramami bekliyo ama bana surat yapan o her seferinde ve bizim arabamız yokken bizi arablarna alınca da surat yapiyodu istemiyordu yani diğer eltimden lafı vurdu sanki prensen evinden alıp evine birakyoz diye laf carpti bana bunları ben sineye cekip nasi ariyim eşim ister konus ister konuşma kendin bilirsin dedi ben istemiyorum siz olsanız böyle birine tepkimiz ne olurdu daha çok var ama bu bile uzun oldu hakkinizi helal edin
İyiki eltim yok şimdilik
1,477,406 soru
24,182,957 cevap
336,431 kullanıcı