0 oy
748 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Biz üç eltiyiz en büyük eltim iyidr oldukca iyi anlasrz ama ortanci eltim çok kiskanctr benim buyuk eltimle anlastgmi istemez kaynababmdan kaynanmdan kiskanr yani evde tek ben oluym ister biz hep bir araya geldgmzde surat aşar laf sokar kavga bile çıkarmsligi var büyük eltimle  en ufak biseyi bahane eder huzuru bozar köyde yemek yeriz kendi yemez onu bunu izler lokmasina büyüklüğüne kucuklugne bakar onları laf eder o yüzden onun yannda rahat yiyemem esimde bu yüzden bana kiziyo sen ne bakiyon ona ye sen yemegni benim annemgli sen annengl olarak gormuyon kendi annenglde çok guzel yiyon bize gelince beğenmez gibi yiyon der ama onun yannda yiyemiyorm ben cnku bakiyo ve sonra dalga geciyo kendinn bı lokmasi var bı çimdik ama evinde çok iyi yiyor sadece köyde böyle neyse biz baska sehrdeyz onlar hep bir arada saylr biz her gitmezse sürat astigi için ben konusmak istemiyom oda benim hep onu aramanı istyo aramiyorum cnku sırf dedikodu yapiyo dinlemek istemiyorm biz ordayken bizi evine davet etti iki kez gitmedik eşim gotrmedi anamn evinde bana surat aşan kendi evinde napar dedi gitmedi gotrmedi bizi simdi bana kus ve benim aramami bekliyo ama bana surat yapan o her seferinde ve bizim arabamız yokken bizi arablarna alınca da surat yapiyodu istemiyordu yani  diğer eltimden lafı vurdu sanki prensen evinden alıp evine birakyoz diye laf carpti  bana bunları ben sineye cekip nasi ariyim eşim ister konus ister konuşma kendin bilirsin dedi ben istemiyorum siz olsanız böyle birine tepkimiz ne olurdu daha çok var ama bu bile uzun oldu hakkinizi helal edin :(

12 Cevaplar

0 oy
(1,404 puan) tarafından
Çok uzun üşendim :/
tarafından
Sen okumaya usendin ben bunu yaşıyorum:D elti giii aman ne kadar iyi bı konu olabilrki
(1,404 puan) tarafından
Valla şükür ne elti var ne kayın ne görumce eşim çöpsüz üzüm :D
tarafından
Valla öyleymiş Allah'tan esin anlayışlı bennde baskı yapmiyo konuş diye sen bilirsin diyo şükür ki
-Reklam-
0 oy
(18,655 puan) tarafından
konuşma boşver dalga geçmeyi seven biriyle ne görüşülürki
tarafından
Aynen öyle kibirli bı insan begnmeyen kimseyi rahat edemiyorm istemiyorum da daha çok varda yinede okudun için teşekkür ederim❤️
(18,655 puan) tarafından
rica ederim❤❤
0 oy
tarafından
Helal olsun canım. Sana kötü davranıyorsa varsın uzak dursun. Bu kadar şeyin üstüne ben aramazdım seni bilemiycem
tarafından
Bende aramiycam aramıyorum da zaten kandil günleri feln sadexe hep o arayıp bı iki saat inan dedikodu yapıyo o şöyle bu boyle diye sevmiyorum bende aramiycam bundan sonra
tarafından
Gene bayramlarda falan konuşursun da. Mesafe iyidir
0 oy
tarafından
gelemem böyle triplere çakarım agzına oturur bune be böyle çocuk gbi hareketlr boswer brak kendi haline 
tarafından
Gerçekten öyle cocugu benden su istyo onu kiskaniyi cocgnu dövüyo sırf benden istedi suyu diye
tarafından
Bunun pisikoloji normal degl sen uzak dur böylesij kıskançlık hastalıktr
tarafından
Evet öyle malesff esimde soyluyo bunu hiç umarım değil kendide çocuğa da artik
0 oy
tarafından
Hiç bir eltimle ilk günden beri muhatap değilim. Başta hep laf yaptılar bizi arayıp sormuyor diye şimdi alıştılar. Benden rahatı yok
tarafından
En iyisini yapmışsın valla bende oyleym ama hala lafi bitmiyo maalesef ve devamlılık bir araya geliyoruz ne yazikki
0 oy
(230 puan) tarafından
Sonuna kadar okudum Vala hiç arayıp sorma muhatap olma bence de var Bi tane kıskanc hiç muhatap olmuyorum eşimi arayıp duruyordu beni hiç arayıp sormuyor Du bende engelledim kafa rahat :) 
tarafından
Helal olsun valla yok Allah'tan aramz esimi felan bende bir aydr hiç konusmuyorum bende rahatım aslinda:)
(230 puan) tarafından
Beni gıcık etmek için yapıyo Du bende kesin çözüm buldum :) ama gecenlerde benim haylaz oğlum telefonumu kaptı elimden nası ettiyse onkadar insan içinden gitti onu aradı hemde görüntülü :))
tarafından
Hahhah kız aynısını geçen gun oda bana yapmış ama o profilme sık bakar o huyu var cevap vermedim :))
Dikkat et bacım o onu zeytin dalı olarak algılar bak :)
(230 puan) tarafından
Hemen msj attım cocuk yaptı diye 2 senedir hiç aramıslıgım yoktur kendisini hemde görüntülü aramayacagımı bilir heralde :)
0 oy
(918 puan) tarafından
Walla hiç bir elti iyi değildir canım . Ama iyi gibi görünürler . Çoğumuzun ortak sorunu maalesef o yüzden hiç takma .
tarafından
Yok artık takmıyorum canım benden Uzak olsun inşallah
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kendini beğenmiş insanları küçük gören dengesizsin teki demek ki muhattap olmaya deymez
tarafından
Gerçekten de öyle kimseyi begenmz bende sevmem öyle insanları ama kaynim iyi insan o eşinin bu huyuna üzülüyo hiç biyere cikamiyo adam sırf bu yüzden alttan aliyodum kadını artık malesf yapamiycam olmam artık bende muhatap
0 oy
(6,411 puan) tarafından
Vala ben olsam aramam sormam bnane oyle haset dedıkoducu inslarla işim olmaz 
0 oy
(905 puan) tarafından
bende lafimi sokarim.hic afettmem disini goster kiz
0 oy
(163,564 puan) tarafından

İyiki eltim yok :D şimdilik :ermm:

tarafından
Aman olursa da muhatap olma yoksa sende buralarda elti postyla görmek zorunda kalablrz:)
0 oy
tarafından
Aman elti olsada olur olmasada bacım bide başka sehirdeymis senede bir goruyon zaten 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 617 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 841 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,339 göst.
0 oy
11 cevap 1,133 göst.
19 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,957 cevap

336,431 kullanıcı

...