0 oy
732 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (13,451 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ya kendime altın bir bileklik yaptirmak istiyorum. Trabzon çeyreği var elimde 7 tane. Belki bilem bilir diger ceyreklerden daha kucuk daha kalin ve kulpsuz oluyor. Varmi sizin bu tarz bileklikleriniz varsa resim atarmisiniz ya fikir olsun

11 Cevaplar

0 oy
(18,655 puan) tarafından

yok bileklik kız :D

(13,451 puan) tarafından
Benimde yok olsun istiyorum :D bizlezik falan sevmiyorum ya takmayi en azindan kolumda bi bileklik olsun dedim
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Altinin varmi diye sorsana :DD
(13,451 puan) tarafından
Benimde dugunden kalanlar var kız :)
0 oy
tarafından
Bende 5 Li normal ceyrekli olarak var ama ceyrek disinda ayri bir çerçeveside var.
(13,451 puan) tarafından
Nasıl canım resmini atsana bi varsa
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Bileklik değil de ben adana burmasi yaptirmak istiyorum param kadar değer de kaybetmiyor ... Bileklik için ceyreklikleri takacagin kulplar bile çok pahalı ben sormuştum gosterisi var sadece
(13,451 puan) tarafından
Benimde çeyrekli istememin sebebi biz trabzonluyuz. Ceyrekleri farkli oranin ata altin diyolar. Daha kalın ufak kulpsuz diger ceyreklere gore. Dayimlar teyzem takti. Bende onlar hatira kalsin istiyorum ondan :)
(4,959 puan) tarafından
Güzel fikir hatıra olarak anısı var en azindan
(13,451 puan) tarafından
Aynen canim bakalim hayirlisi :)
(453 puan) tarafından
Ete eltın çeyrekten daha pahalı hem ağır oluyor  kızım dogdu diye eşimin eş yeri vermişti bizede
(13,451 puan) tarafından
Aynen canım trabzonda normal çeyrek cok bilmezler ondan alinir. Ceyrekten daha pahali daha kalin daha kucuk
0 oy
(30,256 puan) tarafından

Ben bileklik tanimiyor bilmiyor :D

(13,451 puan) tarafından
Bende tanışmaya calsiiyorum :D
(30,256 puan) tarafından
Hahahaha
(13,451 puan) tarafından
Kız bilezik sevmiyorum ya onlari takip dugune falan gitmek çok gosteris geliyo ama. O yuzden bari 1 tanecik.bilekligim olsun dedim
0 oy
tarafından
Bende sadece tekli çeyrek bileklik var 
(13,451 puan) tarafından
Tekli istemiyorum canım saol :)
0 oy
tarafından
Bileklik =bende karşılığı yok:))))
(13,451 puan) tarafından
Bendede şuan yok olsun istiyorum iste :D
0 oy
tarafından

Buna o kadar para vermek yerine bilezik alırmışım amaa olsun seviyorum ve kullanıyorum :) 

image

(13,451 puan) tarafından
Ayy yok ya sanki kroya bak ya altinlari takmis gelmis diycekler gibi geliyo bana utanirim takmaya :D 4 tane 30grm var kalin. 4 tane burma var. Bide incelerden var 11 tane ama hiç takmadim. Kasaya koydum kapattim hicde acmadim :)
tarafından
Ben yeni gelin olduğum için seviyorum takıyorum bizde takmazsa aaaa niye takmıyor falan derler :))
(13,451 puan) tarafından
Valla ne kadarliksin bilmiyorum ama bende 8 aylik gelinim. Benden 20 gun sonra kuzenim evlendi ona bile boş gittim :D
tarafından
Kız senin için ölmüş o zaman :) bende 5 aylığım :)
(13,451 puan) tarafından
Kız ic olmesiyle ne alakasi var. Sevmiyorum asla o bilezikleri koluma takip şangır şungur milletin gozune sokar gibi gitmem. Kuzenimin nisanina bile 1 tanesini takip gittimde zorla taktirdilar nisanli oldugun belli olsun diye. Onda bile millet bakti. Kuzenimin kaynanasi oo senin bilezikte baya kalinmis dedi. Hiç hoşuma gitmeyen şeyler
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Bilekligim yok malesef:))
(13,451 puan) tarafından
:)) benimde yok
0 oy
tarafından

Bu canım annem nisanimda yaptırmıştı 

image

(13,451 puan) tarafından
Heh sonunda guzelmis canim gule gule kullan :) ama şu cerceveleri yaptirmasam diyorum sadece aradaki boncuklar tutarmi acabq
tarafından
Ben anlamam ama normal ceyrekten kalin diyorsun onuda hesaba katmak lazım.
(13,451 puan) tarafından
Aynen iste kuyumcuya sormak lazim. Saol canim
0 oy
(251 puan) tarafından

image

Bir kere göz değdi kaç yıldır düşmeyen taşı düştü şimdi bidaha atıyorum inşallah bişey olmaz:))
(13,451 puan) tarafından
:)) ben boyle bisey istemiyorum canim ceyreklerden yaptiricam.
(251 puan) tarafından
Anladım canm güle güle kulanirsin inslalah
(13,451 puan) tarafından
Saol canim amin insallah. Sende gule gule kullan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
29 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
16 saat önce Diğer kategorisinde Orkide01 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
14 Temmuz 2025 Moda kategorisinde Aytasi__ (258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,251 soru

24,166,696 cevap

335,635 kullanıcı